Bende sizin gibi düşünüyorum önemli olan helal para kazanması ama ailem çok farklı düşünüyor onlar da kendilerince haklıBen üniversite mezunuyum ve idareci konumundayım. Eşim lise mezunu ve emekli (daha önceden özelde şoför olarak çalışıyordu)
Aramızda hiç sorun olmadı hatta aklımıza bile gelmedi bu olay.
Ben helaliyle çalışılan her işi sever ve takdir ederim. Klasik olacak ama limon satsa bile önemli olmaz benim için. Karşınızdaki insan olsun yeter.
Ama sizin ve aileniz için bu ne kadar önemlidir tabiki biz bilemeyiz. En iyi kararı siz verirsiniz.
Makam mevki sahibi olup, insan olamayan biriyle evli olmaktansa bana değer veren biriyle olmayı tercih ederim.
Kardeşlerinden biri öğretmenlik yapıyor sözleşmeli diğeri de 11. SInıfta
İnan'ın şu zamanda gerçekten seven birini bulmak çok zor.Bende çok seviyorum ama bu hassas bir konu ve sadece sevgiye yönelik düşünülmemesi gerektiğinin farkındayımAyrıca şu anda sizin tutunduğunuz tek şey iyi bir insan, beni seviyo
Bu da evlenmeden aynı evde yaşamadan tam anlaşılabilecek şeyler değil bir risk yani
Her şey uygun olur o riski alırısın ama sizin durumda riskten bol bir şey yok
Kardeşi Yen'i başladı sözleşmeli öğretmenliğe hemde İstanbul'da.Yani şimdiye kadar bakıyordu şimdi de bakacak sözleşmeli öğretmen maaşıyla İstanbul'da geçinebilecek bir çocuk değil kardeşikonusa markette çalışıp kız ve erkek kardeşine bakıyor demişsiniz. markette çalışıp öğretmen olan kardeşine mi bakıyor?
Kardeşi Yen'i başladı sözleşmeli öğretmenliğe hemde İstanbul'da.Yani şimdiye kadar bakıyordu şimdi de bakacak sözleşmeli öğretmen maaşıyla İstanbul'da geçinebilecek bir çocuk değil kardeşi
Aynen öyle kardeşi de arayıp para istiyor zaten.Bir keresinde bilgisayarını sattı kardeşi için düşününsözleşmeli öğretmen bir market elemanından fazla maaş alıyor
hala bakacak bunu mecburiyeti yok, kendini onlara adamaya inanmış
Sözleşmeli dediğine bakmayın, ücretli öğretmendir o.sözleşmeli öğretmen bir market elemanından fazla maaş alıyor
hala bakacak bunu mecburiyeti yok, kendini onlara adamaya inanmış
Sözleşmeli dediğine bakmayın, ücretli öğretmendir o.
Arkadaşlar öncelikle soruyu yanlış anlamayın lütfen kesinlikle bir kibir Yada böbürlenme amacıyla sormuyorum gerçekten yorumlarınıza çok ihtiyacım var.Size söylemiştim 3 yıllık bir sevdiğim var.Bu yıl son senem inşAllah okul bitiyor.Hukuk fakültesi son sınıf öğrencisiyim Allah nasip ederse hakimlik sınavlarına hazırlanmak istiyorum.Sevdiğim 2 yıllık bölüm mezunu Ancak iş Yok dgsyi denedi olmadı ve polisliği çok istiyor Ancak onun içinde KPSS'den 70 üstü alması gerek 1 ay sonra sınava girecek dua edin lütfen oda olmazda nasip tabi ama napalım bilmiyoruz .Ailesi Yok çocuğun kendi ayaklarının üzerinde duruyor şuan markette çalışıp kız Ve erkek kardeşine bakıyor. Annem durumu biliyor Ve onaylamıyor ben izin vermem diyor.Çok yüksek bir eş adayı istiyor.Sevdiğim insan çok değer verir bana dinine de düşkündür hamdolsun.Ama etrafımda ki herkes ileride çok büyük sorun olur.Sen hakim o işsiz Yada normal bir meslekte olursa çok problem yaşarsınız diyorlar.Açıkçası benim için mesleğin önemi Yok insanlık,ahlak önemli.Annem sorun yapıyor Ve babamda sorun yapar.Ben napmalıyım?Bana yardımcı olur musunuz sevgili kk ailem
Ben kesin hakim olacağım demedim konuda hakim olmak için çalışmak istiyorum dedim.Ayrıca sorun hakim Yada başka bişey olmam değil.Allah çmür verirse avukatlık yapıp yine kendimi geliştiririm.Farklı bir noktaya takılmışsınız Ve bu beni üzdü açıkçası.Ailem statü farkı diypr ondan ötürü bu konuyu açtımBence biraz onden gidiyorsunuz. Hakimlik öyle kolay kazanılan birşey değil. Dilerim hakkinizda hayirlisi olur ancak bir okulunuzu bitirin, sınava hazırlanan. Girin. İyi geçsin. Mulakati geçsin. Kazanın. Bunlarin hicbiri kolay degil. Ondan sonra düşünün bunları. O arada da, elbet sevgilinizin hayatı da değişir. Ama simdiden bana biraz abarti geldi durumunuz.
İnan'ın öğretmenlik sistemi değiştiği için pek bir bilgim Yok dediğiniz gibi olması gerekiyor çünkü KPSS'den atanmadı özel bir okulda çalışıyor ücretlidir Yani :)Sözleşmeli dediğine bakmayın, ücretli öğretmendir o.
Yok bir yere takilmadim ben. Bunları dusunmek icin erken demek istedim, siz tadini çıkarın. Dua edin. Hayirlisi olsun deyin. Daha vakit de var hayatınızı kurmak için. Dualariniz karsiliksiz kalmaz, elbet hakkinizda iyi olan gelir sizi bulur.Ben kesin hakim olacağım demedim konuda hakim olmak için çalışmak istiyorum dedim.Ayrıca sorun hakim Yada başka bişey olmam değil.Allah çmür verirse avukatlık yapıp yine kendimi geliştiririm.Farklı bir noktaya takılmışsınız Ve bu beni üzdü açıkçası.Ailem statü farkı diypr ondan ötürü bu konuyu açtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?