- Konu Sahibi sistemselseyler
İhtiyaçlarım var birkaç ay para gönderemeyeceğim diyeceksiniz. Sonrasında da bir ay gönderin bir ay göndermeyin, sizin göreviniz olmasın. Keyfinize göre takılın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz de kendinizi pek bi övmüşsünüz amaGidip kocama sarılıp öpcem şu an.5 yıldır evliyiz sadece 1.5 sene çalıştım bir kuruş istemedi maaştan asla üzerine harçlık veriyordu ,ufak tefek şeyleri ödeyim dediğimde bile kabul etmez kendi eksiğini al diye. Şu an üniversite okuyorum ,tüm masrafım eşime ait ,ne istesem alır ,sıkışırsa kendine almaz bana alır ek iş yapar bana alır limon satar yine alır ,öyle bi karakter. Aksine ben de ben de ona kıyamam ama yine de alırımEşim de maaşlı personel ekstra ek işler yapıyor primle ,kendi telefonu 7 yıllık gitti bana phone 12 aldı. Siz de fedakar olmayın bu derece eşinizin umrunda değilsiniz gibi geldi bana evine bakmak zorunda ki sizin bi de çocuk sorumluluğunuz var her şeyi size yıkması garip geldi ,erkek bir de yAni
siz maaşın ne kadarını gönderiyorsunuz?geriye kalanla birikim mi yapıyorsunuz?hiç mi para kalmıyor size?eşiniz karışıyor mu alma istediğiniz şeylere?bunları yazın ki doğru yorum yapalım.Bencede gidin öpüngenel olarak değer verir ama para konusunda mı böyle bilmiyorum yA kescem parayı komple . Ben aşırı malım
Yok kendimi değil kocamı övdüm galibasiz de kendinizi pek bi övmüşsünüz ama![]()
neyse maşallah diyeyim gene hadi.
Bana gelince para yok diyor
Bencede gidin öpüngenel olarak değer verir ama para konusunda mı böyle bilmiyorum yA kescem parayı komple . Ben aşırı malım
Ben bizimkinesiz de kendinizi pek bi övmüşsünüz ama![]()
neyse maşallah diyeyim gene hadi.
Bebeğiniz kaç aylık ? Ne kadar süre sonra işe dönmeyi planlıyorsunuz veya işe dönmeyi düşünüyor musunuz ? İş garantiniz var mı , yoksa yeniden iş aramanız mı gerekecek ?
Tüm bu süreçte evin geçimi ve harcamalar eşiniz tarafından karşılanmıyor mu ?
Hesaplarımız ayrı demişsiniz ama eşinize neden para gönderdiğiniz anlamadım. Ben çalışmıyorum eşim çalışıyor. Bı ihtiyacım olduğunda eşime bunu beğendim alayimmi diyorum kart bende zaten al diyor yada o ay ay sonu sikisacak gibiysek ay başını bekle o gün al der alma dediği olmadı. Maddi olarak engel olan bişey yoksa neden almamı engellesinki zaten. Sizin eşinizin yaptığı şey tam bencillik. Eşimin üzerindeki mont 4 senelik ihtiyacı var aslında ama önce senin istediklerini bı halledelim de bakarız diyor. Yani bunları benim maddi katkım olmadığı halde diyor oyuzden anlattım. Eşinize maaşınızı verdiğiniz sürece kendinize bu gidişle çorap bile alamazsınızArkadaşlar merhaba eşimle 1.5 yıldır evliyiz. Evlendiğimizden beri maaş hesaplarımız ayrı kira faturalar eşim ödüyor ben ona yolluyorum. Evlendiğimizden beri kaç kez doğum sonrası çok kilo aldım kıyafetlerim olmuyor dememe rağmen bir kere bile paran yoksa gel gidelim alalım veya sen git al demedi. Paran var mı demedi. Bugüne kadar bana sadece 20 TL verdi o da para bozdurmak için. Hep destek oldum maddi olarak hayatı birlikte paylaşıyoruz neticede. Ama geçenlerde kendine son model telefon aldı şimdi başka bi teknolojik alet. Benim etrafımda gördüğüm evliliklere bakıyorum bizimki gerçek bi evlilik değil sanki. Bi kere bile bir paket sigara aldırmadım. Bugüne kadar kendi param varsa harcadım yoksa sustum. Ama bende çalışıyorum çocuk var hem ev hem çocuk hem iş insan da biraz kendini enayi gibi hissediyor. Ben boşansam sırtımdan bi kamburu atmış olacağım sanki. Ben temel ihtiyaç alamıyorum kendisi devamlı lüks hayat yaşıyor sizde nasıl ben ne yapmalıyım
Hesaplarımız ayrı demişsiniz ama eşinize neden para gönderdiğiniz anlamadım. Ben çalışmıyorum eşim çalışıyor. Bı ihtiyacım olduğunda eşime bunu beğendim alayimmi diyorum kart bende zaten al diyor yada o ay ay sonu sikisacak gibiysek ay başını bekle o gün al der alma dediği olmadı. Maddi olarak engel olan bişey yoksa neden almamı engellesinki zaten. Sizin eşinizin yaptığı şey tam bencillik. Eşimin üzerindeki mont 4 senelik ihtiyacı var aslında ama önce senin istediklerini bı halledelim de bakarız diyor. Yani bunları benim maddi katkım olmadığı halde diyor oyuzden anlattım. Eşinize maaşınızı verdiğiniz sürece kendinize bu gidişle çorap bile alamazsınız
Eşime kira faturalar vs toplam ne kadarsa yarısını atıyorum. Evet böyle güzide eşler etrafımda var sizin eşiniz gibi. Bende onları görünce ve bide kendine artık lüx harcama yapınca ayıktım
5Bebeğiniz kaç aylık ?
Yani birazda siz yönetin gerçekten. Bizde yeni evliyken eşim benden habersiz kendine o yılın son model iPhone nu almış gelmiş eve kendine. Ben küplere bindim benden habersiz okadar mebla harcadığı için. Ogunden snra inanın 50liralik bişey alırken bile birbirimize danisiyoruz. Bazen ufak çaplı cinnetler sorunları çözüyor. Benim maddi kazancım yok diye başlarda çok yadirgiyordum ihtiyaçlarimi söyleyemiyorum ama baktım öyle olmuyor değiştim. Sizde kendi paranız varken almıyorsunuz. Yemeyenin malini yerler gibi olmuş sizin iş.Eşime kira faturalar vs toplam ne kadarsa yarısını atıyorum. Evet böyle güzide eşler etrafımda var sizin eşiniz gibi. Bende onları görünce ve bide kendine artık lüx harcama yapınca ayıktım
Merhabalar.. Biz 2 aydır evliyiz, eşim evlendikten sonra benim yaşadığım ülkeye taşındı. Benim maaşımın yattığı kendi hesabım var ve bir de eşimle ortak hesap açtırdık, onun maaşıda oraya yatıyor. Evin giderlerini ve harçlıklarımızı eşimin maaşıyla karşılıyoruz, benim maaşımıda biriktirme kararı aldık :)Arkadaşlar merhaba eşimle 1.5 yıldır evliyiz. Evlendiğimizden beri maaş hesaplarımız ayrı kira faturalar eşim ödüyor ben ona yolluyorum. Evlendiğimizden beri kaç kez doğum sonrası çok kilo aldım kıyafetlerim olmuyor dememe rağmen bir kere bile paran yoksa gel gidelim alalım veya sen git al demedi. Paran var mı demedi. Bugüne kadar bana sadece 20 TL verdi o da para bozdurmak için. Hep destek oldum maddi olarak hayatı birlikte paylaşıyoruz neticede. Ama geçenlerde kendine son model telefon aldı şimdi başka bi teknolojik alet. Benim etrafımda gördüğüm evliliklere bakıyorum bizimki gerçek bi evlilik değil sanki. Bi kere bile bir paket sigara aldırmadım. Bugüne kadar kendi param varsa harcadım yoksa sustum. Ama bende çalışıyorum çocuk var hem ev hem çocuk hem iş insan da biraz kendini enayi gibi hissediyor. Ben boşansam sırtımdan bi kamburu atmış olacağım sanki. Ben temel ihtiyaç alamıyorum kendisi devamlı lüks hayat yaşıyor sizde nasıl ben ne yapmalıyım
İkinizde eşit miktarda para yatiriyorsaniz ev masraflarına ve maaşlarınız yakınsa ( ikinizde memur olduğunuz için öyle bir yorum yaptim) kendi ihtiyaçlarınızı karşılayacak para kalıyor olması lazım size. Birikim yapmak yerine harcayın. Siz kendi paranızı biriktirmek kocanizin parasını harcamak mi istiyorsunuz?Eşime kira faturalar vs toplam ne kadarsa yarısını atıyorum. Evet böyle güzide eşler etrafımda var sizin eşiniz gibi. Bende onları görünce ve bide kendine artık lüx harcama yapınca ayıktım