Evlilikte ilk zamanlar

Valla canım ben 1 sene bu durumdaydım :) Allah kocamdan bin kere razı olsun her istediğimde gidiyorduk , hep ağlıyordum gece yatarken falan , baya zor laışmıştım ki kocamla 3 senelik sevgililik döneminden sonra ve büyük bir aşkla evlendik ona rağmen :) şimdi de eşimin dibinden ayrılmıyorum :) yani kesinlikle çok normal ve geçecek emin ol, sadece eşin bu konuda anlayışlı olursa sen de çabuk atlatırsın, mutluluklar

Ya ahhahaha yoruma çok güldüm

hiç böyle bir psikoloji yaşamadım yaşayanları da anlamlandıramıyorum sanırım baba evinden ilk kez ayrıldınız yoksa hiçte zor gelmezdi ayrı bir evde yaşamak, tabi şimdi kendi evinizde tüm sorumluluk size ait, karı koca hayatına adapte olmak falan size zor gelmiş olabilir ama çokta abartmayın bence..

şimdilik böle bu kaçinci konu..ayni konularda açan diğer üyelerde var..
oufff alışırsın bacim..
5 yıl sora buraya bi bak gülersin.

Alisirsim canim uzulme ben de com duygusaldim agliyordum hep esim ise gidince. 1 ay sonra ilk kez annemin evine gittim kalmaya ve o gece orda duygusallasio kac saat agladim kendi yatagim kendi odam kendi dolabim falan . Insan baslarda öyle oluyor sonra alisiyor.

Gayet normal bende ilk aylar her gün aglıyordum ki aileme düşkün falan değildim evliliği sevmedim ailemi özledim vs vs
Zaten mümkün mertebe her dk gitmeyin evinize alısana eşinize alısana kadar haftada bir vs yeterli su asamada
Geciyor bikaç aya emin olun

kocanız aynı şeyi yapsa ana kuzusu derdik

Ayni şeyi ben diyecektim. Erkek yapsa millet pisirik derdi. Halbuki oda ağaç kovuğundan çikmadi. Ama kadin yapinca "normal süreç" oluyor.

Bence hiçte normal değil. Ergenlik bile değil, çocuk olduklarini gösteriyor ve çocuklar evlenmesin lütfen.

diyecek yapılacak çokta bişey yok canım benim yeni evlisin ailenden baska bi evde düzende yasıyosun ama ALIŞACAKSIN :)) arayabilirsin sık sık bu daha cabuk alışmanı kolaylastırıyo hem cokta yakınsınız bak 20 dklık haftasonları gidebilrsin belli bi zaman sonra bi bakmıssın alısmıssın üzülme lütfn

Ben böyle bişey yaşamadım ama düğünümden bir gün sonra ( babam nişanlıyken geç saatlere kadar gezmemizden hoşlanmazdı ) gece birden mutfaktayken çok geç oldu babam hoşlanmaz demiştim
Zaten eşim annnemi çok sevdiğinden ooo döktürmüştür annem hadi gel baskın yapalım demişti gitmiştik cay içip dönmüştük eş çok önemli bana eşim hissettirmesi belki de anne baba lafı çıksa hemen giderdik .
Herkeste düğün yeni bitti hemen gelinirmiş söylemi böylemi diye söylendi durdu kimeneyse.

Kizlar butun yorumlari okudum. Zaten bende diyorum bunlarin hepsini kendime ama elimde degil. Babamla evden cikarkenki aklima geliyor, gozleri kirmiziydi biraz falan. Birde yeni evimin hic bir duzeni yok simdilik, cok eksigimiz var. anca evle ugrasiyoruz, hic bir seyin tadina varamiyoruz, çikip gezmiyoruz. Ondan oluyor birazda galiaba. cunku balayinda hic boyle degildim ben. Eve döndum ise basladim, ona buna kosturmaktan sinirlerim de bozuldu biraz heralde. Eski neseli halimi istiyorum.
Ailem kalabalik aileydi hep neseli gulerdik falan...

merak etme geçecek bir daha girmek bile istemeyeceksin. ben ilk evlendiğimde annemler giderken peşlerinden hüngür hüngür ağlıyordum. kayın validem hiç ağzını açıp bir şey demedi cahilliğime ama eşim cok kızardı. evleneli 10 yıl oldu 2 çocuğum var evimde rahatım valla.

Anam ben de hava atıyordum:) nerdesiniz siz kutuplar mi nere Ben berlin

Ben Turkiyedeyim ailem farkli bir ulkede ama ailem Turkiyede yasiyorken de farkli sehirlerdeydik zaten. Hic oyle aglamak, zirt pirt gidelim diye tutturma durumlari yasamadim. Ailemle küs veya sevmiyor degilim ama bile isteye evlenip, ayri evin olacagini da bilerek evlenip sonra emanet birakilmis cocuk gibi anne arkasindan aglamak garip. Emanet birakilan cocuklar bile 2 gune aglamayi birakiyor.

Kız seni allah ne yapsın , kendi kendime çok güldüm belki başkalarına çok komik değil ama verdiğin örnek çok gerçek ve sık sık başıma geliyor , çok güldüm o yüzden . Hiç haz etmiyorum emanet çocuktan kuzenimin çocukları bende kalmak için ağlar, alırız tam arabaya binerler bu sefer anne babaları için ağlarlar ben bu aralar hamilelikten galiba anamı özledim diye geziyorum . O da 6 ay diye gidiyor Türkiye’ye dönmek bilmiyorum . Haftaya biz gidicez

Benim de kucuk kuzenim bizde kaliyordu aynen ordan biliyorum bu davranişi. Ne mutlu ozlem giderin, bizim ne zaman gidip gelecegimiz belli degil bile henuz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…