Evlilikte sürekli çıkan bir kriz

Yeğenim askere gidecekti.z.Annesi (yengem)altınlarımı bozdurayım bedelli yap gel dedi.6 ay askerlik yapmana dayanamam dedi.Yeğenim de senin altınlarını bozarsam ömür boyu kendimi affedemem deyip 6 ay askerliğini yapıp geldi.Şimdi de memur olarak atandı.Beyaz eşyasını aldı .Evlenirsem hazır olsun diye.Bazıları çok uyanık hazıra konmaktan hiç rahatsız olmayan erkek mide bulandırıyor.

Ya sizde hiç mi kafa yok Allah aşkına 280bin için 600binlik araba bozacaksınız, kalanıda yer eşiniz sağa sola gider o para. Yeni evlenmişsin iki üç bilezik bıraksaydın ya kendine ne var ne yok vermişsin. Durumunuz iyi değilmiş ne terfisi alacak? 6 ay gitsin gelsin, biri laf söylersede paşa paşa çıkartsın versin madem parasını. Alınan mal ne zaman bozulur, ya gerçekten zora girersin sağlık söz konusudur ya üstüne koyar üst modelini alırsın, yada çok pahalı araban vardır model düşürür kalan parayla başka yatırım yaparsın vs

Aynılarını düşünüp arttırıyorum, böyle konuların olmazsa olmazı hamilelik sonucu daha da çalışmaz. Sonra cevap bile vermediği konuları açmaya devam eder. O araba belli ki satılacak, askerlikten arta kalan para sağda solda bitecek. Konu sahibi zaten 2 ay önce işten çıkartılmış ki. Amaaaan boşa yazıyoruz gibi hissediyorum

Eşiniz yolunu bulmuş valla. Bu erkekler iyice zıvanadan çıktı zaten. Geri kalan parayı da çarçur edecektir eşiniz. Bari onu kaptırmayın.
Kredi borcu falan da var değil mi eşinizin?
Ama kadınlar o ortamı hazırlıyor . Bu kadın evlenmeden önce askerliğini nasıl hallediyorsan hallet upraşamam deseydi ya ayrılırlardı , ya da adam eşşek gibi bekarken çaresine bakardı .

İşten çıkartılmadım bu bir iş arıyorum yazdım ki kaldı ki su an çalıştığım için tamamını okuyamıyorum yazılanların akşam okuyup yazacaktım ahkam kesmeyin hemen. Yaşamadığınız hayatları yargılamak en kolayı.

Tecil ettiremiyor maalesef işinden yeni terfi aldığı için 6 ay gidemeyecek.

Sanki zorunlu başka nick alip gelmis de konuyu biraz değiştirip yazıyormuş gibi bir üye Asla cevap vermiyor. İki konudur ayni seyi yazdigi halde bi ilerleme yok. Yanlis yanlis maddi kararlar veriyor falan. İlginç.
İnanmamak sana kalmış . Naasıl bir ilerleme bekliyorsun piyango mı çıkacak gökten mi yağacak ?

Bu çok mantıklı bir fikir teşekkür ederim

Bacım satma arabayı,sonrasında nasıl bi daha alacaksınız..ama psikolojik baskıyla o altınları alır sanki bu adam..döndüğünde iş konusunda problem yaşamayacaksa 6 ay gidip gelsin o da...eskiden 18 ay giderlerdi..askere gitmemiş koca istemiyorum falan de

Şu an borç yok daha önceki gecikmelerden kaynaklı kredi notu düşük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…