- 9 Ağustos 2016
- 686
- 119
- 103
- 36
- Konu Sahibi comeback06
-
Üstüne biraz para katıp değiştirecek işteEvle arabayi seninle evlenmeden once almislarsa bir hak iddia etmen sacma olur. Siz evliyken sifirdan bir mali ailesinin uzerine aliyorsa, evet mal kacirmis oluyor ama hukuki bir hakkin var mi onu bilmiyorum
DoğruAnladığım kadarıyla esin zaten bu malları ailesi ile birlikte almış.Simdi üstüne para ekleyip değiştiriyor .Yanlış mı anladım?
Birlikte yaşıyoruz arabayı ikimiz kullanıyoruz bekarken vardı araba önceden beri annesinin üzerine bence onun parası bilmiyorum kendi çalışıp almıştır şimdi biraz para koyacak üzerine annesinin üzerine yapar gibi %100 bunu konuşmalımıyım kimi arkadaş da yazmış önceden alınmış o mal karışma diyeEvlendikten sonra alınan malların senin üzerine veya eşinin üzerine olması farketmiyor. Her koşulda ortak sayılıyor.
Evlendikten sonra çalışıp kazanıp aldığınız bir şeyi ailesinin üstüne yapması mal kaçırmak gibi geldi bana da.
Arabanın parası eşine mı ait yani o mu kazanmış hepsini?
Ben o fark etmez ailesinin üzerine olsun istemiyorum arabayı birlikte kullanıyoruz o bekarken kendine almış siz çalışıyorsunuz heralde evi birlikte aldınız sanırımNe olur sa olsun saçma .
Eğer arabayı eşin kullanıyorsa eşinin üzerine olmalı .
Birlikte mi yaşıyorsunuz ??
Biz mesela birlikte ev aldık yine eşimin üzerine benım üzerime olsa nolcak Allah korusun kötü bir durumda butun mallar ortak paylaşılıyor .
Evet evi arabayı bırlıkte aldık . 0 dan başladık 1 tl bile hakları yoktur evimdeki hiçbirşeyde .Ben o fark etmez ailesinin üzerine olsun istemiyorum arabayı birlikte kullanıyoruz o bekarken kendine almış siz çalışıyorsunuz heralde evi birlikte aldınız sanırım
Evi bize aldılar evleniyoruz diyeEşime ailesi bekarken ev,araba alsaydı ve bir yıllık evliyken bunları degistirseydi ve annesinin üstüne yapsaydı çok sikinti cikarmazdim,sadece altinlarim varsa onu vermezdim
Birlikte alsanız bende susmam ama hakkım yok gibi mi çalışmayınca böyle hissediyor insan ama bende güvencem YÖK boşansam altınlar var Neye yetecekEvet evi arabayı bırlıkte aldık . 0 dan başladık 1 tl bile hakları yoktur evimdeki hiçbirşeyde .
Araba yıda vergiden indirim olsun dıye benım üstüme yaptı
Eğer eşiniz kendı parasıyla aldıysa gerçekten ailesinin üstüne olması çok saçma .
Bak sana şunu söylim biz ev alırken kv. Min eşime evi bizim üzerimize yap boşanırsanız bişey alamasın dediğini kulaklarımla duydum . Ama duymamazlıktan geldim eşim nasıl hareket etcek merak ettim. Bana sordu tapuyu ortaklaşa yapalım kı dıye ben dedim yok senın üzerine olsun . Eğer deseydı ki ailemin üzerine yapıcam şuan evli değildik .
Sende böyle bir saygısızlıgı asla kabul etme .
Evi bize aldılar evleniyoruz diye
Eşimle 1 yıla yaklaşıyor evliliğimiz bekarken çalışıyordum işten çıkmamı istedi bıraktım ev annesinin üzerine arabada öyle hamileyim arabasını değiştirecek o da gene ailesinin üzerine yapar yani benim hiç bi güvencem Yok gibi çalışmadığımdan mı ki birlikte ev araba alanlar ne güzel karsının yada kendi üzerine yapıyor sanki mal kaçırıyor benden bu konuyu oturup konuşmaşımıyım benim üzerime yap diye ya da kendi üzerine yanlış mı olur sizce ?
Birlikte alsanız bende susmam ama hakkım yok gibi mi çalışmayınca böyle hissediyor insan ama bende güvencem YÖK boşansam altınlar var Neye yetecek
Birlikte yaşıyoruz arabayı ikimiz kullanıyoruz bekarken vardı araba önceden beri annesinin üzerine bence onun parası bilmiyorum kendi çalışıp almıştır şimdi biraz para koyacak üzerine annesinin üzerine yapar gibi %100 bunu konuşmalımıyım kimi arkadaş da yazmış önceden alınmış o mal karışma diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?