Evlilikte sorunlar

Bence ayrılın. Böyle insanlarla olmaz. İnsan biraz sorumluluk sahibi ve düşünceli olur. Ben olsam çoktan sinir krizi geçirmiştim. :/
ota boka da ayrılın denmez kardeşim yuh artık ya ortada çocuk var aldatma yok şiddet yok düzeltilmeyecek bir şey yok sorumsuz ona da zorla bir şekilde öğretileceek hemen AYRILIn hemen hee gidiyor şimdi koşa koşa adliye ye

Güncellem:hakaret konusuna gelince hizmetçi olmadığınız eş olduğunuzu fark ettirin bilmem nenin karısı yapıyormuş banane biz kendi hayatımızdan sorumluyuz sonuçta değişik

Birde temizlik insanin icinde ya vardir ya yoktur, sonradan koyamazsin.. muhtemelen anasinin evinde oyleydi.. o yuzden degisecegini sanmiyorum

Bu durum hic kucumsenecek birsey degil.. evde bildigin pislik biriyle yasiyorsun.. hic birseye el atmiyir cunku rahatsiz olmuyor bu durumdan..inanin cok zor yasamayan insan bilmez.

ır. Giysi dolabina biskuvi koyar bozuk paralari evin muhtelif yerlerine saçar gecen yediği gofreti gidip denk geldigi cekmece içine atmış..
Bu nasıl bı usengeclık ya?Kan degerlerıne falan baktırın bence baktırmadıysanız.Hasta olduguna ınanması lazım ,hasta cunku.Yediği gofreti cekmeceye atıyorsa hastadır yanı.Bu neymıs artık.

Bu durum hic kucumsenecek birsey degil.. evde bildigin pislik biriyle yasiyorsun.. hic birseye el atmiyir cunku rahatsiz olmuyor bu durumdan..inanin cok zor yasamayan insan bilmez.
Küçümsemiyorum kesinlikle sadece ayrılacak kadar büyük bir şey mi onu anlamaya çalışıyorum tabikide yaşayan bilir ama ben söyleyince yapıyoe olarak algıladım

Küçümsemiyorum kesinlikle sadece ayrılacak kadar büyük bir şey mi onu anlamaya çalışıyorum tabikide yaşayan bilir ama ben söyleyince yapıyoe olarak algıladım
Evet ama tasima suyla degirmen bi yere kadar doner..dusun mesela disarda yagmur yagacak sen diyorsun: camasiri toplar misi? Herif o an yapmiyor.. erteliyormus ya yapmiyormus vs. Yani bazi seyler zamaninda yapilmasi gerek.. kiyafet dolabina biskuvi koymak nedir useniyo mutfaga bile goturmuyo bence..
Tek basina belki yeterli degildir hele hele ilk zamanlar evlilikte, ama zamanla insan bikar o yuzden bosanabilir..

Birde bu kadinda calisiyormus, calismasa yine dersin biri disarda biri icerde

dolabına bisküvi koyana kadar yine normal geliyordu ama yuh dedirtti adam

İnsan belli bir süre sonra söylenmeden o iş yapsın isteniyor. Kendi akıl etsin , kendi düşünsün. Mesela yemek ısınıyorsa ve o bunu gördüyse ben yemeğe dikkat et yanmasın demeden bunu düşünsün kontrol etsin.

Evet gercekten bazi erkekler mal gibi buyutuluyo, simdi buyukte konusmayim
Ama bizde olan akil neden onlarda yok mesela bikiyorsun tabiiki 1000 defa ayni seyleri tekrar etmekten. Biskuviyi koyarsan o dolaba kirinti dokulur mesela.. bunu akil edemiyor mu koskoca herif, evlenmeyi ve cocuk yapmayi beceren insan yemege bakmayi mi bilmiyor annesinin memesinden ayrilamayan erkekler keske hic evlenmese

Aslında mal değiller ama çoğu pis ya da tembel. Ya dolabın kırıntı dolmasını umursamayacak kadar pis oluyorlar ya da zaten evin kadını (!) temizler zaten diye umursamıyorlar. Bir de dediğiniz gibi aynı şeyi 50 defa söyletme huyları var...

Feraye hanım maalesef öğretmekle olmuyor bu işler. bakın ben yıllarca ailemle yaşadım annem çok tertipli temiz bi kadın o kadar bas bas bağrırdı temizlik yap bi işin ucundan tut tutamıyorsan dağıtma diye.
ama ben hep olduğum gibiydim dağıtırdım elimde olmadan. eşimin annesi de bir o kadar dağınık temiz olmayan bir kadın
ama eşim benden çok daha düzenli birisi. kalk iş yap dememiş çocuklarına ama görümcem ve eşim benden çok daha düzenliler.

yapı meselesi evlendim hala düzenli olmayı oturtamadım kendimde. mayam bu ötesi yok.
bence yıpratmayın kendinizi

Evet sanırım yapı meselesi doğru söylüyorsunuz. Değişmeyecek ise yuz göz olup saygi sınırını asmayayim bari. Çünkü esim tek daginikliktan ibaret biri de değil baska iyi yönleri de var :/

Bende boyle düşünüyorum tabiki diger arti yönlerini yok sayamam tek bu sebeple de evliligi sonlandiramam ama ya o kendine biraz daha çeki duzen verecek ya da ben oldugu kdr diyip yuz goz olmayacagim. O da bir yere kadar :/

Bu nasıl bı usengeclık ya?Kan degerlerıne falan baktırın bence baktırmadıysanız.Hasta olduguna ınanması lazım ,hasta cunku.Yediği gofreti cekmeceye atıyorsa hastadır yanı.Bu neymıs artık.
Tam gofreti yemiş odadan çocuk çıkmış o görmesin diye ilk gördüğü yere koymus sonrada unutmuş sabah sabah gorse yese daha mi iyi diyor tabiki degil ama attın bari geri al dimi

Evet sanırım yapı meselesi doğru söylüyorsunuz. Değişmeyecek ise yuz göz olup saygi sınırını asmayayim bari. Çünkü esim tek daginikliktan ibaret biri de değil baska iyi yönleri de var :/
Bencede :) yapabildiklerinizi yapın çokta kasmayın iş iş diye sizde insansınız. bende çalışan biriyim bir gün iş yaptıysam ikinci gün kendimi dinlenmeye ayırıyorum mutlaka tek mutfağı düzeltip yatarım yoksa bünyem kaldırmıyor yorgunluğu. çocuk var evet zor ama bir tek onun bakımı bile azda olsa dinlenmenize yeter. ev işi nankördür hiç bitmez. kendinize de bu kadar yüklenmeyin. :)

Ben diyet yapiyormusum eve abur cubur alma diye soyledigim ve görünce irademi zorlarmisim diye benim bulamayacagimi tek düşündüğü yer giysi dolabiymis o yüzden oraya koyuyormus. Cvplar boyle evet gercekten de kızıyorum o aldiginda çünkü iradem asiri zorlaniyor ama gidipte giysi dolabina koyamazsın yani

Teşekkür ederim

Bu tarz insanlar değişmez,uzlaşamazsınız.
En güzeli gerekirse tüm maaşı yardımcıya verip evde bardak dahi kaldırmamak. Kimse kusura bakmasın,koskoca evin sorumluluğunu tek başına bir kişiye yıkmak yanlış.

Ama onun tarafindanda hakli biraz.. kiziyormussun nereye koysun? bazen baski olmayacak sey yaptirir insana..bu adam evinde sen diyet yapiyorsun diye hic mi birsey yemeyecek mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…