Daha neler yapcam ben ona. Tasiniyorum bende artik sukurler olsun ki kaynimdan kurtuluyorum
inanmıcaksın ama kiminleydim tahmin et
DOLMAMI YOKSA KIZ ? yoksa kaynananla mı
anaaaa ne zaman karar verdiniz kız hiç bahsetmediniz
lily86 varyaaaaaa o bize geldi kızz beraberdik sohbet ettik evim geldiiii ne güzell yaa dolmayalada görüşücem Ankaraya gidince
ne heyecanlandım yaa cok tatlı bir bayan cenemiz hiç susmadı
Dun aksam izmire gidelim dedim ben burda cocuk buyutemem p.tsi gdelim kredi cekelim urla dan bi ev alalim dogumdan 3 4 ay sonra bende devam ederim ise oderiz ole dedim tm dedi p.tsi gidip bankayla goruscez iste :)
ohh ohh şunlara bak ya aynı şehirde olmanın imkanlarını nasılda kullanıyorlarkıskandım şimdi bakkkk
inanmıyorum yaaa gercekten mi ayy sizin için cok mutlu oldum canım benim kafan rahat edecekte ee o cock ne olacak
Dogduguna pisman etdim onu dun gece tutdurdum dari istiyom diye gecede firtina cikti arabayida vermedim yuruyerek gitdi bi yandan firtina bi yandan yagmur islanmis kafasina dallar yapraklar faln vardi bi gorsen halini varya ölurdun gulmekten :))
benimki olsa arabasız hayatta gitmezdi ii senn ki gitmişş
Saol canim benim. 3 4 ay tek basina kalcak ondan sonra uni. Ye gitcek zaten ama simdi biz bu evdeki esyalarin hepsini yenilemistik biz simdi tasinirken evde nerdese hic esya kalmicak o napcak onu merak ediyorum
ooo o cok kötü olacak yaa ozaman konustunuzmu onunla ne yapmayı düşünüyor diye
Yok konusmadim ama artik ondan o kadar sogumusum ki hic uzulemiyorum bile haline gecen gun biseyler dedi gine bende yagmurlu gunde sana bi bardak su bile vermem o kadar nefret etdirmisin kendinden dedim naptim ki diyo yuzsuz yuzsuz olurmusun oldururmusun ki normalde kimseye ole bisey diyemem sen dusun artik ne kadar sinir etdigini o yuzden pek umrumda degil akil veren babanesi bakar heralde bi icabina
deniz_1988
busraliaras
dorugunannesi
isyan123
lily86
ezgii2535
AYSHE9388
:Y_klbk
ecmel1987
balbocegi35
LiLyaNa_
efuli_
kız o büyücü kadın mı dolduruyor bunu yoksam
O dolduruyo tabi bu onun mirasini alabilmek icin ona yalakalik yapyo ne dese yapiyo resmen paranin kopegi olmus senin annenin babanin basini yemis kadin mezara sokmus sen hala o kadinla konusuyon karekterini gosteriyo iste
inanmıyorum kuzum yaa o kadın ölürken Allah a bunu nasıl hesabını verecek insanının inanası gelmiyor be
Cok Allah i kitabi takan bi kadin degil bende dovme vardi beni ilk gordugunde faruga dondu ala ala bi gavuru mu aldin dedi nasil oldum biliyomusun bi delirdim sen kimsin benim muslumanligimi yargiliyon sen basini yediklerinin derdine dus defol git dedim 2 gun varya aglamaktan 3. Gun gozlerimi acamadim
kaç yaşında bu kadın babanne diyon yaaa yani nereli bu yaşlardaki kadın coktan ununu elegine asmıs kimseye karısmayan olurlar ama bu canavar gibi
ftne sokup sokup duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?