evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
yok yok iyi oldu başardıyorsun işte yorulsanda herkes memnun senden :13:

dün kaynım aradı abisini bana şikayet edip edip durdu abim yüzünden elimdeki her şeyim gitti dedi sesimi çıkaramadım bir türlü kaynımdır sonucta kavga edip saygısızlık yapmak istemedim ama içime oturdu

kaynın da mı borca girdi nedir durum ben pek anlayamadım toplu olarak borcamı girdiniz siz çünkü sizde borç harç durumları var ya :26:

bizim eski bir ortak vardı adam fransa da oturuyordu Türkiye ye kesin dönüş yapmak istiyordu beraber bir iş kuralım dedim kurduk işteüzü burayı daha sonra adam zaten yaslıydı kararından vaz gecti fransaya geri dönmek istedi bizde eyv dedik iş yerine bu 70 bin koymustu ama borcu vardı bize 50 bin ödicektik biz ona hakkı olarak tamam mı bunun üstündeki hisseyi kaynım ortak olucak gittik kaynıma yaptık daha sonrada kaynım vaz gectimi istemiyorum diye adam bize geldi dediki nasıl ödemeyi yapacaksınız bzde dedik bu sezonun sonunda 25 diger sene sezonun sonundada 25 bin diye tmm dedi buda sen git kaynımı kandır Ankara ya gidipte tmm mı senet al ondan salak kaynımda bize sormadan biz öderiz diye senetlerin tarihini boş bırakarak vermiş biz anlaşcaz ya adam da kendi bildiği gibi alıp bankaya vermiş mi şimdi delirdik nasıl ödicez diye okadar sıkıştıkki anlatamam kocamla birbirimize girdik beni sucluyolar ailecek neymiş efendim ogulları benim yüzünden izmir e tasınmıs bu işi kurmus adamla ortak sonrada bu olmus delirdim anlatamam kuzucum delirdimmm actım agzımı yumdum gözümü kaynımla konusmuyordum zaten dün aradı ice cinim tepeme geldi senedin ödemesini soruyor şimdi ödeyebicekmisiiz diye bende parası hazır dedim meraklanma beni yakında tımarhaneye sokacalar
kocamda bu olaylar yüzünden zaten anası arayıp duruyo bundan dolayı benden sogutmaya calısıyolar ama kocam saolsun kolluyo beni yani artık kolluyo

[sıze=3]
Kaynının bu durumda sıkıntıya girdiği bi durum okki ben mi yanlış anladım olan size olmuş kaynın güzelce sıyrılmış..
Esaında bu harç borç işlerine girmemek gerekiyor hiç bulaşmamak gerekiyor..fakat bi kere bulaşmışsınız madem allaha şükür işiniz var biriktirebiliyosunuz ne kadar sıkıntıya girsenizde..planladığınız gibi ödeyip kurtulursunuz inşallah aama bu size ders olsun..bide gerçekten kaynına kv ne neoluyor borcu ödeyen sıkıntıya giren siz onlara ne niye ortalığı bulandırıyorlar..hiiiç oralı olma sen nasıl davranacağını çok iyi bilirsin..borçta ödeseniz aile içindeki huzurunuz çok önmli birlik bütünlük biribirine kenetlenmek çok çok önemli eşinde bunu böyle bile..
Seni artık kollamasıda süper kollayacakta zaten siz hayat arkadaşısınız..
[/sıze]

ya kuzum annesi ogün kredi kartından cekip 80 tl kocama vermiş geri istiyor kocamda sölene sölene tmm anne dedim gene ne oldu kadın bana düşman kesildi ben mi dedim zorla gel diye oglu dedi sen yapamazsın buralarda oh be iyiki uzaktayız hem bizimkilerden uzagız hem onlardan kafamız raht oluyor şu senet işi bitsin anında alıcam üstünden o hisseyi vermem dedi bide ukala nasıl bagırdıysam telde tmm gelin alın ozaman dedi normalde sakinimdir ama beni benden alıyorlar valla

allah kimseye muhataç etmesin ya annedir tabiki verecek yabancıya veriyor bide 80 tlnin lafımı olur allah allah..
Evet gerçekten iyiki uzaksınız..
Borcunuzu ödeyinde inşallah inşallah şunlarada fırsat bırakmayın..

millet zaten bizim düşmemizi bekliyor Allah korusun o gün dayısı gile dedik gelin yardım edin bir gün bişey yapmıcaklar oda bürodaki tele bakacaklar adam ne dedi biliyomusun 20 liranızı alırım yemek sizden dedi bu diyen emekli bi adam ve kocamın dayısı ne dicemizi sasırdık bazen diyorum keşke kardeşim olsay dı ama tek cocuk oldugum için annem babama bişey olrusa ortada kalıcam nasıl olsa kocam var diyemem adı üstünde el olglu kendi ayaklarımın üstünde durmam gerek hele su iş yeri bir rayına girsin ozaman kpss ye hazırlanıcam

öyle düşünme sakın sen çoktan bir birey olabilmişssin sağlam basabiliyosun ayaklarını şu an çalışman bile senin sorumluluk sahibi olmanın göstergesi..
Bi güvence olarak dediysen o da olur inşallah birikimlerde bulunursun şu borçlarınızı halledin olur herşey olur sen merak etme..herşey senin farkında olmana bakıyor..

sen bana iyi iyi konus ver gazı sonra ucusa geceyim bende :122::122:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…