benim bildigim kadariyla , yabanci plakali bir arabayi turkiyede uzun sure birakamaz, çunku arabanin kalabilmesi için bi çesit vize islemleri gibi seyler var.. turkiyede arabaniz varsa bencede uçakla gidin , çunku izninizde çok kisaymis hep yollarda geçecek yazik bisey anlayamayacaksiniz.. esinizi guzel tatli dille ikna edin insAllah izniniz guzel geçer sevgiler
sen uçakla git, eşinde arabayla gelsin... illa beraber gidiceksiniz diye birşey yok ki...
Bir yere 2 saatte gitmek varken 1 günde gitmek saçma...
merhabalar,
ben yurtdisinda yasiyorum ve iki yillik evliyim. bu yaz türkiyeye gitmeyi düsünüyoruz ama bir sorunumuz var. esim illa arabayla gitmek istiyor bense hic istemiyorum. ucakla gitmek istiyorum. zaten 2 hafta iznim var onunda 2 günün yolda gecmesini istemiyorum ve azten araba yolculugunu da sevmiyorum. sizce bu durumda kim kime ayak uydurmali?(esimin birde ucak korkusu var)
valla orta yolu bulacak olanlar sizlersenız burda ne dense boş gibi geliyo yurtdısından arabayla turkıyeye gelmek cok sıkıcı olabılr tabii ama ucak korkusunuda bi şekilde atlatmasına yardımcı olabılrsın mesela doktora danısarak sakınlestırıcı bi hap alabılr en azından yol boyu uyur
valla iki hafta izin, iki gün yolda geçcek, tabii haşat olcanız iki günde de anca kendinize gelceniz, bence en güzeli uçak mis gibi..
ama eşimin fobisi var diyosun ama bu basit bi korku değilde, psikolojik hastalık boyutundaysa, yapcak bişey yok arabayla gitçeksin
yok ya tmm psikolojik ama bekarken hep ucakla gidiyordu. lafa gelince abartiyor biraz. o zmn niye ucakla gidiyordu...aman erkek milleti iste illa kendi istedigim olsun diyor...
uçak korkusu olan insanı sakın zorla yada ikna ile bindirme uçağa arkadaşım..bırak zamanından ol ama fobisi olan insanı uçakla yüzleştirme..çoğu insan o uçak korkusu yüzüden ya tansiyonundan ya kalp krizinden genç yaşta hayatını kaybediyor..Allah korusun tabi ama o korku malesef can alabiliyor..yani kimine gülünç bile gelebiliyor ama malesefki sonu kötü..
vallahi tabi ki erkek kadına uyum sağlamak zorunda.
haa yok illa arabayla gidicem diyosa binsin arabasına gitsin, sen uçakla gidersin. koca adamın nazıyla uğraşıyorsun bir de. uçak fobisi varmış, nereden biliyor? hiç bindi mi uçağa? belki gayet rahat gidecek, korkusu morkusu olmayacak binince.
önceki mesajları şimdi okudum. daha önce de uçağa bindiyse bariz şekilde uçak fobisi falan yok:) "o uçağa biniliyor, bitti" de, "lafımın üstüne laf söylemek senin ne haddine" diye de ekle, arkadaşım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?