- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.697
- 208
2150 km diyorum ve kenara çekiliyorumGörüyor ve arttırıyorum, ben 850 km uzaktayım
20 dakika uzaklık nedir? Yapmayın Allah aşkınıza. Sağlıklılar, sağlıklısınız. Yeni evlisiniz. Kendinize eziyet etmeyin derim.
Ben 7 saatlik uzaklıktayım bir de beni düşün
Görüyor ve arttırıyorum, ben 850 km uzaktayım
20 dakika uzaklık nedir? Yapmayın Allah aşkınıza. Sağlıklılar, sağlıklısınız. Yeni evlisiniz. Kendinize eziyet etmeyin derim.
2150 km diyorum ve kenara çekiliyorum
Alışana kadar bir 6 ay filan öyle oluyor.. :) Normal yani..Merhaba hanimlar,
Tecrubelerinize ihtiyacim var. Yeni evlendim, ve sacma sapan bir duygusallastim. Aklima ailemle sarildigim zamanlar geliyor agliyorum. Size de boyle oldumu?
Esim de uzuluyor bu duruma, ben boyle yapsam nasil hissederdin diyor. Hep ailemi gormek istiyorum, onlari dusunuyorum. Arabayla 20 dakika uzakliktayiz ama gidemiyoruz, aksam isten gec giriyoruz...
Biliyorum yaa, alisana kadar mi boyle olucagim. Nolucak bu halim benim..
Yorumlariniz icin tesekkur ederim
Evlendim, aileme cok düşkün olmama rağmen 5-6 saat uzaklikta bi şehre geldim.. Aglamaktan ölecektim düğün çıkışı filan.. Yine de eşimi asla sorun çıkarmadım, ailemle vedalasip yola ciktiktan bi sure sonra normal neşeli Lavanta halime döndüm, balayini filan zehir etmek istemedim..Merhaba hanimlar,
Tecrubelerinize ihtiyacim var. Yeni evlendim, ve sacma sapan bir duygusallastim. Aklima ailemle sarildigim zamanlar geliyor agliyorum. Size de boyle oldumu?
Esim de uzuluyor bu duruma, ben boyle yapsam nasil hissederdin diyor. Hep ailemi gormek istiyorum, onlari dusunuyorum. Arabayla 20 dakika uzakliktayiz ama gidemiyoruz, aksam isten gec giriyoruz...
Görmek bile yetiyor bazen bacım. Değerini bil :)o zaman bende olayı düşüreyim bari 2 yan binada anamgiller
ama gidemiyorum vakit bulamıyorum
annem bazen markete çıkarken balkondan el sallıyor
İlk başlarda bana da olmuştu öyle ama qeçici bi durum emin ol şimdi bebeğim var onunla vakit qeçiriyorum annem kaç gündür qel diyo ama İnan hiç gitmek istemiyorum zamanla yeni yuvanıza alışırsınız endişe etmeyin :)Merhaba hanimlar,
Merhaba hanimlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?