Doğru yöntemle çalışmıyor demek ki.Şöyle diyeyim sevdiğim sözelci ve dgsde sayısaldan girdi mühendislik için.Gerçekten çaba gösterdi matematiğe sıfırdan başladı Ve zekidir de normalde.Ama kardeşlerine bakıyor Ve ayrıca çalışmak zorunda bir iite pndan dolayı tamamen kendini veremedi ama gerçekten çaba gösterdi.Çalışıyorum ama sınavda yapamıyorum diyor
Hayat çok değişti beeski kafaliyimdir bazi konularda,
bana gore hala seviyorsan samanlik seyran olur.
Eskiden sevgi, aşk her seyi çözer derdim ama acı şekilde ogrendim oyle olmadigini..
Denklik cok cok onemli..
Hukuk ile 2 yıllık herhangi bir bolumu yan yana dusunemem sahsen, bir de hukukcu olan kadin ise hic dusunemem.. Kimseyi aşağılamak değil bu.. Adamin ilerde kompleks yapma ihtimali yüksek..
Öncelikle sevdiğin ne yapsın ne etsin polislik sınavını kazansın.Arkadaşlar öncelikle soruyu yanlış anlamayın lütfen kesinlikle bir kibir Yada böbürlenme amacıyla sormuyorum gerçekten yorumlarınıza çok ihtiyacım var.Size söylemiştim 3 yıllık bir sevdiğim var.Bu yıl son senem inşAllah okul bitiyor.Hukuk fakültesi son sınıf öğrencisiyim Allah nasip ederse hakimlik sınavlarına hazırlanmak istiyorum.Sevdiğim 2 yıllık bölüm mezunu Ancak iş Yok dgsyi denedi olmadı ve polisliği çok istiyor Ancak onun içinde KPSS'den 70 üstü alması gerek 1 ay sonra sınava girecek dua edin lütfen oda olmazda nasip tabi ama napalım bilmiyoruz .Ailesi Yok çocuğun kendi ayaklarının üzerinde duruyor şuan markette çalışıp kız Ve erkek kardeşine bakıyor. Annem durumu biliyor Ve onaylamıyor ben izin vermem diyor.Çok yüksek bir eş adayı istiyor.Sevdiğim insan çok değer verir bana dinine de düşkündür hamdolsun.Ama etrafımda ki herkes ileride çok büyük sorun olur.Sen hakim o işsiz Yada normal bir meslekte olursa çok problem yaşarsınız diyorlar.Açıkçası benim için mesleğin önemi Yok insanlık,ahlak önemli.Annem sorun yapıyor Ve babamda sorun yapar.Ben napmalıyım?Bana yardımcı olur musunuz sevgili kk ailem
Ben üni mezunuyum mali müşavirim çalıştığım firmada genel müdür yardımcısıyım, eşim lise mezunu çalıştığı firmada müdür.. Yani demem o ki mesleki başarının okulla alakası olmayabilir çoğu zamanArkadaşlar öncelikle soruyu yanlış anlamayın lütfen kesinlikle bir kibir Yada böbürlenme amacıyla sormuyorum gerçekten yorumlarınıza çok ihtiyacım var.Size söylemiştim 3 yıllık bir sevdiğim var.Bu yıl son senem inşAllah okul bitiyor.Hukuk fakültesi son sınıf öğrencisiyim Allah nasip ederse hakimlik sınavlarına hazırlanmak istiyorum.Sevdiğim 2 yıllık bölüm mezunu Ancak iş Yok dgsyi denedi olmadı ve polisliği çok istiyor Ancak onun içinde KPSS'den 70 üstü alması gerek 1 ay sonra sınava girecek dua edin lütfen oda olmazda nasip tabi ama napalım bilmiyoruz .Ailesi Yok çocuğun kendi ayaklarının üzerinde duruyor şuan markette çalışıp kız Ve erkek kardeşine bakıyor. Annem durumu biliyor Ve onaylamıyor ben izin vermem diyor.Çok yüksek bir eş adayı istiyor.Sevdiğim insan çok değer verir bana dinine de düşkündür hamdolsun.Ama etrafımda ki herkes ileride çok büyük sorun olur.Sen hakim o işsiz Yada normal bir meslekte olursa çok problem yaşarsınız diyorlar.Açıkçası benim için mesleğin önemi Yok insanlık,ahlak önemli.Annem sorun yapıyor Ve babamda sorun yapar.Ben napmalıyım?Bana yardımcı olur musunuz sevgili kk ailem
Hayat çok değişti beAlys eskiden ben de böyle düşünürdüm, ama artık farklı bakıyorum.
Yürümez o evlilik.Ne onun aklından çıkacak ne senin!Verilen örneklerde hep afaki.Tanıdığımın tanıdığı,dış kapının mandalının düğmesi.Biri çıksın da ben böyle mutlu oldum desin.Bu ne insalığınla ilgili ne ahlakınla.Bu insan doğasının hele bir de kadın doğasının gerçekliği ile ilgili.Kadınlar hep başkalarının kocası kötü olsun isterler bu arada.İyi bir işi kaliteli bir yaşamı olsun istemezler başka bir kadının.Çevrenizden size aa olsun canım insan olsun yeter naraları yükselecek.Yemeyin!!
Şöyle diyeyim daha fazla harama bulaşmak istemiyorum pndan helal olsun diye evlilik düşünüyorduk ama söyledim mesleğini eline almadan istemeye gelmeni istemiyorum diye.Çok çabalayacağım seni ve aileni mahcup etmeyeceğim diyorY Yassmiy33 , @northernlight ve @parfumkokusu adlı iki üyenin yaptığı yorumları lütfen dikkate alın.
Bu işlerde ne olacağını bize ancak zaman gösterir.
Evlilik için acele etmeyin, bu genç adam da eline mesleğini almadan sizi istemeye gelmesin.
Anne-baba sözünü de yabana atmayın, evlatlar kolay büyümüyor, çok emek ve çok sevgi var ortada. Hiç bir anne-baba evladının kötülüğünü istemez ayrıca...
Tam bizi anlatmışsınselam :) ben tanıdığımın tanıdığını yazmıycam. kendimi yazıcam
biri çıksın ben böyle mutlu oldum desin demişsiniz, diyeyim dedim.
ben akademisyenim, doktora düzeyindeyim.
eşim düz lise mezunu.
13 senedir beraber yaklaşık 7 senedir de evliyiz.
dışarıdan hep bu tepkileri aldım/alıyorum. ailem de eşimi düşük (!) görüyor.
evlendiğimizde ben öğretmendim o inşaat işçisiydi (ve işsizdi)
sonra yıllar içinde temizlik görevlisi de oldu, inşaat ustası da.
2 sene önce de memur oldu ama masa başı beyaz yaka değil, tesisat işi yapıyor çalıştığı kurumda.
ben de öğretmenliği bırakıp üniversiteye atanıp eğitimime devam ettim.
maaşım eşiminkinden 2 kat fazla bu arada. eşim de açıktan lisans tamamlıyor.
özellikle babama göre çok mutsuz olmalıydım ama öyle olmadı :)
Kesinlikle öyle Rabbim anne ve babamızı eksik etmesin ona söyledim anne ve babamın düşüncesi önemli olan beni büyüten bu yaşıma getiren emekler veren onlar.Ne kadar sevsem bile bir erkek için ailemi atmamı düşünme diye.Ama zaten ailenle seni karşı karşıya getirirsem sevginin anlamı kalmaz sen bana güven diyprY Yassmiy33 , @northernlight ve @parfumkokusu adlı iki üyenin yaptığı yorumları lütfen dikkate alın.
Bu işlerde ne olacağını bize ancak zaman gösterir.
Evlilik için acele etmeyin, bu genç adam da eline mesleğini almadan sizi istemeye gelmesin.
Anne-baba sözünü de yabana atmayın, evlatlar kolay büyümüyor, çok emek ve çok sevgi var ortada. Hiç bir anne-baba evladının kötülüğünü istemez ayrıca...
Ayyyy maşalllah :) çok hoşuma gitti ama eşiniz anladığım kadarıyla çalışan bir birey. Mutluluğunuz daim olsun:)
Nedenini sorabilir miyim acaba bu düşüncenizin?
Kardeş sonuçta abilerinden başka kimseleri Yok.Yük demek değildir bu inşAllah ileride fikrim değişmez başımın üstünde yerleri varkardeşleri hep size yük olur gibi geliyor bana.
Harama bulaşmama düşüncenize saygı duyarım.Şöyle diyeyim daha fazla harama bulaşmak istemiyorum pndan helal olsun diye evlilik düşünüyorduk ama söyledim mesleğini eline almadan istemeye gelmeni istemiyorum diye.Çok çabalayacağım seni ve aileni mahcup etmeyeceğim diyor
Birkaç kişi daha böyle demiş yanlış anladınız Ve hakim olaağım demedim zaten inşAllah hakimlik sınavlarına hazırlanmak istiyorum dedim.Yoksa Allah o kadar ömür verir mi o bile belli değilÖncelikle bi sınavlara gir hakim savci ol sonra bunları dusun şimdiden neyin derdi bu olacağının garantisi mi var.
Sevgi saygı olduktan sonra es adayı da kompleks yapmadiktan sonra etiketlerin bir önemi yok. Anneniz de öncelikle hayirlisini istesin tavsiyem.
Ayrıca siz gerçekten sevip değer veriyorsanız kararlı durursaniz aileniz ikna olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?