Kesinlikle katılıyorum.Ama kadınlar o ortamı hazırlıyor . Bu kadın evlenmeden önce askerliğini nasıl hallediyorsan hallet upraşamam deseydi ya ayrılırlardı , ya da adam eşşek gibi bekarken çaresine bakardı .
bu kadar takmayın kafaya para gelirde giderde yeterki siz eşinizle mutlu olun birbirinizi sevin.Kızlar merhaba,
Gün geçmiyor ki dertler bitsin. Eşim bedelli askerliğe gidecek. Ve bunun için düğünden sonra takılan takılarla aldığımız arabamızı satacağız. O kadar içim yanıyor ki . Biliyorum varlıkta yoklukta bunun bilincindeyim ama üzülmekten kendimi alıkoyamoyorum. Ev sahibimiz evden çıkardı yeni eve taşındık bir sürü masraf oldu hiç yoktan ve kiramız daha da yükseldi. İkimizde çalışıyoruz şu an eşim askerliğe 6 ay gidemez. Daha yeni terfi aldı. Ev taşınma askerlik süreçleri derken yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. Aramız gergin ben sürekli huzursuzum. Sanki her şey ile tek başıma mücadele ediyor gibiyim. Negatif enerjiden kurtulamıyorum. Sürekli
Maddiyat ile ilgili problemler yaşıyoruz. Sizlerle dertleşmek istedim.
Yahu az önce cok mantıklı fikir dediginiz kadin tam olarak bunu önermiş zaten. Madem mantıklı degil ne diye mantıklı diyorsunuz? Okumuyor musunuz yoksa anlamiyor musunuz?Napayım adamdan askerlik kadarını bana öde mi deseydim ?
Eşinizin kurnazlığı hiç hoşuma gitmedi ya. Neden evlenmeden önce kendi halletmemiş kredi çekip? Altınların bu kadar kolay gözden çıkarılmasını
Günün sonunda böyle diyorum eşim iyi bir insan ama bu türlü sıkıntıları insan gözardı edip önüne bakamıyor .bu kadar takmayın kafaya para gelirde giderde yeterki siz eşinizle mutlu olun birbirinizi sevin.
Yorumdan önce bu aklıma gelmemişti. Yazılınca mantıklı geldi demek istedim . Yoksa ondan para istemeyi düşünmemiştimYahu az önce cok mantıklı fikir dediginiz kadin tam olarak bunu önermiş zaten. Madem mantıklı degil ne diye mantıklı diyorsunuz? Okumuyor musunuz yoksa anlamiyor musunuz?
Konuyu dikkatli okusaydınız neden insanların bu tepkiyi verdiğini anlardınız,şok olmazdınız.....Benim de eşimin askerliği duruyor. Bebeğimiz de var. Tabiki eldeki parayı vereceğiz. Koca sitede eşinizi seven, paraya kocasından daha az önem veren yok mu? Şok içinde okudum yorumları.
Okudum ama anlayamadım, sorun arabayı satmak mı yani3.Konuyu dikkatli okusaydınız neden insanların bu tepkiyi verdiğini anlardınız,şok olmazdınız.....
ailesinden borç alsin ödesin araba satılmaz bunun içinBulamadı ki para kredi de çıkmıyor ona
Keşke adamlar da eşini biraz sevse de halledecem diye oyalayip oyalayip altınlara arabaya göz dikmese. Evlenmese ne yapacakmiş askerliği mesela? Yaşıtları askerliğimi aradan çıkarayım hayatımı düzene sokayım birikim yapayım diye düşünürken o ne yapiyormuş?Benim de eşimin askerliği duruyor. Bebeğimiz de var. Tabiki eldeki parayı vereceğiz. Koca sitede eşinizi seven, paraya kocasından daha az önem veren yok mu? Şok içinde okudum yorumları.
Benim de eşimin askerliği duruyor. Bebeğimiz de var. Tabiki eldeki parayı vereceğiz. Koca sitede eşinizi seven, paraya kocasından daha az önem veren yok mu? Şok içinde okudum yorumları.
Sizin eşiniz doktordu diye hatırlıyorum. Yanlışsam düzeltin.Okudum ama anlayamadım, sorun arabayı satmak mı yani
Hayır kadının takılarına ve düğüne güvenmesi,borç içinde ev sahibinin evden kovması yeni ev yeni masraf yeni sorunlar derken askerliği erteleyip eşiyle el ele verip darboğazdan çıkmak yerine tek varlıklarını satıp bedelli yapmak istemesiOkudum ama anlayamadım, sorun arabayı satmak mı yani
Okuyordu. 6 sene sevgilimdi. 3 senedir de eşim. Zaten tanıştığımız zaman 19 yaşındaydı. Evlenmese de bedelli yapardı. Ancak neredeyse 1 milyon değerinde evlilik, düğün, eşya masrafımız oldu. Bu paraya 4 kere bedelli yapardı zaten. Hem de kendisi nikahtan evlenme yanlısı olduğu halde ne gerekiyorsa sorun çıkarmadan yaptı. Şimdi de ben bebeğimize bakıyorum o da evimizin ihtiyaçlarını kazanıyor bana destek oluyor. Hayat müşterek böyle yapmayın arkadaşlar.Keşke adamlar da eşini biraz sevse de halledecem diye oyalayip oyalayip altınlara arabaya göz dikmese. Evlenmese ne yapacakmiş askerliği mesela? Yaşıtları askerliğimi aradan çıkarayım hayatımı düzene sokayım birikim yapayım diye düşünürken o ne yapiyormuş?
Ben konu sahibinin eşinden bahsediyorum yalnizOkuyordu. 6 sene sevgilimdi. 3 senedir de eşim. Zaten tanıştığımız zaman 19 yaşındaydı. Evlenmese de bedelli yapardı. Ancak neredeyse 1 milyon değerinde evlilik, düğün, eşya masrafımız oldu. Bu paraya 4 kere bedelli yapardı zaten. Hem de kendisi nikahtan evlenme yanlısı olduğu halde ne gerekiyorsa sorun çıkarmadan yaptı. Şimdi de ben bebeğimize bakıyorum o da evimizin ihtiyaçlarını kazanıyor bana destek oluyor. Hayat müşterek böyle yapmayın arkadaşlar.
Ben kimse sevmiyor demiyorum ama herkes neden ortak ödüyorsunuz vs demiş. Ikisinin birikiminden ödemek zorunda çünkü şahsi birikimi yok. Bedelli parası verip evde yatmayacak yine işe gidecek zaten. O parayı da ev ihtiyaçları için kullanacaklarAynen çiçeğim hepimiz aslında kocalarımızdan nefret ediyoruz, paraları için evlendik onlarla falan filan. En büyük aşk sizinkisi onun kıyasına bile girmeyiz.
Konu hiç konu sahibinin kocasının ikisinin birikimini kendi rahatı için hiç etmesi falan değil. Evlenirken takılan altınları bireysel harcaması falan değil.
Okuyordu. 6 sene sevgilimdi. 3 senedir de eşim. Zaten tanıştığımız zaman 19 yaşındaydı. Evlenmese de bedelli yapardı. Ancak neredeyse 1 milyon değerinde evlilik, düğün, eşya masrafımız oldu. Bu paraya 4 kere bedelli yapardı zaten. Hem de kendisi nikahtan evlenme yanlısı olduğu halde ne gerekiyorsa sorun çıkarmadan yaptı. Şimdi de ben bebeğimize bakıyorum o da evimizin ihtiyaçlarını kazanıyor bana destek oluyor. Hayat müşterek böyle yapmayın arkadaşlar.
İşte siz konu sahibi ile aynı şartlarda değilsiniz. Eşinizin bedelli ödemesi hayatınızda ekstra bir zorluğa ve yoksunluğa sebep olmadan hallolabilir ama onun için öyle değil. Eşiniz her şeyi kendi başına yapmış, o imkanı var, siz hiçbir zorluk çekmemişsiniz, çocuğunuzu büyütüyorsunuz, bu sırada olan bedelli de ödenir ve tabi buna bir şey demez, diyemezsiniz. Şartlarınız aynı mı da, yorumlara şok oluyorsunuz?Okuyordu. 6 sene sevgilimdi. 3 senedir de eşim. Zaten tanıştığımız zaman 19 yaşındaydı. Evlenmese de bedelli yapardı. Ancak neredeyse 1 milyon değerinde evlilik, düğün, eşya masrafımız oldu. Bu paraya 4 kere bedelli yapardı zaten. Hem de kendisi nikahtan evlenme yanlısı olduğu halde ne gerekiyorsa sorun çıkarmadan yaptı. Şimdi de ben bebeğimize bakıyorum o da evimizin ihtiyaçlarını kazanıyor bana destek oluyor. Hayat müşterek böyle yapmayın arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?