Evlilikte ilk zamanlar

Halinize şükretmeniz gerekir Allah başka dert vermesin Allah annenize babanıza eşinize size sağlıklı uzun ömür versin benim annem dokuz yaşında öldü yalnız gelin oldum arkamda da kimse olmadı
Allah rahmer eylesin canim, gecici oldugunu biliyorum bu hislerin ama baskalari da benim gibi mi diye actim konuyu

Evliligimin ilk 3 ayinda her sabah uyandığımda, nerdeyim yanimdaki Kim? Sorularini sormus biri olarak diyorum ki biraz zaman gecsin alisirsjnjz.

bağımlı olmuşsunuz resmen.

Bunlari soyluyorum esime, cunku beni sevmiyormusun falan diye soruyor. Yavas yavas gecicek insallah

valla benim eşim böyle yapsa herhalde evlendiğine pişman, benimle mutsuz, istemiyor beni diye düşünürüm. daha da devam ederse annenin kollarına koş sen en iyisi derim
20 dk mesafede oturuyomuşsunuz, sanırım hiç ailenizden ayrı kalmadınız.
sizi de anlıyorum ama hayatta biraz dirayetli olmak lazım.
kötü bir sebeple ayrı değilsiniz ki.
sevdiğiniz adamın göğsüne yatıp sarılın bi güzel, mutlu bir evlilik dilerim.

Ben de anneme karşı hafif bir duygusallık oluşmuştu; 10 sene birlikte uyuyunca fazla bağlandımsa. Sonra o da geçti. Zamanla alışırsinız. Evinizin evliliğinizin tadını çıkarın. Sizde problem yok doğal şeyler bunlar...Babam günlerce damacanın başina gidip gidip ağlamış. Hep bana su getirirdi diye Şimdi cadı kızım onları öyle bir hale getiriyor ki dakika sayıyorlar.

Reactions: csi
bende ulkenın dıger ucunda aılemden 1200km uzaktayım. ucakla 1.5 otobusle 15 saat. ama evlenmedım ısım geregi burdayım

Annem alt sokakta. Bazen bana da bi duygusallik gelior. Onunla yasamak istiyorum. Olur böyle şeyler. Geçici . Alah sağlık versin

Bende evlenip hasret çekmeyenlerdenim. Hatta bazen rüyamda baba evimdeki mutlu aile zamanlarımı görüyorum sonra uyanınca oh iyi ki rüyaymış diyorum

Görüyor ve arttırıyorum, ben 850 km uzaktayım

20 dakika uzaklık nedir? Yapmayın Allah aşkınıza. Sağlıklılar, sağlıklısınız. Yeni evlisiniz. Kendinize eziyet etmeyin derim.
Arttiriyorum 1500 km uzaktayım artık senede 1 görebiliyorum

Bende 3 saatlik uzaktayim bende ilk zamanlar agliyordum esim moral verip yetistiriyordu sonra arkadas edindim derken alıştım ama ara sıra ozlem duyup duygusallastigim oluyor 1 senelik evliyim.sizin yakınmış ailen yanına gelip gidebilir sık sık

Nasrettin hocanın karısı küsüp araya yastık koyup uyumuş. Hoca efendi de yastıga bakıp bakıp ah gurbet zalım gurbet bitirdin beni demiş :)

Yanii mesafe önemli değil. Sevdiklerimizle eskisi gibi olamıyorsak bu gurbettir. Zordur. Ama alışırsın... 20 dk 20 saate uzasa bile alışırsın zamanla.

Evini sevmeye çalış Cartedor
Düzenle vs uğraş. Yemek pasta börek vs dene. Komşularla tanış. Kitap oku. Müzik dinle. Aileni davet et. Kendi evinde olmanın tadına alışırsan emin ol gidince rahat edemezsin. Evini düzenini özlersin.

Arkadasim evliligin ilk aylarinda evlendigim gune lanet olsunlar okuyordu. Annesini yalniz biraktigi icinde sucluluk duygusu tasiyordu. Zor zamanlar atlattilar şuan iyi birde oglu oldu. Gecer sizinde.

Ara ara duygusallasmak normal zaten bir sure sonra geciyor alisiyorsunuz. Ben 12 saat uzakliktayim ailem geldigi zaman hemen aglasiyoruz annemle giderken de oyle gozler dolu dolu ozluyoruz tabii ama surekli de aglamak olmaz. Yani ozetle alisirsiniz.

Anne baban hayattaysa şükretmelisin.Bulundugum ilde bir arkadaşım da böyleydi 1 yıllık evli kendisi 2 aylik hamileyken annesinin ölüm haberini aldı.45 yaşında kadıncağız trafik kazasında öldü.oyle yalan filan uydurmuyorum yani hamile haliyle annesiyle yaptığı şeyleri anlatıp duruyor çok üzülüyorum.Anne baba sevgisi ayrıdır tabiki ama birşeyin üstüne aşırı dusulmemeli sanki.Allah sınıyo sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…