Evlilikte kadın olmak ne zor, hele bir de idarecilikte zorlanıyorsan..

AlisVolatPropriis

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2017
921
1.025
113
Offf kızlar bilenler biliyor benim konularımı.. Anca buraya yazınca rahatlıyorum işte. Herkesin anneler gününü kutlarım bu arada. Olan bazı ufacık sebeplerden dolayı annem eşime ve ailesine karşı tepkiliydi. Ablamın dgününde ablamın kızacağı şekilde bir snaple kutladı doğumgününü. Art niyeti yok komiklik olsun diye paylaşmıştı. Ama annemle ablam tepki gösterdiler. Aslında konuşulsa halledilcek mevzular. Belki de halledilmez çünkü annemin kafasına koyduğu şeyleri degistiremezsiniz. Malum hiçbir yere çıkmıyorum annemi de 2 aydır görmüyorum. Sürekli eşimi ve ailesini telefonda şikayet ederdi bunu yaptı şöyle baktı bunu dedi diye. Artık yeter psikolojim bozuluyor dedim ve 2 aydır konusunu açmıyor(yüzyüze gelince açılacak biliyorum). Neyse annem geçenlerde eşimi aradı Doğumgününü kutlamak için tel hoparlördeydi. Annemin o eski konuşmalarından eser yok o kadar soğuk konuştu ki eşimle sonra toparlıyım diye ben araya girdim anne napıyosun diye bi anda iyiyim annecimmm diye benimle sıcak sıcak konuşmaya başladı eşim de doğal olarak üzüldü. Biraz da konuşmada eşimle ters konuştu.Ablam da mesajla soğuk soğuk kutlamış. Neyse eşim birşey demedi. Bugün anneler gününü kutlamak için annemi aradı yine, annem yine soğuk o öyle olunca eşimde soğuk. Telefonu kapattı. Eşim soğuk davrandığından yakındı. Sonra başka mevzular açılınca ben de yükseldim baya kavga ettik. Eşimin teyzesi arar,anneni aradım iki kere açmadı birşey yok değil mi der,yok derim orayı idare ederim, eşimi idare etmeye çalısırken sinirlerime hakim olamam, annemle konuşurken ayrı idare etmeye çalışırım. Güzel giden evliliğimden soğur oldum sırf bu sebeplerden dolayı. Eşim karantina süreci bitsin yüzyüze konuşuruz nasılsa diyor. Ben anneme eşime soğuk davranma diye uyarmalı mıyım. Karışmıyım mı ? İki tarafında karışmadığı evlilikler yok mu şu dunyada. Bıktım ben . Dinlediğiniz için teşekkür ederim..

Ne demek bu hiçbişey anlamadım ?

İki tarafında karışmadığı ve vıcık vıcık yüz göz olmadıgı evlilikler var evet. su aileler saçmalayıp isin içine girince insan evliliğindeki kendi iliskisindeki asıl sorunları çözmeye yer bulamıyor. bence hiç karışmayın kim kime ne diyorsa desin tek muhattabınız esiniz olsun. annenize de artık yorumlarını duymak istemiyorum, kendine sakla deyin olsun bitsin.

ablanla annen çocukluk yapmış ve haksızlar , hele annen x2 abartıyo.eşinle aranı bozma boş yere, annenlere söylemen gerekeni söyle

Ne demek bu hiçbişey anlamadım ?
Ablamın doğumgününde eşim kutlamak için sosyal medyadan bir snap paylaştı. Ablam burnundan ameliyat olmuştu hem estetik hem de sağlık açısından. Ameliyatli fotografini paylasip poz verebilmek icin estetik oldu vs biseyler yazmıştı

Temel problem anneniz ve ablanız. Onlarla bir kez konuşun, evliliğime zarar veriyorsunuz deyin. Daha sonra devam ederlerse siz de mesafe koyun. Eşinize de yüklenmeyin, adam haklı
Evet ablama birşey söylemem cok sinirli çünkü hemen kocacı olurum, annemle konuşacagim tekrar

Esin patavatsızlık etmiş ama annelik bir durum yok annen neyin kinini güdüyor

Gidip kimseye sen soguk davrandin sicak davran demem ben acikcasi bu işler soylemeyle olmaz. Yerinizde olsam aynen şunlari derdim aileme

"Kimse eşimin dogum gununu kutlamak, muhattap olmak zorunda degil, istemiyorsaniz muhattap olmayin, dogum gununu de kutlmayin, soguk oldugun insanin dogum gununu tavir alarak kutlayip huzur kacirmanin alemi yok"

Benim ailem eşimin ailesiyle goruşmez küslük yok ama gorusmezler, en iyisinin boyle oldugunu dusunuyorum hatta annem kaynanami aramayi dahi birakti ve kaynana arada "eskiden arardi aramiyor" diyip duruyor ben bilmem diyip geciyorum cevap vermiyorum anneme de ara filan demiyorum.

Yani aile ilişkilerini zorlaştiran sizsiniz kimseyi idare etmenize gerek yok aslinda. İstemeyen aramasin, konuşmasin bu kadar basit.

Haklısınız aslında, ortada birşey yokken birden bire böyle olması beni üzdü sadece yoksa görüşmeseler de benim icin daha iyi surekli aman bir araya gelince bisey mi olcak diye diken ustundeyim

Eşiniz çok ayıp etmiş ablan ve annen haklı

Evet eşim hata etti ama o da diyor ki ben aileden değil miyim bir hata yapınca böyle kapı önüne koncaksam değilmisim demekki diyor o da haklı

Evet eşim hata etti ama o da diyor ki ben aileden değil miyim bir hata yapınca böyle kapı önüne koncaksam değilmisim demekki diyor o da haklı

Eşim o an düşünemedim alınacağını diyor hatalıyım tamam diyor ama annemin bunu bu kadar uzatması normal mi
Biri benim resmimi paylaşıp böyle şeyler yazsaydı o kişiyle bir daha görüşmezdim annemde öyle o yüzden az bile yapmışlar bence eşinizin ablanızdan özür dilemesi gerekiyor

Biri benim resmimi paylaşıp böyle şeyler yazsaydı o kişiyle bir daha görüşmezdim annemde öyle o yüzden az bile yapmışlar bence eşinizin ablanızdan özür dilemesi gerekiyor
Ablam resmi görünce kızmamış gülerek ya çok cirkin bu ne gibisinden konuşmuş eşimde begenmediysen kaldiriyim demis ablamda yok gören gördü artık kaldirma demiş. Sonra ablam anneme anlatıyor olay büyuyor. Eşim de diyor ki ben art niyetli koymadım kızcağını düşünmedim kızdıysa bana söyleseydi biz hallederdik anneme söylüyo annemde o da birden tavır alıyor diyo. Eşimde özür dilemez ki arada kalan ben olcam yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…