canım benim herkes şuan türkmengelinin yazdığı konuda sana cevap verecek yok
sende haklısın oda haklı nedesem bilmiyorum. eşin hiç uçakla gitmediyse yine gitmesin. ama iki günlük
yolda çekilmez yani... bilemedim yani
İki günüm yola gidecek diye değil de geze geze gideceğiz, kim bilir yolda ne kadar çok eğleniriz diye düşünsen?
Adamın uçak fobisi varmış yahu. Sen ona uyum sağla bence :) Hem burda altınızda da araba olur rahat rahat gezersiniz.
haaa pardon birsey eklemeyi unuttum. aslinda bizim arabamiz var ve tr ye gitme bahanesiyle degistirmeyi düsünüyor daha borcu bile bitmedi. ki alirken allem edip kallem edip ikna etti simdi de onu begenmiyor. birde icimde arabayi tr de birakacagi korkusu var kardesine.
hımmm kazın ayağı belli oldu şimdi :))) Ah bu erkekler çocuk gibiler yahu
Telefon falan neyse de koskoca arabayı bırakır mı sence?
birakabilir cünkü burdan götürmeyi düsünüyordu ve biz bunun üzerine tartisdik. ailesi hic düsünmüyor huzurlari kacar diye....
hahahaha alemsin. Reytingler tavan yaptı orda.canım türkmengelindeyiz şu an.döncez biz sana.
canım arabayı türkiyede bırakabilmesi için türkiyeden alınmış olması lazım, yurtdışından aldıysa ve üzerinden belli bir müddet geçmediyse satamaz gelip de buraya. ağır bir vergisi var. biliyordur bunu da heralde.
ayrıca ben olsam arabayla gelmek isterdim avrupayı geze geze güzel olurdu yani kocişle başlaba hemyol üstünde dinlenirsiniz bazı yerlerde kalırsınız gezersiniz. basıp gaza gelmeniz gerekmez ki hemencecik.
valla tam kanunu bilmiyorum ama burda sakat bir yegeni var onun üzerinden getirince kalabiliyormus herhalde. tam bende bilmiyorum.
aracınız özürlü aracı mı? o şekilde mi kaydedildi alınırken de? araba eşinin adına ise zor, ama o sakat yeğenin sakat arabasını kullansa bile, sakat kişi de türkiyeye gelmiyorsa arabasını satamaz. ama sırf sakat kişiye ait bir araç diye de olsa türkiyeden çıkarken sorun yaşarsınız. getirdiğiniz araba nerede diye sorarlar adama gümrükte. başını belaya sokmasın bence.
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...im-yargisiz-infaz-etmeyecekseniz-bakin-6.html
canım türkmengelini bu linkte.
kocanın karın ağrısı başkaymış, tatile gelmeden sen kocanla araba konusunu halletmen lazım. eğer ki değiştirecekse bile orada satsın değiştirsin. almancılar orda paramı basıyormuş hibe ediyor kardeşine..
allah allaah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?