Evlilikte kim kime uyum saglamali sizce

dileklerin icin cok tsk ederim cnm tr sorun cikmasini istemiyorum. gecen sene ilk defa gittim ama nereye gittiysek kaynanamgil ayrilmadi pesimizden. ilk iznim böyle gecsin istemezdim ama oldu bi kere birdaha olmaz insallah. heryere birlikte gittik

sen uçakla git, eşinde arabayla gelsin... illa beraber gidiceksiniz diye birşey yok ki...

sen uçakla git, eşinde arabayla gelsin... illa beraber gidiceksiniz diye birşey yok ki...

iyi bir fikir olabilir ama bu benim henüz ikinci iznim olacak onda da ayri ayri mi gidelim. o bu fikri bana sundu ama bana biraz tuhaf geliyor...

valla orta yolu bulacak olanlar sizlersenız burda ne dense boş gibi geliyo yurtdısından arabayla turkıyeye gelmek cok sıkıcı olabılr tabii ama ucak korkusunuda bi şekilde atlatmasına yardımcı olabılrsın mesela doktora danısarak sakınlestırıcı bi hap alabılr en azından yol boyu uyur

gecen sene hap kullandi ama pek ise yaramadi malesef...

sanirim bu gidisle ayri ayri gidicez

valla iki hafta izin, iki gün yolda geçcek, tabii haşat olcanız iki günde de anca kendinize gelceniz, bence en güzeli uçak mis gibi..
ama eşimin fobisi var diyosun ama bu basit bi korku değilde, psikolojik hastalık boyutundaysa, yapcak bişey yok arabayla gitçeksin

yok ya tmm psikolojik ama bekarken hep ucakla gidiyordu. lafa gelince abartiyor biraz. o zmn niye ucakla gidiyordu...aman erkek milleti iste illa kendi istedigim olsun diyor...

yok ya tmm psikolojik ama bekarken hep ucakla gidiyordu. lafa gelince abartiyor biraz. o zmn niye ucakla gidiyordu...aman erkek milleti iste illa kendi istedigim olsun diyor...

o zaman senide araba tutsun mesela...
sanırım işin içinde başka mevzularda var sadece hangi araçla gitsek değil mevzuu, bence sen o başka şeylerin kökenine in

uçak korkusu olan insanı sakın zorla yada ikna ile bindirme uçağa arkadaşım..bırak zamanından ol ama fobisi olan insanı uçakla yüzleştirme..çoğu insan o uçak korkusu yüzüden ya tansiyonundan ya kalp krizinden genç yaşta hayatını kaybediyor..Allah korusun tabi ama o korku malesef can alabiliyor..yani kimine gülünç bile gelebiliyor ama malesefki sonu kötü..

valla bilmiyorum kararsiz kaldim....

vallahi tabi ki erkek kadına uyum sağlamak zorunda.
haa yok illa arabayla gidicem diyosa binsin arabasına gitsin, sen uçakla gidersin. koca adamın nazıyla uğraşıyorsun bir de. uçak fobisi varmış, nereden biliyor? hiç bindi mi uçağa? belki gayet rahat gidecek, korkusu morkusu olmayacak binince.

Son düzenleme:

valla dogru söylüyorsun. bende ayni senin gibi düsünüyorum. o kadar asiri derece olsaydi bekarken de arabayla giderdi demi ama

önceki mesajları şimdi okudum. daha önce de uçağa bindiyse bariz şekilde uçak fobisi falan yok:) "o uçağa biniliyor, bitti" de, "lafımın üstüne laf söylemek senin ne haddine" diye de ekle, arkadaşım:)

saol cnm yaaa anlamiyorum ben mesela cok zevk aliyorum.

valla umarim bir sekilde ikna ederim tabi yine kavga gürültüyle olur da neyse...

kizlar genelde evliliginizde ipler kimin elinde paylasirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…