Son derece ukala
ben de aynen öyle ya benim avmlerde olsun dışarlarda olsun halimi bi görsem tombul bi çocuk gördüğüm an hemen kibarlıkla yanaşıp çaktırmadan sıkıyorum ama bazı anneler çok nemrut oluyor yapamıyorum
Benim yeğenlerde büyüdüler ikisi 11 biri 14 olcak kazık kadar olmuşlar
Yaptigim tavrin hatti hesabi yok su kayin konusundan baska bi sıkıntida yok ben hostesdim esim prof. Voleybolcuydu birbirimizi goremiyoruz diye isi biraktik birakmaz olaydik surekli evde olunca dahada batiyo hareketleri
Kayinvalidemde kayinpederimde vefat etdi o yuzden zaten zaten bizle kaliyo. 1 sene yurt disina ciktim 2 sene yurt icinde yaptim ole aman aman biyer gormedim :)
Yapısı ilgisiz diyodum da benden başka herkes e ilgili şimdi Allah için... bana çoğu zaman böyle ama ben iyiysem iyi hic zorluğumu çekmek istemedi naz faln ben de çok severim öyle kedi gibi ama yok İşte şimdi ben de ilgi beklemiyorum
ßůr@
bizm çocuk yapma zamanımız sanırım bende icraar yok sen bekarsın durumumuz vahim
Ilk ucusumda aklim cikti sandim :)) hostes degildim o zaman 15 yasinda falan dim ondan sonra karar aldim hostes olcam diye ole oldu gitdi tekrar baslamak istiyorum ama hamileyim o yogunlugu kaldiramam muhtemelen
hıhı aynen öyle
hadi ben bekarım daha yol var bende sen bari de hayde yap
Neden zor ozel degilse
hıhı aynen öyle
hadi ben bekarım daha yol var bende sen bari de hayde yap
korkuyorum be kuzum hemde bu çalışma temposunda stresin içinde biraz zor ama kışın düşünücem takipte kal
sen konu konu gezer üstüme gül koklarsın heee yedim seni dolma
gözüm üzerinde şu cümleye uygun smileyde bulamadım
en hayırlısı olsun
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
allllaa kaçış vaktiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?