- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.251
- 398
- Konu Sahibi comeback06
Annesinim üzerine yeniden yaparsa bunda ben kötü niyet ararım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben o fark etmez ailesinin üzerine olsun istemiyorum arabayı birlikte kullanıyoruz o bekarken kendine almış siz çalışıyorsunuz heralde evi birlikte aldınız sanırım
Eşimle 1 yıla yaklaşıyor evliliğimiz bekarken çalışıyordum işten çıkmamı istedi bıraktım ev annesinin üzerine arabada öyle hamileyim arabasını değiştirecek o da gene ailesinin üzerine yapar yani benim hiç bi güvencem Yok gibi çalışmadığımdan mı ki birlikte ev araba alanlar ne güzel karsının yada kendi üzerine yapıyor sanki mal kaçırıyor benden bu konuyu oturup konuşmaşımıyım benim üzerime yap diye ya da kendi üzerine yanlış mı olur sizce ?
konuşmalısın arkadasım senın bır guvencen yokmuş ısten de çıkmanı ıstemıs arabanın parasını annesı mı kazanmıs senın ustune yapsın hem doğum hedıyesı olur hem de Allah korusun bugunun yarını da var.Birlikte yaşıyoruz arabayı ikimiz kullanıyoruz bekarken vardı araba önceden beri annesinin üzerine bence onun parası bilmiyorum kendi çalışıp almıştır şimdi biraz para koyacak üzerine annesinin üzerine yapar gibi %100 bunu konuşmalımıyım kimi arkadaş da yazmış önceden alınmış o mal karışma diye
Eşimle 1 yıla yaklaşıyor evliliğimiz bekarken çalışıyordum işten çıkmamı istedi bıraktım ev annesinin üzerine arabada öyle hamileyim arabasını değiştirecek o da gene ailesinin üzerine yapar yani benim hiç bi güvencem Yok gibi çalışmadığımdan mı ki birlikte ev araba alanlar ne güzel karsının yada kendi üzerine yapıyor sanki mal kaçırıyor benden bu konuyu oturup konuşmaşımıyım benim üzerime yap diye ya da kendi üzerine yanlış mı olur sizce ?
evliyken alınan şeyi annesinin üzerine yaptırsa kıyameti koparırdımEşimle 1 yıla yaklaşıyor evliliğimiz bekarken çalışıyordum işten çıkmamı istedi bıraktım ev annesinin üzerine arabada öyle hamileyim arabasını değiştirecek o da gene ailesinin üzerine yapar yani benim hiç bi güvencem Yok gibi çalışmadığımdan mı ki birlikte ev araba alanlar ne güzel karsının yada kendi üzerine yapıyor sanki mal kaçırıyor benden bu konuyu oturup konuşmaşımıyım benim üzerime yap diye ya da kendi üzerine yanlış mı olur sizce ?
Benim basima gelen buydu sakin guvenme 8 yil evli kaldi deli yuksek maasi vardi simdi bosanicam uzerine hiçbirşey yok magdur olarak kaldim senle evliligini devam ettirmek istese sana guvense bu adiligi yapmazdi.Eşimle 1 yıla yaklaşıyor evliliğimiz bekarken çalışıyordum işten çıkmamı istedi bıraktım ev annesinin üzerine arabada öyle hamileyim arabasını değiştirecek o da gene ailesinin üzerine yapar yani benim hiç bi güvencem Yok gibi çalışmadığımdan mı ki birlikte ev araba alanlar ne güzel karsının yada kendi üzerine yapıyor sanki mal kaçırıyor benden bu konuyu oturup konuşmaşımıyım benim üzerime yap diye ya da kendi üzerine yanlış mı olur sizce ?
İstemiyor hiçbir şekilde konusunu bile açmıyorBu gibi konulara mana veremiyorum hakikaten.
Ancak sorma gereği duydum, eşinizin başka kardeşleri var mı?
Evi ve arabayı ailesinin üzerine yapmakta bir sakınca yok bence, sonuçta size "evimden çık, ver arabayı" demedikleri sürece, sıkıntı yok. Ne güzel ki bu şekilde varlıkları var, bu gibi varlığa sahip olamayan bir ton insan var.
Neden evlenince işten çıktınız ki?
Güvencenizin olmaması sizin hatanız neticede, dünyanın bir türlü hali var.
Geleceği düşünerek hayatı hazırlamalı insan hele ki bu zamanda.
Çalışmak bir kadının hem güvencesi hem de özgüvenidir bence.
Bebeğiniz biraz büyüdükten sonra bence çalışma hayatına geri dönmelisiniz, böyle gereksiz şeyleri de kafanıza takmazsınız.
Hayırkrediyle mi aldılar?
Araba kendi parasıBi de çalışınca /calismayinca maldan hak iddia etme konusu değil bence bu .Evin ve arabanın parasini aile ödemis çünkü.Oturun diye alabilirler ama üstünüze yapmayabilirler evi.
Kendi işleri ordan alıp katacak gibiseninle evlenmeden önce aldığı mallar seni ilgilendirmez istediğinin üzerine yapar. arabayı da değiştirecek tamam ona sen para veya altınından bir şey katacak mısın veya bu süreçte altınlarını verdin mi? katacaksan kesinlikle hakkın olur katmayacaksan güzelce oturup konuşabilirsin en azından eşinin üzerine olması konusunda.