evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
yîne cepten yazıyorum yine sıkıntı pc gibi olmuyo tabiki tv izlerken kolaylık oldu bi giriyimde bakıyım ne yaptıniz ne ettiniz diye
uyandım evde kahvaltı bile yapamadım iş yerine geldim gene pazar pazar
Allah.im patir patir dökülmusuz yaa ne sıkıntı varmış bizde de...

ßůšr@
he valla kuzu yaa dertli ettiler bizi bu adamlar
Bi denk gelemiyoruz yaa ben geliyorum siz yoksunuz siz geliyosunuz ben yokum...

ßůšr@

sen çocuklu bir bayansın canım benim her zaman nete giremiyebilirsin sen biz yokken de gel yaz içine dök her zaman yanında oluruz biz

Canım benim yaa valla hic sorma bura bana cok iyi geliyoo...bu ara bastirmis durumdayım dert falan görmezden geliyorum şimdilik bi ara patlarim yinee...tatlım senin mesleğin ne yaa hayırdır niye pazar pazar calisiyosun..?

ßůšr@

eşimle biz halı yıkmacıyız canım esnaf olunca pazarında olmuyor evet sizlerde bana cok iyi geliyosunuz gercekten konusa konusa anlata anlata sizi dinleyerek çok rahatlıyorum bende insan

eşimle biz halı yıkmacıyız canım esnaf olunca pazarında olmuyor evet sizlerde bana cok iyi geliyosunuz gercekten konusa konusa anlata anlata sizi dinleyerek çok rahatlıyorum bende insan

Canım benim ya kolay gelsin... ayy senin çok daha zor oluyodur kuzum yaa her an beraber... birbirine girmek için fırsat yani

Kimse yok ki yaa birkaç kişi daha yazsa biz de kafa dağıtsak biraz olsun kendini unutuyo insan :) ama kızlardan ses yok...

Tulipa deniz zaten kara listede... dolma da yok bugün....

ßůšr@

denizi merak ediyorum ya acıkcası o cok fazla girmemzlik yapma o evet ayy evet sormayaaa eskiden didişmekten kendimize işe veremiyorduk bile ama şimdi alıştık birbirimize ama her an her an bana bazen gına geliyor sorma ama söleyemiyorumda alınır kocam o daha cok baglı bana
sen bebek nasıl oldu kuzum hem calısıyorum hemde arada buraya bakıyorum ya ondan gec yazıyorum dolma bu gün arkadasının babasının mevlüdü varmıs oraya gitmiş bana özelden yazdı gelemicem bugün haberin olsun diye

Son düzenleme:

Deniz e özelden yazamiyo musun tabi siz pro olmussunuz bn daa ck yeniyim...ne güzel yaa olsun bi arada olmanın avantajları da var daha çok paylaşım gibi... siz kac yıllık evlisiniz canım...?

Bebisim iyi baklm yaa minciklayip duruyorum uyudu şimdi geçti sıkıntımız çok şükür...walla terapi gbi yaa sen de düşün kısa zamanda boşver herşey olacağına warir is güç nasl olsa hallolur...

ßůšr@

onada yazdım canım yazmam mı nerdesin bir sorun mu var kuzum merak ettim diye tulipa arkadası daha yeni tanıyorum hemde memur ya işi gücü vardır diye düşündüm evet son zamanlarda bir araya toplamadık tamda kafa dengi geldik ama hepimiz ne güzel dün dolmaya sordum konuyu acmakla hata mı ettim die ama şimdi düşündümde etmemişim yoksa sizi tanıma keyfinden kendimi alıkoycaktım bizim 2 sene olcak nerdeyse ama evlendiğimden beri daha yeni yeni yüzüm gülmeye başladı canım hala sıkıntı cekiyorum ama ya artık alıştım yada gözümü okadar korkutmuyorlar en sonunda beni edpsiz ettiler ama şimdi kafam daha iyi anlıcan hangi birini anlatayımki sana oooo o insanlar yüzünden bebeğimide düşürdüm çoguyla konusmuyorum artık zaten
ay canım benim iyi olmasına çok sevindim bende bebek düşünüyorum ama daha zamanı var hele su senet olaylarımız bitsin kışa doru inş Allah hayırlısını versin

Ayy öyle demee ne hatası bak ne iyi ettin dertlesiyoruz şurda ne güzel... ben seni sıkmak için değil kuzum benzer derdi olanları dinlemek veya anlatmak içimizi dökmek için bu konuyu açalım dedim ne çok şey varmış anlatcak gordun mu biraz akıllıca davranıp toparlanabilir durumları toparlamak "tilkilik :sly:" bi çok kişinin işine yarar diye düşündüm ben çok rahatliyorum valla derdi olan yazsın ne güzel paylaşmak...

ßůšr@

yok zaten canım benim pişman falan değilim aksine iyiki açmısım diyorum sizlerle tanıştım bak sana arkadaşlık teklifi yolladım
mesela bak benim eşim çok fazla gaza gelen bir insan hani derler yaa kocan bagırıyorsa sus falan bizde bu tam tersine işler benim eşim hemen her sacma seye köpürür kıza eger susarsam hiç bişey demezsem üstüme daha çok gelir ben yeni evliyken bunu anlamıyordum bagarmıcam diyordum susuyordum böylece o haksız dahi olsa haklı gibi sürekli beni eziyor aşalıyordu kaç kere misafirlerin yanında yen evliyken beni aşaladını bilirim ben sus dedikce ice bagırır bizi rezil ederdi karım üzülecekmiş falan yok erkekler kv görünce daha ck horozlanır ya özellikle Ankaraya annesi gle gittimizde hep beni aşalardı hep kavga ederdi kavga cıkartırdı durduk yere

2.sene evlilik daha da güzel olur yaa ilk sene kişilik çatışması adaptasyon aynı evi paylaşma aileye alışma hep sknti yani bi de hakikaten kümese yni giren tavuk gagalanir denir ya aynen öyle bir durum oluşuyor. Boşver...

Daha yeniymis ewet bebis biraz daha zaman var hem bi kez canın da yanmış üzüldüm gerçekten ama herşey de bi hayir aramak lazm.... bn 3.sene düşündüm bebek ama aramz bozuldu oglusuma yazık mi oluyo dedigm cok zman oldu ama şimdi onun sevgisi herkesi unutturdu kim ne derse desin diyorum artk ha mutlu anne babanın çocuğu daha iyi olur tabi ama neticede ondan sevgimizi eksik etmiyoruz sorun ikimiz... neyse artık. ...

ßůšr@

yanlıs hatırlamıyorsam beni bagısla seni krmak için yazmıyorum zaten bu yazdığımı istemezsen daha sonra düzenleyerek silicem eşim bana şiddet uyguladı demişssin ya canım benim hatta 7 aylık hamileydim dedin böle bir durumla karşılaşmıssın kendince ailenle paylaşmayı denedin mi yani ailenin bu konuda davranısları nasıl oldu
benim eşim bana şiddet uygulamadı ama daha beterini yaptı zamanında bir kaç kere başka yerlerde yazmıstım bunu birazda babasının yeni vefat etmesimi bilmiyorum ama elinde ne varsa kimse var yok tanımadan elindeki her şeyi fırlatırdı duvara carpar agızı cıkana kadar küfrederdi bazen ben hıckırıklara bogulurdum sadece hiç aslında unutmuyorum o günleri hatırladıkcada ne kadar bana su anda iyi davransada eskiler aklıma gelince bir anlamı kalmıyor işte o kadar kırılganlıgım varki aslında eşim konusunda dedeğin gibi tilkiliklerle çözdüm nabza göre serbet verdim ve gözünüde biraz korkuttum

sen nerelerdesin takip edin beni cıktın bir daha haber hak getire konustun mu bari söledin mi kafandakileri merakta bırakıyorsun bizi ama

Bekliyorum aynı..
Aramız iyi gibi bakalım..
Sorun maddi..
Konuşmadım şuan o mesleyi..
Maddi sıkıntısı çok şugünlerde..

Bekliyorum aynı..
Aramız iyi gibi bakalım..
Sorun maddi..
Konuşmadım şuan o mesleyi..
Maddi sıkıntısı çok şugünlerde..

bekle bekle de iyi güzel hoş insanlar hep sıkıntı cekiyor bende maddi sıkıntı çekiyorum konusmamakla
olayları sadece eerteliyorsun mutlaka ciddi anlamda konusman gerekecek böle
soru işaretleriyle nasıl rahat ediceksin ki
bu arada nasılsın hoş geldin senden ses seda alamayınca bizde merak ettik

Malesef stressiz bi hayat olmuyo :)

Konuştum durumumuzu da, iyi kazanırsa dönmek istememe riskini konuşmadım tek....
Ama bana okonuda yanlış yapmayacak gibi..
Tr ye beş parasız gelmem diye diretti..
Kabul etmek zorunda kaldım..
Herşeyi söyledim..
Ben yaparım gerekeni..vs...
Şuan işe girmeyi bekliyor..Ayın 6 sında işsizlik maaşını alacak ama beş parası kalmadı..ordaki kuzeninden borç istemiş vermemiş..Aynı zamanda 600 Euro da ödemesi gerekiyormuş bir yere..ayın 6 sında 650 Euro işsizlik maaşı var..Taksi kursuna hazırlanacak iki üç ay sonra sınavına girecek..Ama adam yeme içme derdinde ,ders çalışamıyor..Borç istediğine göre beş parası kalmadı.Belki de aç susuz..Napacak ki ...
Ben borç göndermeyi teklif ettim kabul etmedi ,ısrarla..

Son düzenleme:

yurt dısında hayat gözüktüğünden daha zor sanırım ne kadar dik gururlu helal olsun diyorum ben olsam cokta gelmiştim böle arkamda sapa sağlam bir can yoldası varken ama ben sanırım bayan gözüyle baktıgımdan kendimde eziklik hissetmiyorum erkekler bu konuda daha hassas

Üzülüyorum durumuna,beşparasız kalmak çok zordur eminim..Elimden bir şey gelmiyor ama...Kabul etmedi borç göndermemi de..

Iyiyim canm ole internetden bebege biseyler bakiyorum zaman gecirmece iste sen neler yapiyosun :)

bende pazar pazar calısıyorum sorma kendi işin olunca tatilin olmuyor suanda okadar bebekler için secenek varki camekanların önünden gecince bile içim gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…