- Konu Sahibi Evlat Kokusu
1 ayda 200 tl mi?? Bence siz eşinize , mutfak masrafları bana ait olsun deyin ve maaş kartınızı alın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam da 200₺ ile geçiniyorsa hiç lafım yok.maaş kartı eline alsin ...
en iyis yöntem bu..
yetmiyor desin bide kocasinin neye harcadığı düşünsün öle degil mi.
sigara mi içiyor.. içmesin beyefendi..
borcu bende konu sahibi de takip etsin sadece kocasi degil..
ben bile ediyorum herşeyin kuruş kuruşuna..
eşim de maaş kartim ..
ama gözüm kulagimda...
Evi geçindirmek eşinizin sorumluluğu değil ikinizin sorumluluğudur. Tabi eşiniz de ev işleri eşimin sorumluluğu ben elimi sürmem diye düşünüyorsa o zaman haklısınız paranızı vermemekteayda 200tl için çalışmam şahsen, benim 10 yaşındaki kızımın harçliği ayda 200tl
siz koca kadınsınzı neyinize yetiyor o para
Daha öncede yazmıştım bunu çok taşlandım burda ama yine yazıcam çünkü bu benim görüşürüm benim hayatım ben çalıştığım parayı eve istersem harcarım, evi geçindirmek eşimin sorumluluğudur.
Evi geçindirmek eşinizin sorumluluğu değil ikinizin sorumluluğudur. Tabi eşiniz de ev işleri eşimin sorumluluğu ben elimi sürmem diye düşünüyorsa o zaman haklısınız paranızı vermemekte
güzel bir gün geçirmişsiniz , imrendim bende bu aralar işlerim çok yoğunMaaş kartınız niye eşinizde?
200 TL nedir Allah aşkına ayrıca..
Liseye giderken yani bundan 12 sene önce aylığım 150 TL idi.
Geçen dışarı çıktım öylesine.
Bi mağazadan bir etek bir kazak aldım ikisi 90 TL tuttu indirimden.
Kahve içtim pasta yedim 25 TL.
E git gel parası ekle en az 120 TL..
Bir günde...
2 saatte.
Ben de uzun zamandır yapmamıştım çocuktan dolayıgüzel bir gün geçirmişsiniz , imrendim bende bu aralar işlerim çok yoğun![]()
200 tl neye yeter kiMerhaba hanımlar.
Sorum evlilikte maddiyat nasıl olmalı mesela ben çalışıyorum 8 aydır Onun dışında ev hanımıydım.
Maddiyata alakalı herşey eşime ait faturalar, alışveriş, mutfak masrafı, çocuğun ihtiyaçları falan. Onun dışında kredi borcu var hepsini eşim ödüyor. Benim maaş kartım onda durur maaşım yatınca 200tl verir bana 1 ay onunla idare ederim. Çalışıyorum sonuçta ufak tefek birikimler yapmak istiyorum ama 200tl 1 ayda bitiyor. Arttırıp birikim yapamıyorum sizler birikim yapabiliyormusunuz? Yada herşeyi eşim yapmasa kendi maaşımla belirli ödemelermi yapsam böyle birikim yapmadan çalışmak zor geliyor 4 yıllık bi borç var. Belki farklı fikirler olur diye buradan sormak istedim sizlere.![]()
Sizin eviniz sizin kocanız ne istiyorsanız yaparsınız ama evi geçindirmek genel olarak sadece kocanın görevi değildir siz evinizi nasıl yönetiyorsanız yönetin ama bu böyledir diyemezsiniz benim evimde bu böyledir diyebilirsinizhayır evi geçindirmek eşimin sorumluluğudur. Aynı yazdığım gibi.
Ben istersem çalışırım, istemesem çalışmam, ki uzun bir süre çalışmadım çocuklarıma kendim bakmak istediğim için.
Konumuz ev işi değil şuan.
Sizin eviniz sizin kocanız ne istiyorsanız yaparsınız ama evi geçindirmek genel olarak sadece kocanın görevi değildir siz evinizi nasıl yönetiyorsanız yönetin ama bu böyledir diyemezsiniz benim evimde bu böyledir diyebilirsiniz
kesinlikle katılıyorum:)Adam da 200₺ ile geçiniyorsa hiç lafım yok.
Hani konu üzerinden yazıyoruzya burda. Konu sahibine evlilikte maddiyatın nasıl olması gerektiği hakkında Bi fikir veriyoruz. Siz kendi evinizde böyle olduğunu anlatıyor ve yanlış yönlendiriyorsunuz. Aynı şeyi bir erkek yapsa bütün yükü kadının üzerine yıksa kendi maaşına da el sürdürmese burada herkes boşan derdi. O yüzden konu sahibi size söylüyorum olması gereken masrafların da kalan paranın da paylaşılmasıdır.farkındaysanız zaten kendi adıma yazıyorum, ilk yorumumda benim görüşüm benim hayatım dedim
siz yorum yazarken başkaları adına mı yaziyorsunuz?
beni başkasının ne yaptığı ilgilendirmez, herkes istediği gibi yaşar. Maaş kartını eşinede verebilir, eşinden harçlık da alabilir, evi kadında yönetebilir vs.
Hani konu üzerinden yazıyoruzya burda. Konu sahibine evlilikte maddiyatın nasıl olması gerektiği hakkında Bi fikir veriyoruz. Siz kendi evinizde böyle olduğunu anlatıyor ve yanlış yönlendiriyorsunuz. Aynı şeyi bir erkek yapsa bütün yükü kadının üzerine yıksa kendi maaşına da el sürdürmese burada herkes boşan derdi. O yüzden konu sahibi size söylüyorum olması gereken masrafların da kalan paranın da paylaşılmasıdır.
İyi misin sen?
200 TL neyine yetiyor?
Ben sizi anlamamak![]()