- 14 Ocak 2014
- 722
- 82
- 43
Ben baya gerilerde kalmışım canım onu demek istedim. Hmm konuşmadım canım ya iki yabancıyi oynuyoruz zaten oglusumun da ateşi vardı onunla birlikte zaman geçiriyorum bütün zamanımı alıyo. Du bakem nereye kadar gitcek...
ßůr@
Kimse yok mu hanımlar Merhabalar.......
ßůr@
merhaba canım benim bugün bizlerden kimse yok herkez cevrim dışı kendimi çok yalnız hissettim bende bugün anlatacaklarım vardı okadar kötü kocamla kavga ettikki anlatamam
hadi ya çok mu ateşi var üşüttümü acaba :26:
Aşının etkisi sanıyorum biraz düzeldi bakalım. ..
ßůr@
bizim eski ortakla baya bir sorunlu ayrıldık eski konuları geri acmak istemiyorum ama kv aramıs bunu doldurusa getirmiş izmire tasınmasaydın bütün bunlar basımıza gelmicek diye bütün gün bana suratı asıktı bende ses cıkarmıyordum belki işten dolayıdır diye daha sonra aksam oldu yemek yicez bana su getirsne dedi bende tamam hayatım getirim dedim çorbada getir dedi bende çorbanın altını ısıtıcam biraz sogumus annesi aradı o arada bende mutfaktayım bagardı cagardı beynimi yedin be diye bende koştum ne oldu dedim banada kızdı gitti sizinlemi urasıcam dedi sonra gece döndü agladım durdum geldi birde içmiş özür diledi anlattı ama ben anlıyorumda onu işte af edemedim kaynımla kv en sonunda delirttiler kocamı kabak bana patladı
ateş ölcer var mı bakıyomusun atesine sürekli :26:
Canım boşver gitmesi daha iyi olmuş böyle zamanlarda kalsa daha kötü olurdu yaa durduk yere tatsızlik olmuş ama sebep sen değilsin anlar hatasını kv.nin yaptığını kendi de biliyosa yeter kalıp da seni de üzmek istememistir...sen de uzatma çok. ..
ßůr@
Canım boşver gitmesi daha iyi olmuş böyle zamanlarda kalsa daha kötü olurdu yaa durduk yere tatsızlik olmuş ama sebep sen değilsin anlar hatasını kv.nin yaptığını kendi de biliyosa yeter kalıp da seni de üzmek istememistir...sen de uzatma çok. ..
ßůr@
Takip ediyorum canım uyurken bile bakıyorum. ..
ßůr@
annelerin ayakları bosuna cennet altı değilbugün nedense konu cok sessiz bütün herkez kapalı dolma gelicem demişti bana gelmedi onunda sorunları vardı acaba bişey mi oldu :26:
Herkesin bir sorunu var işte yaa...Bugün benim de neşem yok.. Dünkü gbi geyik değil konu bu gün bi ciddiyet hakim...
ßůr@
Takip ediyorum canım uyurken bile bakıyorum. ..
ßůr@
Ben haberleri izlemiyorum canım yaa gündemi takip etmiyorum öyle çok...yani vurdumduymazlik değil de dayanamıyorum ya çok canım acıyo hiç sevinecek bir şey duymuyorum. Oğluma çizgi film açıyorum ben de izliyorumcan dayanmıyor biz böyle iken aileleri napio kim bilir..?
ßůr@
Mrb kizlar ben bi akil istiyorum sizden 1.5 yillim evliyim esimin annesi babasi vefat etdi 3 sene once bizde 1.5 senede alal acele evlendik ve 18 yasinda kaynimla kaliyoduk ilk basta kaynimi cok seviyodum ama simdi birbimize dusmaniz resmen esime surekli israr ediyorum ya baska eve cikalim yada bitirelim diye napmam lazim sizce((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?