Evlilikte Maddi Fark

Aileler tanıştı birbirini tanıyor ama biz çok eski arkadaş olduğumuz için. Yani bu nişan vs için bir tanışma olmadı.
Şu an işe giremem bir kaç kursa yazıldım bu yıl onlarla uğraşcam:KK43:
Aileme kalsa tabii en iyisini isterler. Otelde düğün, pırlanta set vs.
Ama erkek arkadaşımın durumu olmadığı için mümkün olmadığını biliyorlar :KK72:
Bilen sadece annem, babam. Diğer akrabalar bu farkı bilse demediğini bırakmaz, dedikodudan ölürler herhalde:KK70: (umrumda da değil:KK34:)
Erkek arkadaşım az çok biliyo tabii o yüzden bu aralar çok bunalmış durumda. Hem düğünü, hem takıları, hem eşyayı, eve gelecek olan çikolataya kadar kendisi yapacak çünkü:mad:
Bana kalsa, ben düğünmüş altınmış sevmiyorum.
Bana pek umrunda değilmiş gibi gelmedi açıkçası. Millet olarak başkalarının düşüncelerini ne kadar önemsiyoruz? Erkek arkadaşının maddi durumunu akrabalarından saklamışsın! Otelde düğün olmayıversin. Kolun boynun altın dolmayıversin. Huzurun olmadıktan sonra bunların hiç bir önemi yok. Henüz yaşın çok küçük bütün bu dertlenmelerinin ne kadar boş olduğunu anlayacaksın. Mutluluklar dilerim

Bana pek umrunda değilmiş gibi gelmedi açıkçası. Millet olarak başkalarının düşüncelerini ne kadar önemsiyoruz? Erkek arkadaşının maddi durumunu akrabalarından saklamışsın! Otelde düğün olmayıversin. Kolun boynun altın dolmayıversin. Huzurun olmadıktan sonra bunların hiç bir önemi yok. Henüz yaşın çok küçük bütün bu dertlenmelerinin ne kadar boş olduğunu anlayacaksın. Mutluluklar dilerim
Siz yazdığımı yanlış anlamışsınız. Bilen annem babam derken yakın akrabalarım tanımıyor, bilmiyor anlamında. :emir_bebek:
Umrumda olmamak zorunda çünkü zaten her şey mükemmel olsa bile bir kusur bulacak insanlar.

Bak sevgili kardeşim egerki erkek arkadaşına karakterine güvenin tamsa maddiyatı boşver bu devirde karakteri düzgün adam bulmak emin ol paradan daha önemli kaç kardeşsiniz bilmiyorum ama o kadar parayı mezara götürecek değiller destek olsun ailen bi damat değil oğul almış olurlar parası olan bi züppeyle evlenmekten daha iyidir emin ol evine baba olacak sana eş olacak adamı seç ailenide bu yönde ikna etmeye bak gerçekten güveniyorsan ve seviyorsan yoksa para bi var bi yokadam iş adamı olur bi anda batar iflas eder evinin yolunu bilen adam önemli seni üzmeyecek sana değer verecek bizim binada yaşlı teyze damadına 6 tane daire verdi damat el üstünde tutuyor oğlundan daha önde
Teşekkür ederim, haklısınız.:KK200:

daha yolun basindasiniz. karakter olarak pasif degilse tuttugunu koparan biriyse hersey olur.

esimle tanistigimda hic birseyimiz yoktu herseyi kendimiz yaptik. en kisa sürede.

Ya konuyu ben açmış gibiyim resmen. Durumumuz aşağı yukarı aynı seninle. Yaşlarımız da öyle.
Benim de durumum ve mesleğim erkek arkadaşımınkinden çok iyi. Onun dışında aramızda başka bi sorun yok. Her duyan ama sen belirli bi yaşam standartına alışkınsın ona göre hareket et. İyi düşün emin misin. E sen statü olarak daha üstsün diye diye kafamı allak bullak etti.
Yani diyorum bu kadar iyi huyunun yanında maddi durum çok mu büyük problem ki? Ama hala net değilim gibi.
Ha tek farkımız bizim ilişkimiz daha çok yeni,sadece uzun yıllardır birbirimizi tanıyoruz.
Bu konuyu çok yakından takipteyim.
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.

Ya konuyu ben açmış gibiyim resmen. Durumumuz aşağı yukarı aynı seninle. Yaşlarımız da öyle.
Benim de durumum ve mesleğim erkek arkadaşımınkinden çok iyi. Onun dışında aramızda başka bi sorun yok. Her duyan ama sen belirli bi yaşam standartına alışkınsın ona göre hareket et. İyi düşün emin misin. E sen statü olarak daha üstsün diye diye kafamı allak bullak etti.
Yani diyorum bu kadar iyi huyunun yanında maddi durum çok mu büyük problem ki? Ama hala net değilim gibi.
Ha tek farkımız bizim ilişkimiz daha çok yeni,sadece uzun yıllardır birbirimizi tanıyoruz.
Bu konuyu çok yakından takipteyim.
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.
İnşallah ikimiz için de hayırlısı olur:dua:
Ben nolursa olsun vazgeçmicem, çünkü çok merhametli çok iyi birini buldum.
Sadece bu sebepten ayrılamam ama beni biraz zor günlerin beklediği de gerçek:deli:
Senin de ksrşındaki kişi gerçekten doğru biriyse, neden olmasın:KK200:

Aileler tanıştı birbirini tanıyor ama biz çok eski arkadaş olduğumuz için. Yani bu nişan vs için bir tanışma olmadı.
Şu an işe giremem bir kaç kursa yazıldım bu yıl onlarla uğraşcam:KK43:
Aileme kalsa tabii en iyisini isterler. Otelde düğün, pırlanta set vs.
Ama erkek arkadaşımın durumu olmadığı için mümkün olmadığını biliyorlar :KK72:
Bilen sadece annem, babam. Diğer akrabalar bu farkı bilse demediğini bırakmaz, dedikodudan ölürler herhalde:KK70: (umrumda da değil:KK34:)
Erkek arkadaşım az çok biliyo tabii o yüzden bu aralar çok bunalmış durumda. Hem düğünü, hem takıları, hem eşyayı, eve gelecek olan çikolataya kadar kendisi yapacak çünkü:mad:
Bana kalsa, ben düğünmüş altınmış sevmiyorum.
bu niyetle karşı karşıya oturmadılar yani hiç..aman akrabalar çok da önemli değil..herkes her zaman söyleyecek bir şey bulur..pırlanta set alır daha büyüğü olsaydı derler..millete bakma..
bunalmakta haklı..erkek tarafı olmak zor..allah kolaylık versin 2nize de..

Sadece bu sebepten ayrılamam ama beni biraz zor günlerin beklediği de gerçek:deli:
Karşımdakinin doğru birisi olduğunu hissetmem ve anlamam için biraz daha zaman geçirmem gerek sanırım

Çok çok mutlu olun!:KK37:

Madem elalem ne der kafasındalar o zaman otelde düğünün parasını ödesinler
Pırlantaydı burmaydı alsınlar damada versinler düğünde davetliler vaovv neler taktı damat öyle desin
Tek sorun gösterişse yani.
Bu çocuk 6 yıldır zengindi de şimdi mi iflas etti sanki. Şimdi idare etsen bile ilerde herşeye laf edecek ailen öyle görünüyor.

Tek sorun düğünse halledilir bir şekilde dert etmeyin.
Milleti susturmak çok mühimse gerçekmiş gibi görünen sahte takılar var, alın birkaç takım olsun bitsin :)

Back
X