- 10 Şubat 2019
- 4.350
- 5.608
- 63
Beş yıllık bir evliliğim var . 2 yaşında bir kızım var ve hamileyim .Eşimle birbirimizi çok severek evlendik .Kultur farkı var .Büyüdüğümüz aileler arasında uçurum var .Ben batili yım .O doğulu .ama eşim öyle değildi .Hep çok anlayışlı ,uyumlu idi .Çok iyi anlasiyorduk,hâlâ da öyleyiz .Benim sorunum kayınvalidem,bitmeyen istekleri memnuniyetsiz olması .Görümcem için ayrı bir konu açmıştım zaten tam bir şeytan .Kayınvalidemin tek farkı toplum içinde bu huyunu belli etmemesi .Kayınvalidem yüzünden kaç kere boşanmanın eşiğine geldik.Psikolojim bozuldu.Zavalli gibi ,beni çok seviyor gibi görünüp alttan alta psikolojimi mahvetmesine dayanamıyorum .Artık kendisinden tam anlamı ile nefret ediyorum .Her şeyime karışmaya çalıştı ve ben hep izin verdim .Bu yüzden kendime de kiziyorum .Eşim de hep buna çanak tuttu,bana yapılanları görmezden geldi .Hiç sesini çıkarmadı .Sen haklısın dedi.Onlarla konuşup sonra gelip üzerime yürüdü .Ben dolduruyormus gibi olmayayım dedim .Kadın aileme kadar dil uzattı ama gücü sadece bana yetiyor .Herkese söyleyeceğini gelip bana söylüyor .Sürekli laf sokma ,sitem ,yanıma gelin özledim özledim diyor gidince yüzüme bakmiyor ,son gidişimde bir hoşgeldin demedi .Bana nasıl böyle yapar diye evde bir sürü kavga çıkıyor .Sürekli anneligimi eleştiriyor .Bu yuzden boşanma aşamasına geldik.Evimize alınan eşyalara karışıyor ,her şeyime evime cagirdigim gundelikciye bile.Su an biraz daha iyi gibi ben biraz dişimi gosterdim ama kadın evet ben haksizim deyip hatasını anlayıp susmuyor ve ben mücadele vere vere gercekten yıprandım .Kaç kere evi terk edecektim .Hatta eşimle bosanma konuşması yaptım yakın zamanlarda yalvar yakar affet her şey farklı olacak dedi ama ben inanmıyorum .Sevmiyorum ,aynı ortamda bulunmak ölüm gibi geliyor .Sürekli hasta numarası ,oran ağrıyor buram ağrıyor ama yaptığı hiçbir şey yok .Evime zorla bir şeyler yapıyordu .Elini ayağıni cektirttim evimden .Bana bir akıl verin her şeyi yazamadım o kadar uzunki .Yaşadıkların çok da ağır değil sen buyutuyorsun deyin ya da ne bileyim tavsiye bekliyorum .