- 14 Ocak 2014
- 722
- 82
- 43
geldi benden özür diledmi bende konustum bu yaptıgının yanlıs oldugunu başkasının vebalini neden ben cekiyorum dedim ben de başkasına kızıyım ses cıkartamıyorum diye gelip sana hayvan gibi bögüreyim olurmu dedim olmaz dedi sonra yemek yedik konu kapandı çok üstüne gitmedim benim kocam biraz inat cok fazla konunun üstüne gidersem inat yapar sucunu kabul etmez nabza göre şerbet işte sonra gece uyurken ben ondan önce gitti uyumaya geldi hakkını nasıl ödicem dedi Allah senden razı olsun dedi sarıldı bana oda uyudu bu bana yetti
bugün daha iyiyim kuzum barıstıktan sonra tabi sen ruh halin nasıl yeni kim dogum yapmıssa bu aralar depresyonda
he vallakuzum yaaa kendimizimi anlatamıyoruz acaba anlamadımki
Sevindim valla canım yaa ne güzel anlamış hatasını benimki kabul de etmez... tabi yine tilkilikle basarmisin bunu da:sly:
He yaa ben anlatamıyorum kendimi de sen basarmisin valla...
Bn doğum yapalı 7ay oldu ama ben de depresyondayim ayy
ßůr@
he valla benimde morelim bozuktu yaaa kimsenin konusası yoktu ama bugün tam gaz moddaayım
kardeşidir görmezlikten gelmesi çok normal sen kardeşini kötüledikce o kardeşini savunmaya devam edecek inat yapacak
geldi benden özür diledmi bende konustum bu yaptıgının yanlıs oldugunu başkasının vebalini neden ben cekiyorum dedim ben de başkasına kızıyım ses cıkartamıyorum diye gelip sana hayvan gibi bögüreyim olurmu dedim olmaz dedi sonra yemek yedik konu kapandı çok üstüne gitmedim benim kocam biraz inat cok fazla konunun üstüne gidersem inat yapar sucunu kabul etmez nabza göre şerbet işte sonra gece uyurken ben ondan önce gitti uyumaya geldi hakkını nasıl ödicem dedi allah senden razı olsun dedi sarıldı bana oda uyudu bu bana yetti
Bugün daha iyiyim kuzum barıstıktan sonra tabi sen ruh halin nasıl yeni kim dogum yapmıssa bu aralar depresyonda
He vallakuzum yaaa kendimizimi anlatamıyoruz acaba anlamadımki
sanırım çok saygısız birisi senin şu kaynın seni böle deliye cevirdiğine göre
gaz moddayım dediğini duyunca hemen geldim son gaz hemde
Ama zamanlama yanlış herhalde
çok iyi çözmüşssün o inatlık birilerin de de var ve o anlaık anlamaz üstüne gittimmi daha da garipleşir durum kim haklı kim haksız karışır durumOnun için tuttum senin yöntemi
Allah ağzınızın tadını bozmasın
amiiiinnn insallah...evet canım erkek 7.ayimiza yni girdik... Bugün hakikaten bi keyifsizlik sesliklik hakim...
ßůr@
konun hayırlı olsun canım güzel düşünmüşsün
bizim evliliğimizin tilkisi tabikide müstakbel eşim
az değil o
ağzımla kuş tutsam yaranamam ona:26::26:
ooo daha minnacık tombik mi oğlun tombik çocukları sıkamyı çok seviyorum
Sanki anaları benim için doğuruyor
senin için zamanlamam hep dorudur
amin canım benim seninde agzının tadını bozmasın ama hala merak ettiklerim var senin hakkında bilesin
amiinnn
Haydi sor sor o zaman
Gerçi sormuşssun ama özel kalemimden cvp verecem sana 5dklık süreye takıldık
ben en çok ayaklarını ısımıayı severim yumuk yumuk oluyolar
QUOTE=krizantem;35311132]valla ben evliliği aynı ipin ucundaki cambazlar varya ona benzetiyorum su evliliğim süresince bazen kocamdan bazen yokluktan bazende kv yüzünden cekmediğim şey kalmadı sen neden ayrıldın canım özel değilse tabi [/Q
kişilklerimiizn aile yapımızın farklı oluşu..Benim ve onun tecrübesizliği..Zor bir zamanda oluşum..Onun vefa göstermemesi..ailesinin baskısı..onun duyarsızlığı..çözüm arayışlarıma duyarsız kalışı..hiçbir istediğimi yapmak istemeyişi..
gibi...
Evliliğe alışma sıkıntıları işte..
o boğum boğum kollar gıdıklar benden sorulur az yeğenlerime eziyet etmedim
heee ben şimdi kk pro oldum yaaa cat cat cat cat taciz mesajları atabiliyorum kork benden
ayyyy bebek sevesim geldi bütün yigenler büyüdü ler sevilcek yaşta değiller bitane ben yapınca artık
bu aralar konulara bakıyorum da ailesiyle hakketen ne kadar sıkıntı yaşayan varmıs ne kocalar var yarabbib benim koca beni kırdı diye bin laf söledik daha da beterleri var allah ım sen koru yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?