Valla canım ben 1 sene bu durumdaydım :) Allah kocamdan bin kere razı olsun her istediğimde gidiyorduk , hep ağlıyordum gece yatarken falan , baya zor laışmıştım ki kocamla 3 senelik sevgililik döneminden sonra ve büyük bir aşkla evlendik ona rağmen :) şimdi de eşimin dibinden ayrılmıyorum :) yani kesinlikle çok normal ve geçecek emin ol, sadece eşin bu konuda anlayışlı olursa sen de çabuk atlatırsın, mutluluklarMerhaba hanimlar,
Tecrubelerinize ihtiyacim var. Yeni evlendim, ve sacma sapan bir duygusallastim. Aklima ailemle sarildigim zamanlar geliyor agliyorum. Size de boyle oldumu?
Esim de uzuluyor bu duruma, ben boyle yapsam nasil hissederdin diyor. Hep ailemi gormek istiyorum, onlari dusunuyorum. Arabayla 20 dakika uzakliktayiz ama gidemiyoruz, aksam isten gec giriyoruz...
Biliyorum yaa, alisana kadar mi boyle olucagim. Nolucak bu halim benim..
Yorumlariniz icin tesekkur ederim
Ohoo yok mu arttıran
Bence çok gereksiz yere üzüyor kendini evlenmeseymiş madem ya da ailesiyle aynı mahallede otursaymış
3160 km diyorum
Arttiran var. Sadece ulkeler arasi uzaklik 3.014,6 km ailemle. Hesaplattim.
Edit yanlis hesaplatmisim duzelttim.
Ya ahhahaha yoruma çok güldümBen de bunu anlamıyorum.
Niye yani?
Sevdiğin adamla evlenmedin mi?
Annen babanı bir daha göremeyecek misin hiç?
Aksine "Sevdiceğimle kendi evimizde istediğimiz gibi takılıyoz" diye sevinmen gerekmez mi?
Yansın geceler, gündüzler bombaleyyoo.
Evlendiğim zaman hiç hasret çekmedim. :/
Konu sahibi daha da ağzını açmaz herhalde konuyu açtığına pişman olacakArttiran var. Sadece ulkeler arasi uzaklik 3.014,6 km ailemle. Hesaplattim.
Edit yanlis hesaplatmisim duzelttim.
Anam ben de hava atıyordum:) nerdesiniz siz kutuplar mi nereBen berlin
Alisirsim canim uzulme ben de com duygusaldim agliyordum hep esim ise gidince. 1 ay sonra ilk kez annemin evine gittim kalmaya ve o gece orda duygusallasio kac saat agladim kendi yatagim kendi odam kendi dolabim falan . Insan baslarda öyle oluyor sonra alisiyor.Merhaba hanimlar,
Tecrubelerinize ihtiyacim var. Yeni evlendim, ve sacma sapan bir duygusallastim. Aklima ailemle sarildigim zamanlar geliyor agliyorum. Size de boyle oldumu?
Esim de uzuluyor bu duruma, ben boyle yapsam nasil hissederdin diyor. Hep ailemi gormek istiyorum, onlari dusunuyorum. Arabayla 20 dakika uzakliktayiz ama gidemiyoruz, aksam isten gec giriyoruz...
kocanız aynı şeyi yapsa ana kuzusu derdik
diyecek yapılacak çokta bişey yok canım benim yeni evlisin ailenden baska bi evde düzende yasıyosun ama ALIŞACAKSIN :)) arayabilirsin sık sık bu daha cabuk alışmanı kolaylastırıyo hem cokta yakınsınız bak 20 dklık haftasonları gidebilrsin belli bi zaman sonra bi bakmıssın alısmıssın üzülme lütfnMerhaba hanimlar,
Benim annem de Turkiyeden baska ulkeye gurbet gelmis, hemde kaynana evine. Babannem de tam kaynana yani. Ayda bir kere telefonda konusurmus annesiyle. Ne guclu annem varmis benimKonu sahibi daha da ağzını açmaz herhalde konuyu açtığına pişman olacak
merak etme geçecek bir daha girmek bile istemeyeceksin. ben ilk evlendiğimde annemler giderken peşlerinden hüngür hüngür ağlıyordum. kayın validem hiç ağzını açıp bir şey demedi cahilliğime ama eşim cok kızardı. evleneli 10 yıl oldu 2 çocuğum var evimde rahatım valla.Merhaba hanimlar,
Anam ben de hava atıyordum:) nerdesiniz siz kutuplar mi nereBen berlin
Kız seni allah ne yapsın , kendi kendime çok güldümBen Turkiyedeyim ailem farkli bir ulkede ama ailem Turkiyede yasiyorken de farkli sehirlerdeydik zaten. Hic oyle aglamak, zirt pirt gidelim diye tutturma durumlari yasamadim. Ailemle küs veya sevmiyor degilim ama bile isteye evlenip, ayri evin olacagini da bilerek evlenip sonra emanet birakilmis cocuk gibi anne arkasindan aglamak garip. Emanet birakilan cocuklar bile 2 gune aglamayi birakiyor.
Kız seni allah ne yapsın , kendi kendime çok güldümbelki başkalarına çok komik değil ama verdiğin örnek çok gerçek ve sık sık başıma geliyor , çok güldüm o yüzden . Hiç haz etmiyorum emanet çocuktan kuzenimin çocukları bende kalmak için ağlar, alırız tam arabaya binerler bu sefer anne babaları için ağlarlar ben bu aralar hamilelikten galiba anamı özledim diye geziyorum . O da 6 ay diye gidiyor Türkiye’ye dönmek bilmiyorum . Haftaya biz gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?