Ben de bunu anlamıyorum.
Niye yani?
Sevdiğin adamla evlenmedin mi?
Annen babanı bir daha göremeyecek misin hiç?
Aksine "Sevdiceğimle kendi evimizde istediğimiz gibi takılıyoz" diye sevinmen gerekmez mi?
Yansın geceler, gündüzler bombaleyyoo.
Evlendiğim zaman hiç hasret çekmedim. :/
Merhaba hanimlar,
Tecrubelerinize ihtiyacim var. Yeni evlendim, ve sacma sapan bir duygusallastim. Aklima ailemle sarildigim zamanlar geliyor agliyorum. Size de boyle oldumu?
Esim de uzuluyor bu duruma, ben boyle yapsam nasil hissederdin diyor. Hep ailemi gormek istiyorum, onlari dusunuyorum. Arabayla 20 dakika uzakliktayiz ama gidemiyoruz, aksam isten gec giriyoruz...
Biliyorum yaa, alisana kadar mi boyle olucagim. Nolucak bu halim benim..
Yorumlariniz icin tesekkur ederim
Evimde hic bir duzen yokki yaa, birazda ondan oluyor galiba. Aksam eve 8, 9 gibi geliyorum. Biseyler pisirip yiyoruz. Daha esyalarimin hepsi yok, dolap yok, koltuk yok. Eve gelince icime bi okuz oturuyor yani. Yavas yavas halledicez artik hepsiniNasrettin hocanın karısı küsüp araya yastık koyup uyumuş. Hoca efendi de yastıga bakıp bakıp ah gurbet zalım gurbet bitirdin beni demiş:)
Yanii mesafe önemli değil. Sevdiklerimizle eskisi gibi olamıyorsak bu gurbettir. Zordur. Ama alışırsın... 20 dk 20 saate uzasa bile alışırsın zamanla.
Evini sevmeye çalışCartedor
Düzenle vs uğraş. Yemek pasta börek vs dene. Komşularla tanış. Kitap oku. Müzik dinle. Aileni davet et. Kendi evinde olmanın tadına alışırsan emin ol gidince rahat edemezsin. Evini düzenini özlersin.
Uçakla 1 saat arabayla 10 saat uzaklıktayım bende özlüyorum öyle durumlarda arayıp konuşurum. Bekarken de ayrıydık bişey değişmedi hayatımda ama özlem herkeste olur dibinizde aileniz çok da abartmayın bence :))Merhaba hanimlar,
Tecrubelerinize ihtiyacim var. Yeni evlendim, ve sacma sapan bir duygusallastim. Aklima ailemle sarildigim zamanlar geliyor agliyorum. Size de boyle oldumu?
Esim de uzuluyor bu duruma, ben boyle yapsam nasil hissederdin diyor. Hep ailemi gormek istiyorum, onlari dusunuyorum. Arabayla 20 dakika uzakliktayiz ama gidemiyoruz, aksam isten gec giriyoruz...
ben böyle olmadımMerhaba hanimlar,
Bilmem kacinci bu yonde yorum. Nesini anlamiyorsunuz acaba? Pek kale almadim bu yönde yorumlari ama... herkesin kisiligi farklidir, bazilari daha duygusal yaklasir bazilari daha pozitif. Benim tek ogrenmek istedigim bu sekilde duygusallasanlar ne tavsiye verirler, nasil atlattilar. Sizin bunu yazmaniz bana hic bir sekilde ne bir tavsiye veriyor ne biseyben böyle olmadım
böyle davrananları da hiç anlamam
Anlamıyorum evet verilecek bir tavsiye olduğunu da sanmıyorum zamandan başka.Bilmem kacinci bu yonde yorum. Nesini anlamiyorsunuz acaba? Pek kale almadim bu yönde yorumlari ama... herkesin kisiligi farklidir, bazilari daha duygusal yaklasir bazilari daha pozitif. Benim tek ogrenmek istedigim bu sekilde duygusallasanlar ne tavsiye verirler, nasil atlattilar. Sizin bunu yazmaniz bana hic bir sekilde ne bir tavsiye veriyor ne bisey
O yüzdendir. Üzme kendini. Herşey zamanla tamamlanacak. Herşeyde emeğin olacak eve mutlu olarak geleceksin. Evini özleyeceksin emin ol.Evimde hic bir duzen yokki yaa, birazda ondan oluyor galiba. Aksam eve 8, 9 gibi geliyorum. Biseyler pisirip yiyoruz. Daha esyalarimin hepsi yok, dolap yok, koltuk yok. Eve gelince icime bi okuz oturuyor yani. Yavas yavas halledicez artik hepsini
Alışana kadar olacak merak etme gayet normal ama eşinde haklı üzülüyordur....
Ilerde ailenin yaninda gitsen bile evimde evim diyeceksin tecrubeyle sabit
Görüyor ve arttırıyorum, ben 850 km uzaktayım
20 dakika uzaklık nedir? Yapmayın Allah aşkınıza. Sağlıklılar, sağlıklısınız. Yeni evlisiniz. Kendinize eziyet etmeyin derim.
O hic ozlemiyor gibiben de sizi görüyorum ve 1402 km ye artttırıyorum
yeni evliyken de 600 km idi. ayrılırken hâlâ kötü oluyorum, ama sonra düzeliyor. özlüyorum elbette ama durum böyle.
20 dakika mesafe en azından istediğin an gidebileceğin bir mesafe. eşiniz haklı, o annesini babasını özlüyor diye ağlasa siz ne hissedersiniz?
Ben ailemle 4 saatlik mesafedym ve esim her gitmemi istememde kavga cikariyo ozledigimi bile rahat rahat soyleyemiyorm alinio tavir yapiyo. Yine ayni sehirdesin dua etMerhaba hanimlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?