ben geldim
canının neye sıkkın olduğunu anladım sanki maden ocağındaki şehitlerimizden dolayı mı :26:
yok kız kocama kızgınım biraz kırdı beni 17 sayfaya bak
tüm sayfalara bakamadım son sayfaları görünce bende ondan sandım eşin mi kızdırdı seni
dur hemen bakıyorum
bizim eski ortakla baya bir sorunlu ayrıldık eski konuları geri acmak istemiyorum ama kv aramıs bunu doldurusa getirmiş izmire tasınmasaydın bütün bunlar basımıza gelmicek diye bütün gün bana suratı asıktı bende ses cıkarmıyordum belki işten dolayıdır diye daha sonra aksam oldu yemek yicez bana su getirsne dedi bende tamam hayatım getirim dedim çorbada getir dedi bende çorbanın altını ısıtıcam biraz sogumus annesi aradı o arada bende mutfaktayım bagardı cagardı beynimi yedin be diye bende koştum ne oldu dedim banada kızdı gitti sizinlemi urasıcam dedi sonra gece döndü agladım durdum geldi birde içmiş özür diledi anlattı ama ben anlıyorumda onu işte af edemedim kaynımla kv en sonunda delirttiler kocamı kabak bana patladı
nasıl oldu canım bebek ateşii nasıl
Cok vurdum duymaz yaptiklarini gormemezlikten geldikce deliriyorum resmen
Mrb kizlar ben bi akil istiyorum sizden 1.5 yillim evliyim esimin annesi babasi vefat etdi 3 sene once bizde 1.5 senede alal acele evlendik ve 18 yasinda kaynimla kaliyoduk ilk basta kaynimi cok seviyodum ama simdi birbimize dusmaniz resmen esime surekli israr ediyorum ya baska eve cikalim yada bitirelim diye napmam lazim sizce((
Dolmacim hoşgeldin. .. bu gün de kimse yok denizcik de yok... tulipa nerdesin konu actirdik bi geldin kayboldun...
ßůr@
hoşbulduk teşekkürler
nasılsın çocuğun hastaymış ateşlenmiş heralde geçmiş olsun nasıl şimdi
Tşk ederim tatlım ya dün aşı olduk da biraz etkiledi bünyesini şimdi daha iyi boncuk gözlüm...sen nasılsın. ?
ßůr@
maşallahiyi olmasına sevindim allah dahada iyi etsin kaç yaşında bi de erkekti dimi :26:
ben de iyiyim teşekkürler
topik sessiliğe bürnmüş
Esimi cok seviyorum onunda sevdiginj biliyorum kaynim bekar daha zaten 18 ine yeni girdi ama inanin tahammul edilcek hareketleri yok artik o kadar gicik kapmisim ki nefes almasi bile batiyo bana
kardeşidir görmezlikten gelmesi çok normal sen kardeşini kötüledikce o kardeşini savunmaya devam edecek inat yapacakCok vurdum duymaz yaptiklarini gormemezlikten geldikce deliriyorum resmen
geldi benden özür diledmi bende konustum bu yaptıgının yanlıs oldugunu başkasının vebalini neden ben cekiyorum dedim ben de başkasına kızıyım ses cıkartamıyorum diye gelip sana hayvan gibi bögüreyim olurmu dedim olmaz dedi sonra yemek yedik konu kapandı çok üstüne gitmedim benim kocam biraz inat cok fazla konunun üstüne gidersem inat yapar sucunu kabul etmez nabza göre şerbet işte sonra gece uyurken ben ondan önce gitti uyumaya geldi hakkını nasıl ödicem dedi Allah senden razı olsun dedi sarıldı bana oda uyudu bu bana yettikvden ayrı şehirde olman çok iyi eğer böyle hep zararlılarsa çok daha iyi olmuş..
kvnin yüzünden değin gibi kabak sana patlamış..
ayık kafayla konuş eşinle dolduruşlara gelip kalbimi kırıyorsun böylelikle aramız bozuluyor diye konuştun mu gerçi sen daha iyi bilirsinde
ama ne olursa olsun gelip özür dilemesi iyi olmuş en azından adım atabilmiş..
şimdi durumlar nasıl
bugün daha iyiyim kuzum barıstıktan sonra tabi sen ruh halin nasıl yeni kim dogum yapmıssa bu aralar depresyondaİyi bakalım tatlım ya daha iyiyiz... sen nasıl oldun...
ßůr@
he vallakuzum yaaa kendimizimi anlatamıyoruz acaba anlamadımkiHerkes eşiyle iyi sanırım aman nazar değmesin...krizantem kız olan bize oldu görüyon muuu..?
ßůr@
Esimi cok seviyorum onuda sevdiginj biliyorum kaynim bekar daha zaten 18 ine yeni girdi ama inanin tahammul edilcek hareketleri yok artik o kadar gicik kapmisim ki nefes almasi bile batiyo bana
maşallahiyi olmasına sevindim allah dahada iyi etsin kaç yaşında bi de erkekti dimi :26:
ben de iyiyim teşekkürler
topik sessiliğe bürnmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?