evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

Hoşbuldum canım.
Bizimkinde bi his var düşman başına :18: Gizli bişey yapmaya kalksam burnumun dibinde bitiyo herif
Aynen bende şu kocalarını pervane edebilen kadınlara şaşıyorum

amiiin teşekkürler llliycim dün çok sefiilleri oynuyordum aç bitap ekrana yapışmıştım resmen

Hoşbuldum canım.
Bizimkinde bi his var düşman başına :18: Gizli bişey yapmaya kalksam burnumun dibinde bitiyo herif

hadi ya mı diyim vay be diyim hay maşallah mı diyim
parmaklarında oynatırlar mum ederler de ben de öyle beceri yok yapsam ağzıma burnıma bulaştırıyorum özel ders almak gerekiyor

ayynenn dostum..ezik olmıcaksın..yani kadınsı işlerde kendine güvenecen..
ama her işe de atlamıcan, incilerin dökülecek yoksa..
ne de olsa kocan güçlü kuvvetli aslan gibi o en iyisini yapar!! (yani kocan öyle düşündüğünü bilecek)
ben bazen eşime durduk yere hata hatırlatırım: aşkım o kaslar Allahın bana bi lütfu..benim güçsüzlüğümü Allah senin gücün kuvvetinle kapatıyo..
Allaaah sen gör ozaman benim herifin yüz ifadesini... :)))

Bende dört gözle okuyorum yazılanları.
Saf mıyım neyim bi halt becerebildiğimde yok

estağfurullah tatlım saflık değil o...sadece politik değiliz..ama olacazzz, hem de en fettanından :)))

hadi ya mı diyim vay be diyim hay maşallah mı diyim
parmaklarında oynatırlar mum ederler de ben de öyle beceri yok yapsam ağzıma burnıma bulaştırıyorum özel ders almak gerekiyor

Hahayy aynı ben gibisin sende demek ki
Kaş yaparken göz çıkartıyorum ben.
Ya da dediğin gibi yüzüme gözüme bulaştırıyorum sonrası da rezillik

lilly
krizinin yanı sıra seninde engin bilgilerine başvurmak gerekiyor sende az tilki değilsin
yok kız valla değilim hatta anneme bile derim sen çok stratejik bir kadınsın ben evli olsam beceremem dan dun söylerim lafı diye... o da kızım napcan idare etcen der ama birçok konuda fevriyimdir aslında sadece insan ilişkilerinde empati kurmak gerektiğine inanıp bu yönden geliştirmeye çalışırım kendimi.
yoksa işte erkeklerle iç içe çalışan tek kişiyim çoğu zaman onların yanında çatır çatır kadın haklarını savunurum

Hoşbuldum canım.
canım elimden geldiğince çare olamasam da herkesi dinlemeye açığımdır çünkü akıl akıldan üstündür demişler herkesten bir şey öğrenebiliriz diye düşünürüm ve farklı bakış açıları öğrenmeye çalışırım o yüzden gel yaz çiz bilgimiz ölçüsünde destek oluruz
bak o son cümledeki kadınlardan biri annemdir

amiiin teşekkürler llliycim dün çok sefiilleri oynuyordum aç bitap ekrana yapışmıştım resmen
oyy kıyamam sana - bugun nasılsın peki?

bilmiyorum ki halk eğitime gidince bakıcm artık ama yemek ve pasta istiyorm ben

evet ayrı şey ikiside cnm bulduğm doktr hem pko la ilgileniyo hemde infertilite ile

Kesinlikle öyle birbirimize destek olma zamanı şimdi

yaw şu kk.de bi sohbet odası olsa seri bi şekilde yazışsak...biri el atsın şu işe....

Daha evlenmedim canım ertelendi düğünümüz kp vefatından dolayı

hmm başınız sağolsun canım nişanlın çok kötüdür şuan Allah yardımcınız olsun...

Son düzenleme:
Hahayy aynı ben gibisin sende demek ki
Kaş yaparken göz çıkartıyorum ben.
Ya da dediğin gibi yüzüme gözüme bulaştırıyorum sonrası da rezillik

sen yine yüzüne gözüne bulaştırıyosun ben burnumada bulaştırıyorum
biraz feyz almamız gerekiyor çevredikilerden

oooo sen kocana en büyük sensin, paşasın diye gazlıyorsun egosunu şişirip keyfine bakıosun yani
tatlım ezik değilimdir hiç ama işte strateji de bilmem

bilmiyorum ki halk eğitime gidince bakıcm artık ama yemek ve pasta istiyorm ben

evet ayrı şey ikiside cnm bulduğm doktr hem pko la ilgileniyo hemde infertilite ile
git git pasta-yemek güzeldir ben de burada olsa boş vakitlerde pasta kursu istiyorum ama ilçede var burada yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…