- Emoji Skoru
- 274
- Puanlar
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BUYRUN TİLKİLER
BAŞ TİLKİ =>:113:KRİZANTEM:113:
YAVRU TİLKİLER
:113:tulipa:113:
:113:deniz_1988:113:
:113:busraliaras:113:
:113:dorugunannesi:113:
:113oLmA:113:
:113:34ist:113:
:113:isyan123:113:
:113:lily86:113:
:113:ezgii2535:113:
:113:AYSHE9388:113:
:113:faat:113:
:113:Y_klbk:113:
:113:ecmel1987:113:
:113:balbocegi35:113:
:113:LiLyaNa_ :113:
:113: efuli_:113:
:113:eses07 :113:
:113:Hkmt_Krkya01 :113:
:113: bitirim :113:
[/CENTER]
Gunaydin kuzumgünaydıııınnnnn![]()
Evet canim hepimiz calistigimiz icin aksamlari giriyoruz genellikle yaa ondan dun burasi patlama yasandiGünaydın tatlım ben de burdayım baya geyik yapılmış geri kalmışım....
ßůr@
Allah Allah yahu noldu size hepinizinmi işi var. akşama düşersiniz elime![]()
Gunaydin kuzum
Evet canim hepimiz calistigimiz icin aksamlari giriyoruz genellikle yaa ondan dun burasi patlama yasandi
Sen yoktun gene pc den girmedinde sana yazilan alintilanlari gormuyorsun canim benim
Kizzz tehtide bakkkkk
Hele buna
kız 2 alıntı var san ben 8.30 a kadardı galiba burdaydım. o dündü ben bugun dioprum:26:
ben kocami sanirim artik sevmiyorumm
Cok sogudum ondan hele bugun daha cokmsogudum
:26: eyvajhh ne diosun kız???
noluo canımmm...Artik coknbunaldim kocamdan sogudum cok sorumsuz yada bunalimdqyim diye ole soluyorum ama gercekten yalan solemiyorum
Ondan nefret ediyorum
noluo canımmm...
kuzucum herşeyb o kadar üst üst geldiki siz karı koca sevgili olmayı unuttunuz..
konuştuğunuz paylaştığınız tek şey iş...
buda sizi iş arkadaşı ev arkadaşı durumuna getirdi..
bir süre bence sen işlerden uzak durmalısın kafayı dağıtmalısın canım..
yoksa ALLh korusun patlama noktasına gelirsin
canım buda neeeben kocamdan sogudum isyan yada bunaldim onunla birak ugrasmayi konusmak dahi istemiyorum inan gormekte istemiyorum ondan hefret ediyorum
Onunla evlenmekle hayatimin hatasini yaptim ben
yaa bosuna demiyorumm sayfalara bakın diyee nberrrrr
Ee hepimiz evli barklı insan olunca kocalar gelince mecbur bırakıp yemek yeme bulasık yıkama telaşına düşüyoruz canım benim yoksa bize kalsa inan sabaha kadar burda sohbet ederiz
Umarım en kısa zamanda tekrardan gündüzleri bize katılırsın inş
aslında gündüzleri tek tük yazısmalar oluyorda tam patlak veren saatler 5 le 9 arası oluyor hepimiz ozaman pc basında oluyoruz cünkü
ben ara ara gene yazmaya calısıyorum sabahtan böle gecmişi okuyorak
ama seni özledik haberin ola
Kız bırak kocasıylan kavga etcek bizim yüzümüzden
Ay ay ayy hele hele tülküee bakkk canım benim hepimizin topiği hakkında güzel düşüncelerin için cok teşekkürler
ne kadar güzel övüyon kız yerim seni ben
Ben görmemişim canım benim
ah gece gelme gündüz gel sen oralarda ben buralarda bulusalım vay vayyyyyyyyyyyyy
şarkı ölemiydi bilmem ama gene gel yavremmmm![]()
ben kocamdan sogudum isyan yada bunaldim onunla birak ugrasmayi konusmak dahi istemiyorum inan gormekte istemiyorum ondan hefret ediyorum
onunla evlenmekle hayatimin hatasini yaptim ben
ben kocamdan sogudum isyan yada bunaldim onunla birak ugrasmayi konusmak dahi istemiyorum inan gormekte istemiyorum ondan hefret ediyorum
Onunla evlenmekle hayatimin hatasini yaptim ben
kocan mı cemkirdi benimki gibiDiye kadınlar kulübüne suikast düzenlicem
karımı aldılar elimden
bir gün şifremi örenip yazacakmıs buraya benim pprofilimden kötü kötü laflar beni kovdurtcakmıs
Kız meraklı melagattt ben cıktım hemen sende tüy demi arkamdan accık okumada yaz senlen sohbet edemedik
Konuya geldiğinizde gözlük takın 4 göz olun öle gelin
Sonradan gördüm dolmam bilin dün sayfalar cok hızlıydı![]()
teşekkür ediyorum ilgin için dün babamın doğum günüydü ve ben 2 yıl önce kaybettim babamı
Duygusallığımın nedeni buydu
Sütlacı çok severdi dün sütlaç yapıp sevdiklerimize dağıttık ağzında bulunmuş oldu ve dua etmiş oldular babamı anmış olduk kısmende olsa..
Haklısın evlilik denince işin içine aileler de girdiğinde bu tür problemler yaşanamıyor fakat annem hep şunu der eş iyiyse gerisi yalan..
Eşin iyi olmasıyla anlayışlı olmasıyla bi takım şeyler daha kolay çözülebiliyor..
Allah herkesin kalbine merhamet versin diyim ne diyim..
Ve dediğin gibi eş seviliyorsa katlanmak zorunda kalıyosun allah yardım etsin ve ağzınızın tadını bozmasın ve pürüz çıkaranları uzak etsin
Dolma benim bu halim ne olucak yaaa elamanlar bu sabah gene gec gelecek sanırsam saat kaç oldu hala gelmedilerr