- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
Kızlar merhaba, kafam biraz karışık desteğinize ihtiyacım var. Son bir aydır aşırı çalışıyoruz eşimle, tüm kurum aynı fena bir dönemdeyiz. Geçen hafta evlilik yıldönümümüzdü cumartesi, giyindim süslendim eşim tırt çıktı, hiçbir tepki vermedi ben de başka odaya geçtim 2 gün soğuk durdum kırıldığımı anlasın diye. Bugün de doğum günüm, işten çok geç çıktım, eşim de aradı geç gelecekmiş şu bu sebepten, geleli 2 saat anca oluyor. Geldi, işini hallettin mi dedim evet dedi film açtı izlerken uyudu. Tüm paylaşımımız bu. Aşırı kırgınım içten içe.
Kırgınlığımı beklentimi belli etmelimiyim, yoksa sıfır beklenti ile mi devam etmeliyim evliliğe? Bir yandan haklı adam deli gibi çalışıyor diyorum, bir yandan da ailesi ile görüşmüyoruz, doğum gününü kutlamadım bu sene diye bozulmuştu klasik kısasa kısas yapıyor diyorum (huyudur beyefendinin Aslan burcu).
Nasıl davranmalıyım, yorumlarınıza ihtiyacım var, çokmu beklentiliyim...
Kırgınlığımı beklentimi belli etmelimiyim, yoksa sıfır beklenti ile mi devam etmeliyim evliliğe? Bir yandan haklı adam deli gibi çalışıyor diyorum, bir yandan da ailesi ile görüşmüyoruz, doğum gününü kutlamadım bu sene diye bozulmuştu klasik kısasa kısas yapıyor diyorum (huyudur beyefendinin Aslan burcu).
Nasıl davranmalıyım, yorumlarınıza ihtiyacım var, çokmu beklentiliyim...