Evlilikte sorunlar

Aynen öyle bence asıl sorun da bu belki o an atisicaz tarisicaz insan gibi konuyu kapaticakken bana 'gerizekali' demesi ve benim sana iade ediyorum diyip bak seninde benden farkin yok demek sartlar eşit diyip beni kiskirtmaya çalışması bilmiyorum ya

Ben ses çıkartırım ama bu boşanmak olmaz.
Evlilik bu kadar basit değil benim gözümde.
Dianysos arkadaslar herkesin hayat görüşü ve bir evliliği bitirip bitirmeme kriteri farkli bu yasadigimiz hayata nasil baktigimizla ilgilidir. Bende direkt bu sebeple bosanmayi uygun bulmasamda öncelikli olarak duzeltebilmemin yollari var mi onu arıyorum. Ama baskasi ugrasmayip iliskiyi kesip atabilir de bu tamamem yaşayış şekli

Azi
Çünkü bu öğreti sanırım ya da icten geliyor bilmiyorum yok ben degistiremedim. Isim belki bu kdr yogun olmasa ben de uzerinde durmucam ama tahammulum bitti
Mli olan ogretiyor bende o yok. Abim rvde su ictihi bardagi mitfağa goturmez kendi evinde cam siliuormiş yengem anlayiyor. Uani yapan uapiyor . Yine bir arkadasim yaptiriyor. K esi yatilı okumuş mesela ev işi gormemiş hic normalde.

Ben surekli birine sunu yap bunu yap demekten yorulup vazgeciyorum.

Aynen söylemek ve tavir yemek cok yorucu..

bence evdeki esyalari azaltin 30 bardak varsa 10 a dusurun veya 50 tabak varsa 15 tane kalsin tencere 3 tane kalsin.
alternatifi olmayinca mecburen bekletmez belki, ama uzun vadeli bir cozum degil yine de

bence evdeki esyalari azaltin 30 bardak varsa 10 a dusurun veya 50 tabak varsa 15 tane kalsin tencere 3 tane kalsin.
alternatifi olmayinca mecburen bekletmez belki, ama uzun vadeli bir cozum degil yine de
Mutfak tamamen az esya varda bir de istifci desem.. Yırtılmış kıyafetleri bile birgun belki bilmem nereye toprağa biseye giderken giyerim hangi toprak hangi birsey bilmiyorum ama hep farazi biryer bulur. Şehrin gobeginde yaşayan köyümüz olmayan haftasonu mekanlarda takilan klasik sehir insanlariyiz ama belki tarla tapana giderken lazim olur kafasi var

Kaç kişi anne evinde bu kadar iş yaptı ki.. Sadece anneye de bağlamamak lazım.

Mesela ben.. Şu saatte komposto yapıyorum. Bizi bu hale getiren kader utansın

Arkadaşım ben zaten sana ayrıl demedim hakaret konusunun çözümü daha elzem dedim

Eşiniz sadece yardım etmiyor değil aynı zamanda düzensiz ve dağınık. Yardım konusunu çözebilirsiniz anlata anlata ama dağınıklık kısmı ancak kendisi farkedip rahatsız olursa değişir.

Mesela babamda çok yardım eden birisi değildir. Ama öyle topludur ki. Eve zaten Yardımcı geliyor ama babamın ekstra yükü olmuyor anneme.

Herşey herşey herşey kabul edilebilirdi ama hakaret kısmına gelince asla dedim.bir de çok şey mi bekliyorum diyorsunuz hakaret bu ya hakaret.ilk kelimesinde hayatımdan çıkarırım adamı.dolaba bisküvi koymak nedir ayrıca deli mi ne ? Sana hakaret eden kişiyle aynı yatakta yatmak dünyanın en absürt hareketi. Ve milyonlaca akıl tutulması yaşayan kadın bunu yapıyor.anlamak mümkün değil.iş arkadaşınla hakaretli kavga etsen bir daha aynı sokakta bile yürümezsin.siz aynı yastığa baş koymaya devam ediyorsunuz.içinden bana hakaret etmek gelen adamı ben düzeltmeye çalışmam.bunun tavsiyesi yok yani.arkadaşlar garip bir şekilde ev işi muhabbetini konuşuyorlar hâlâ.arkadaşlar iyi misiniz ? Ev işi mi kalmış, temizliği mi kalmış ? Hakaret ediyor diyor bana.noldu size anlamadım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Temizlik işleri kadınların görevi değil ki babanız yardım etmiyor ya da yük olmuyor olsun.biliyorum bilinçaltıyla otomatikman konuşuyorsunuz ama bilinçaltını temizlemenin vakti geldi de geçiyor.

Temizlik işleri kadınların görevi değil ki babanız yardım etmiyor ya da yük olmuyor olsun.biliyorum bilinçaltıyla otomatikman konuşuyorsunuz ama bilinçaltını temizlemenin vakti geldi de geçiyor.
Temizliği ve yemeği annemde yapmıyor yıllardır. Yük olduğu kısmı evin düzeni kısmıydı. Yani gidip dolaba bisküvi koymuyor manasında. Ama yine de Buda anneme yük değil ikisine yük olması gereken bir şey. O bilinçaltı yine de var haklısınız.

Gerçi birisi kalkıp yapmaya başlayınca diğeri yardım etmiş ya da etmemiş oluyor.lafımı geri alıyorum.

Burada hemen her sorunda ayrılın diyenlere hayret ediyorum doğrusu.

Aslına bakarsanız eşinizin sorunu işleri süründürmek. Yoksa yapmıyor denemez. Ama düzelir mi? Sanırım huy. Onunla yüz göz olacağınıza bir yardımcı bulmak daha iyi sanırım. Yükünüzü hafifletmiş olursunuz. Eşinizin de pek sorun çıkarmadan yaptığı her işi de direk ona zimmetleyin derim.

Hakaret konusuna ise bir şey diyemeyeceğim. İlk kez oluyor ve pişmansa düşünülebilir ama hakaret ilk ağzına gelen şeyse bu sorun, evet.

Aynen katılıyorum hakaret cok büyük sorun ve asil sorun belkide nasil aşılır bilemiyorum ona göre bişey demezsem bu noktaya gelmeyiz.
Bak şimdi yanlış anlama da.. Ben eşini normal görmedim. Temizlikten öte başka başka davranış hataları var düzeltmesi gereken. Eşin aşırı bencil. Kendi hatalarının faturasını bile sana kesiyor. Sorumluluk sahibi değil. Ve sana acımıyor. Bu bence en üzülesi bir durum. O saatlere kadar çalışan birine ev işi sorumluluğunu yüklememesi gerekir. İnsan sevdiğine yapmaz bunu. Üstüne hakaret etmesi de cabası. Çalışmasan bile herkes öncelikle kendi döktüğü yeri temizlemesi gerekir. Geri kalanları da iyi bir iş bölümü yapmalısın.

Bilemedim ben. Karar senin. İşinde çok iyi diye kendini kandırma. Belli ki sende işinde gayet iyisin.

Ben onu igneliyor irite ediyormusum is yapmasi konusunda cok söylüyormusum ve resmen taciz ediyormusum o da anlamam icin tepkisini bir sekidle dile getiriyormuş. En sonki tartismamiz da bana tembel dedi işleri hep baskaisna yikarsin sen benden bekle dedi bende yeterince is yükümlü var tembel biri varsa ben degilim dedim bu sefer gerizekali dedi ve bende sana iade ediyorum konuşmayalım dedim evden çıktım. Geldigimde heryeri temizlemis.. Surat ifaden dikte edisin beni huzursuz ediyor diyor. Dememe bile gerek yok sende bu evdesin diyorum falan falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…