Merhabalar 2 .5 yıllık evliyim 5 aylık bebeğim var üniversite mezunuyum işsizim evdeyim eşimle 6 aylık flört sonucu evlenmeye karar verdik niye kısa sürdü deseniz aracı vasıtası ile tanıştık çok uzatmadık ikimizin belli başlı kriterler vardı kafa yapımız çok uyuştu etkileşim de oluşunca frekanslar tutunca hersey bir anda gelişti ben 30 yaşındayım eşim 34 flört döneminde haftada bir kez ancak yüzümüze görüşürdük .çok flört evrem olmadı daha sonraki görüşmelerde artık nişan söz için alışverişe çıkardık .çok uzun uzun tanımadım çünkü ne kadar çıkarsan çık aynı evde yaşamayana kadar tanımıyorsun ondan önce 6 yıllık ilişkimi bitirmiştim.artık çok uzun kimseyi tanımak istemedim.suan evliyiz mutlulum eşimle ama eşim flört dönemin de de olsun çok konuşmazdı hani böyle romantik pek değildi çiçeği ile karşılardı bazı zamanlar ama ruhen kadına dokunmaz gibi gelecekle ilgili saha çok konusur geçmişi asla konuşmaz suan da öyle bazen eskiden birseyelr sorarım anlatmaz hatta kendi ilişkimizle de olsun sürekli bir gelecek peşinde bana pek sarılmaz etmez evde hani gelip öpmez canı seç isterse yanaşır zaten belli eder bana her ay para verir lazım olur diye .gezmeyi seven biri geçmişte çok gezmiş bazen diyorum şurayı merak ediyorum gidelim aman ne var orda der kendinin de istediği yer olursa gider benim sevdiğim etkinlikleri kendi istemezse yapmaz ortak sevdiklerimizi yaparız ikimiz ama en önemlisi hep derim beni seviyorsan yaparsın falan .beni seviyor biliyorum yoksa evlenmezdi çok seçici biri hayatta herseyi seçer tartar ama sevdiği için sevdiğini mutlu etmek için çabalamaz örnek vereyim babam ben canım birsey istese adam gizli getirir önüme koyar ya da birsey lazımsa alır gelir ben demeden bekarken çoK düşünceli ama eşim öyle değil öndeki sevgilim de düşünceli idi bunda yok yok anca ben kendim alırsam parayı verir beni uğraştırma gibisinden bazen diyorum niye böyle