evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
geldi benden özür diledmi bende konustum bu yaptıgının yanlıs oldugunu başkasının vebalini neden ben cekiyorum dedim ben de başkasına kızıyım ses cıkartamıyorum diye gelip sana hayvan gibi bögüreyim olurmu dedim olmaz dedi sonra yemek yedik konu kapandı çok üstüne gitmedim benim kocam biraz inat cok fazla konunun üstüne gidersem inat yapar sucunu kabul etmez nabza göre şerbet işte sonra gece uyurken ben ondan önce gitti uyumaya geldi hakkını nasıl ödicem dedi Allah senden razı olsun dedi sarıldı bana oda uyudu bu bana yetti

bugün daha iyiyim kuzum barıstıktan sonra tabi sen ruh halin nasıl yeni kim dogum yapmıssa bu aralar depresyonda

he vallakuzum yaaa kendimizimi anlatamıyoruz acaba anlamadımki

Sevindim valla canım yaa ne güzel anlamış hatasını benimki kabul de etmez... tabi yine tilkilikle basarmisin bunu da:sly:

He yaa ben anlatamıyorum kendimi de sen basarmisin valla...

Bn doğum yapalı 7ay oldu ama ben de depresyondayim ayy

ßůšr@

seninki zor tatlım aslında ben seni anlıyorum bebek bakmak cok zor zaten brde yanında kimse yoksa yalnızsan kocanda anlayıssa oooo daha ne olsun ama sen kıyrugunu dik tutmaya ve benim yaptıgım şeyi sende yap kocanla konus acık acık

çok iyi çözmüşssün o inatlık birilerin de de var ve o anlaık anlamaz üstüne gittimmi daha da garipleşir durum kim haklı kim haksız karışır durum Onun için tuttum senin yöntemi
Allah ağzınızın tadını bozmasın

amin canım benim seninde agzının tadını bozmasın ama hala merak ettiklerim var senin hakkında bilesin

sen nerelerdesin takip edin beni cıktın bir daha haber hak getire konustun mu bari söledin mi kafandakileri merakta bırakıyorsun bizi ama

bu aralar konulara bakıyorum da ailesiyle hakketen ne kadar sıkıntı yaşayan varmıs ne kocalar var yarabbib benim koca beni kırdı diye bin laf söledik daha da beterleri var Allah ım sen koru Yarabbim

ayyyy bebek sevesim geldi bütün yigenler büyüdü ler sevilcek yaşta değiller bitane ben yapınca artık

ben de aynen öyle ya benim avmlerde olsun dışarlarda olsun halimi bi görsem tombul bi çocuk gördüğüm an hemen kibarlıkla yanaşıp çaktırmadan sıkıyorum ama bazı anneler çok nemrut oluyor yapamıyorum
Benim yeğenlerde büyüdüler ikisi 11 biri 14 olcak kazık kadar olmuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…