Evlilikte ilk zamanlar

Canim ben universiteden sonra 7 sene bekar evimde yasadim.dugunden 1 gun sonra evimizdeydik.esim bana nasil bir duygu evinden ayrilmak dedi.kendimden hic beklemiyordum ki gozumden bir yas bosaldi anlatamam.icli icli agladim.arada bir bekar evimin oldugu mahalleye goturmesini istedim.evlilikte ilk kavgalarin ardindan eski evime gitmek istedim ama ne mumkun zaten kiraciydim o evimde.evin yakinindaki parka gidip otururdum.ailem zaten7 saat uzakta...seni cok iyi anliyorum.simdi 5 senelik evliyim oglum var.sen de alisacaksin yeni evine yeni ailene

Alışırsınız ama bu dönemi eşinize yansitmadan yaşamaya çalışın .. aynı şehirde ve yakinsiniz başınız agrisa koşar gelirler böyle düşünün .. ben bir buçuk senelik evliyim şimdi anneme gittiğimde kendi evimi ozluyorum

20 dk mı eski iş yerimle Ev arası bile neredeyse bi saatti

Bana böyle birsey olmadı. Kina gecesi oldu ağlamadım. Neden aglicam evleniyorum sevincliyim benim ailemde 15 dakikalik mesafede arabayla esin haklı. Ağlama. Aglancak birsey yok. Ne zoruna gidiyor ki? Yalniz degilsin ki esin var yaninda annen baban hasta falanmı aklin mi kalıyor
Yapma boyle kendine haftasonu gidersiniz mangal partisi yaparsiniz cay icersiniz
Yaş kaç bu arada?

Zaman herşeyin ilacıdır sabret geçiyor hepsi

Aynen bende öyleyim. Okul için çıktım çıkış o çıkış.
Bir de okula bile gittiğimde böyle hasret çekmedim ben. Ruhsuz muyum diğerleri drama queen mi anlamıyorum bazen

Cok tesekkur ederim yorumun icin

İlk zamanlar bende öyleydim.
Ağlardım hep annemle kardeşimle geçirdiğimiz güzel zamanlar gelirdi aklıma.
Şimdi 5 dk yolu gitmek zor gelio bazen 7yıllık evliyim.

Biz farklı ülkelerdeyiz düşün. Zamanla alışırsın. Hatta zaman geçtikçe ailenin evinde kendini misafir gibi hissedersin

Geciyoooorrr. Bende öyleydim. Biraz ailen ile vakit gecir ve artik ayri bir hayatin olduğunu anla buna adapte ol duzelr.ben annem siz bir yere adim atmazdim ama alışıyorsun emin ol.hatta bir sure sonra ayni evde yaşamak zor bir dusunce gibi gelmeye başlıyor.
Şu an yeni oldugun icin böylesin dedgm gbi git gel ailene bu surecte.anca oyle bazi şeylerin farkiba varip duzelebilrsin.

Ya biraz daha sürer geçer dert etme allah güzel ayrılık versin.

İnan bunlar için eşini suçlama hatta ona durumunun şuan normal olduğunu , bunun alışma süreci olduğundan ve onun suçu olmadığından bahset. Yanında olup sana destek olmasını ve geçeceğini soyle. Ve gün gelecek ailene gitmek istemeyeceksin evini özleyeceğin için. Bazen tek ailen eşin olabiliyor. Şuan yaşadıkların normal sakın adama ilk günlerini zehir etme
Kendinide suçlama alışma süresindesin. Bu günler güzel gunler. Annen ve babanda evinde mutlu olduğunu bilmek ister.

Zaman gerek.kendini işe güce ver.ne kadar oldu evleneli

Ne kadar cok benziyor yaşadıklarımız. Ben yazsam aynısını yazardim. Ben de boşanma asamasindayim ve 4,5 aydır ailemleyim, evlilik zamanlarımı hiç özlemiyorum.

Bunlari soyluyorum esime, cunku beni sevmiyormusun falan diye soruyor. Yavas yavas gecicek insallah

Halinize şükretmeniz gerekir Allah başka dert vermesin Allah annenize babanıza eşinize size sağlıklı uzun ömür versin benim annem dokuz yaşında öldü yalnız gelin oldum arkamda da kimse olmadı

Evleneli bir bucuk hafta oldu, ama balayindan daha iki gun once geldik. Balayindayken tatilde gibiydim sanki annemgile geri dönucekmis gibi. Yeni yeni algiliyorum evlendigimi
Çol doğal.hislerini yaşa.yepyeni bir ev.bunlar geçici.

Üniversiteyi kazandığından beri ailemden ayrı yaşıyorum. İnsanlar çok küçük yaşlarda başlıyor ayrılığa. Aramız şu koşullarda 1000 km. Alışırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…