amin inşallah canım kızzzz ben varım ya ne sessizihemen muhabbet açıyom sana ne zaman bebek düşünüyon söle bakemm
benim koca bu kafayla giderse ona yok bebek falan bence anca rüyalarımda görürüm
istiyomu oda çok ?
istiyo istemezmi ama ona güvenip bir de cocuk sorumlulugu tek basıma üstlenirsem ozaman ben biterim
biraz daha akıllanmasını beklicem sanırım
kışa doru ama ben genede düşünüyorum
aynen canım onadan yemekde aynı bunu söle
sen bebekmi düşünüyorsun canım yoksa
kız unuttun sanırım olmuyo ki bi senedir istiyom valla bak çok uzatma bide ben gibi olmaz falan
tmm da ben bir seneden beri olmuyor ama cokta taktıgını zannetmiyordum
canım bu kadar istediğini bilmiyordum
Nişanlılarda gelebiliyor mu? :18:
sen bebekmi düşünüyorsun canım yoksa
kızlar sorumsuzlukları beni benden aldı her zaman kavga etmeye başladık bir yere gidiyor arkasından
10 kere arıyorum lazım oluyor ortada yok iş yapmıyor
halı dagıtımına cıkıyor telefonu kapalı şarjı bitiyor sürekli ama sürekli sorunlu sürekli mızmzlanıyor lafını sözünü bilmiyor
bugün patladım iş yerinde kimse yoktu herkez yemek yemege gitmişti ya düzel yada bu bitsin artık seni yük gibi sırtımda tasımaktan yoruldum dedim
sogudum senden sevmiyorum artık seni dedim çok agır konustum ama cokk
özür diledi bir sürü agladı yalvardı hala arkamdan dolanıyor ama o kadr bana gına getirdiki görmek dahi istemiyorum onu
aksam beni yemege götürecekmiş orda konusacakmısız aglamaktan yüzü gözü şişti
seviyorum üzülüyorum onada ama benden ben gitti artık umrumdan değil
erkek ol yanımda ol beraber mücadele verceksek verelim yoksa hep ben hep ben olmaz dedim
Canim biraz sert olmuş ama bence içini dokmekle çok iyi yapmissin tatlim..simdi ona sans ver düzelmesini izle şekerim..kızlar sorumsuzlukları beni benden aldı her zaman kavga etmeye başladık bir yere gidiyor arkasından
halı dagıtımına cıkıyor telefonu kapalı şarjı bitiyor sürekli ama sürekli sorunlu sürekli mızmzlanıyor lafını sözünü bilmiyor
bugün patladım iş yerinde kimse yoktu herkez yemek yemege gitmişti ya düzel yada bu bitsin artık seni yük gibi sırtımda tasımaktan yoruldum dedim
özür diledi bir sürü agladı yalvardı hala arkamdan dolanıyor ama o kadr bana gına getirdiki görmek dahi istemiyorum onu
erkek ol yanımda ol beraber mücadele verceksek verelim yoksa hep ben hep ben olmaz dedim
Nişanlılarda gelebiliyor mu? :18:
kızzz nereye gittinnnn
kuzum
üzülme düzelir ya erkkler hep böle bnmkide aynı
Canim biraz sert olmuş ama bence içini dokmekle çok iyi yapmissin tatlim..simdi ona sans ver düzelmesini izle şekerim..
bekarların gözü korkuyor şimiden kvlerden valla sonumuz hayır olsun hayırlı insanlar olsun
aman bencede nazar değmesin maaşşallah
ben çok kalamıycam 34 cüm bu da nasıl bi isim oldu
malüm sınavım var pekte çalışasım yok başımda ağrıyor ama mecburen mecburen
kızlar sorumsuzlukları beni benden aldı her zaman kavga etmeye başladık bir yere gidiyor arkasından
ahh canım biraz ağır konuşmuşun ya senden nefret ediorum falan kavga sırasında
bende bazen derim kocama ama kavga esnasında değil oda bende seni seviorum der
sinirli olduğunu bilir ama öle ciddi olunca zoruna gider adamın yazık bak ağlamış
ama yapmasın oda gerçi ilgili olsun işine baksın hep karıya bırakılmazki iş durumları
nasıl biraz izin yapsan kendine kafanı dağıtsan belki birbirnizi özlersiniz anlarsınız
ama eleman sıkıntınız vardı dimi çıkamazsın heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?