Canim ben universiteden sonra 7 sene bekar evimde yasadim.dugunden 1 gun sonra evimizdeydik.esim bana nasil bir duygu evinden ayrilmak dedi.kendimden hic beklemiyordum ki gozumden bir yas bosaldi anlatamam.icli icli agladim.arada bir bekar evimin oldugu mahalleye goturmesini istedim.evlilikte ilk kavgalarin ardindan eski evime gitmek istedim ama ne mumkun zaten kiraciydim o evimde.evin yakinindaki parka gidip otururdum.ailem zaten7 saat uzakta...seni cok iyi anliyorum.simdi 5 senelik evliyim oglum var.sen de alisacaksin yeni evine yeni aileneMerhaba hanimlar,
Tecrubelerinize ihtiyacim var. Yeni evlendim, ve sacma sapan bir duygusallastim. Aklima ailemle sarildigim zamanlar geliyor agliyorum. Size de boyle oldumu?
Esim de uzuluyor bu duruma, ben boyle yapsam nasil hissederdin diyor. Hep ailemi gormek istiyorum, onlari dusunuyorum. Arabayla 20 dakika uzakliktayiz ama gidemiyoruz, aksam isten gec giriyoruz...
Biliyorum yaa, alisana kadar mi boyle olucagim. Nolucak bu halim benim..
Yorumlariniz icin tesekkur ederim
Aynen bende öyleyim. Okul için çıktım çıkış o çıkış.Allah başka dert vermesin.17 yasında üniversiteyi kazandıgım günden beri tam 13 yıldır ailemden en az 9 saat uzaklıkta bir sehirde yasıyorum.evlendim yine baska sehir.bayramlarda seyranlarda düğün dernekte ve cok nadir baska bir sebepten olursa görüyorum.ozaman ben öleyim.
Cok tesekkur ederim yorumun icinCanim ben universiteden sonra 7 sene bekar evimde yasadim.dugunden 1 gun sonra evimizdeydik.esim bana nasil bir duygu evinden ayrilmak dedi.kendimden hic beklemiyordum ki gozumden bir yas bosaldi anlatamam.icli icli agladim.arada bir bekar evimin oldugu mahalleye goturmesini istedim.evlilikte ilk kavgalarin ardindan eski evime gitmek istedim ama ne mumkun zaten kiraciydim o evimde.evin yakinindaki parka gidip otururdum.ailem zaten7 saat uzakta...seni cok iyi anliyorum.simdi 5 senelik evliyim oglum var.sen de alisacaksin yeni evine yeni ailene
Biz farklı ülkelerdeyiz düşün. Zamanla alışırsın. Hatta zaman geçtikçe ailenin evinde kendini misafir gibi hissedersinMerhaba hanimlar,
Tecrubelerinize ihtiyacim var. Yeni evlendim, ve sacma sapan bir duygusallastim. Aklima ailemle sarildigim zamanlar geliyor agliyorum. Size de boyle oldumu?
Esim de uzuluyor bu duruma, ben boyle yapsam nasil hissederdin diyor. Hep ailemi gormek istiyorum, onlari dusunuyorum. Arabayla 20 dakika uzakliktayiz ama gidemiyoruz, aksam isten gec giriyoruz...
İnan bunlar için eşini suçlama hatta ona durumunun şuan normal olduğunu , bunun alışma süreci olduğundan ve onun suçu olmadığından bahset. Yanında olup sana destek olmasını ve geçeceğini soyle. Ve gün gelecek ailene gitmek istemeyeceksin evini özleyeceğin için. Bazen tek ailen eşin olabiliyor. Şuan yaşadıkların normal sakın adama ilk günlerini zehir etmeMerhaba hanimlar,
Zaman gerek.kendini işe güce ver.ne kadar oldu evleneliMerhaba hanimlar,
Evlendim, aileme cok düşkün olmama rağmen 5-6 saat uzaklikta bi şehre geldim.. Aglamaktan ölecektim düğün çıkışı filan.. Yine de eşimi asla sorun çıkarmadım, ailemle vedalasip yola ciktiktan bi sure sonra normal neşeli Lavanta halime döndüm, balayini filan zehir etmek istemedim..
Balayinda basladi o gorgusuz, korkunc ailenin ve ogullarinin psikolojik eziyetleri, cirkinlikleri.. Resmen beynimden vurulmuşa döndüm.. Demek hissetmişim de o kadar ağlamışımBu olaylar sonrasinda da hic alışamadım ne evime ne o şehre (ki sevdigim bir şehirdir aslinda)..
Orda baslayan olaylar hep devam etti, eş bozuntusundan soğudum, evlendiğime pisman oldum.. Bu nedenlerle gözüm hep bekarlik gunlerimde ve ailemin evindeydi.. İçin için uzulurdum belli etmesem de..
Bosandim kurtuldum sonunda kendisinden..
Ha ailemi ve beni incitmemis olsaydi, eşimle mutlu olsaydim oyle olur muydum? Hic sanmiyorum.. Cunku kolay mutlu olabilen bi insanım..
Anladigim kadariyla esinle sorunun yok, ailene karsi bi kısıtlaması yok, evleriniz de cok yakin.. Neden yeni hayatinin tadini cikarip esinle gidip gelmiyorsun? Yasayamadim ama bence esinle gule oynaya baba evine gidip gelmek cok guzel bi seydir..
Evleneli bir bucuk hafta oldu, ama balayindan daha iki gun once geldik. Balayindayken tatilde gibiydim sanki annemgile geri dönucekmis gibi. Yeni yeni algiliyorum evlendigimiZaman gerek.kendini işe güce ver.ne kadar oldu evleneli
Bunlari soyluyorum esime, cunku beni sevmiyormusun falan diye soruyor. Yavas yavas gecicek insallahİnan bunlar için eşini suçlama hatta ona durumunun şuan normal olduğunu , bunun alışma süreci olduğundan ve onun suçu olmadığından bahset. Yanında olup sana destek olmasını ve geçeceğini soyle. Ve gün gelecek ailene gitmek istemeyeceksin evini özleyeceğin için. Bazen tek ailen eşin olabiliyor. Şuan yaşadıkların normal sakın adama ilk günlerini zehir etme
Kendinide suçlama alışma süresindesin. Bu günler güzel gunler. Annen ve babanda evinde mutlu olduğunu bilmek ister.
Çol doğal.hislerini yaşa.yepyeni bir ev.bunlar geçici.Evleneli bir bucuk hafta oldu, ama balayindan daha iki gun once geldik. Balayindayken tatilde gibiydim sanki annemgile geri dönucekmis gibi. Yeni yeni algiliyorum evlendigimi
Üniversiteyi kazandığından beri ailemden ayrı yaşıyorum. İnsanlar çok küçük yaşlarda başlıyor ayrılığa. Aramız şu koşullarda 1000 km. AlışırsınızMerhaba hanimlar,
Ne alaks yaBunlari soyluyorum esime, cunku beni sevmiyormusun falan diye soruyor. Yavas yavas gecicek insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?