Evlilikte ilk zamanlar

Bu mesajı görmesem "ne gamsız mışım ya" diye düşünecektim...
Neyse, tek değil mişim.

Aynen katılıyorum, sevdiğin adam ile bir ömür dolusu zamanın var.
İnsan daha ne ister?
Dertsiz başına dert sarma, ne eşini ne de aileni gereksiz yere üzme derim.
Hayatın tadını çıkartın azıcık ya...

16 saatlik mesafedeyım.bekarken atanıp geldim buraya.neler çektim bir ben bır Allah bılır yalnız başıma.ıkı sene boyuncaaa.evlendımde rahatladım.şükredin bence.

Ben de yeni evliyim benim de durup durup ağlamam geliyor.Sınavım var ders çalışmam lazım evdeyim o yüzden işe de başlamadım bunalıyorum bazen sınav stresi aile özlemi vs.Umarım düzelir bu durum.Niye evlendim diyorum ailemle hep yaşasaydım diyorum

Sanırım ilk kez aileden ayrılıyorsun.

Zamanla alışırsın.

Evimde hic bir duzen yokki yaa, birazda ondan oluyor galiba. Aksam eve 8, 9 gibi geliyorum. Biseyler pisirip yiyoruz. Daha esyalarimin hepsi yok, dolap yok, koltuk yok. Eve gelince icime bi okuz oturuyor yani. Yavas yavas halledicez artik hepsini

Uçakla 1 saat arabayla 10 saat uzaklıktayım bende özlüyorum öyle durumlarda arayıp konuşurum. Bekarken de ayrıydık bişey değişmedi hayatımda ama özlem herkeste olur dibinizde aileniz çok da abartmayın bence :))

İlk evlendiğimde bende öyleydim ki anneme çok yakın oturuyorum.
Tabi annenle,ailenle yatıp, kalktığında onları görememk, aynı sofraya oturamamak zor geliyor
Ama sonrasında kendi evine,eşine bağlanıyorsun daha çok evini benimsiyorsun
Ailenizinde kapısı size sonsuza kadar açık kalıyor evlensenizde ,uzaklarda olsanızda
Rabbim sizlere geçim versin, evinizde mutluluğu, huzuru eksik etmesin

ben böyle olmadım
böyle davrananları da hiç anlamam

ben böyle olmadım
böyle davrananları da hiç anlamam
Bilmem kacinci bu yonde yorum. Nesini anlamiyorsunuz acaba? Pek kale almadim bu yönde yorumlari ama... herkesin kisiligi farklidir, bazilari daha duygusal yaklasir bazilari daha pozitif. Benim tek ogrenmek istedigim bu sekilde duygusallasanlar ne tavsiye verirler, nasil atlattilar. Sizin bunu yazmaniz bana hic bir sekilde ne bir tavsiye veriyor ne bisey

Anlamıyorum evet verilecek bir tavsiye olduğunu da sanmıyorum zamandan başka.
iki kere evlilik yaşadım
balık burcuyum çok da duygusalım ama evlenince ailem diye duygusala bağlana kişileri anlamıyorum.
çocukca geliyor bana ya da yeterli olgunluğa erişmeden yapılan evlilik gibi geliyor.
Bu da benim fikrim.

bence normal yeni oldugun için daha. ama zamanla geçicek sonrada kendi evine gitmek için can atıcaksın. ben aileme araçla 15 dakikalık mesafedeyim ama ilk evlendigim günlerde balkona çıkıp annemlerin oturdugu tarafa bakıp aglamışlıgım vardır evine alışınca geçer bence

Evimde hic bir duzen yokki yaa, birazda ondan oluyor galiba. Aksam eve 8, 9 gibi geliyorum. Biseyler pisirip yiyoruz. Daha esyalarimin hepsi yok, dolap yok, koltuk yok. Eve gelince icime bi okuz oturuyor yani. Yavas yavas halledicez artik hepsini
O yüzdendir. Üzme kendini. Herşey zamanla tamamlanacak. Herşeyde emeğin olacak eve mutlu olarak geleceksin. Evini özleyeceksin emin ol.

Görüyor ve arttırıyorum, ben 850 km uzaktayım

20 dakika uzaklık nedir? Yapmayın Allah aşkınıza. Sağlıklılar, sağlıklısınız. Yeni evlisiniz. Kendinize eziyet etmeyin derim.

ben de sizi görüyorum ve 1402 km ye artttırıyorum

yeni evliyken de 600 km idi. ayrılırken hâlâ kötü oluyorum, ama sonra düzeliyor. özlüyorum elbette ama durum böyle.

20 dakika mesafe en azından istediğin an gidebileceğin bir mesafe. eşiniz haklı, o annesini babasını özlüyor diye ağlasa siz ne hissedersiniz?

Reactions: csi
O hic ozlemiyor gibi ben de bugun daha iyiyim sukur

Ben ailemle 4 saatlik mesafedym ve esim her gitmemi istememde kavga cikariyo ozledigimi bile rahat rahat soyleyemiyorm alinio tavir yapiyo. Yine ayni sehirdesin dua et

Ben bunu anlamiyorum, yani sevdiginle evlendin niye agliyosunu?
Ben evlendim rahat 2 aya yakin annemlerden donuste arabada hep aglardim. Arkamdan el salladiklarini gordukce icim kotu olurdu. Kocamla da severek evlendim, evimi de cok sevdim.

Evinizde huzur varsa zaten bir süre sonra bu durumu atlatırsınız yok mutsuzsaniz ailenizi evinizi ozlemeye aglamaya devam edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…