hoş geldin aramızahe valla sorma yaa dertleşcek sohbet etcek yer arıyorduk bizde bende böle bir konu acayım dedim öle iyi geliyorki konusmak dertleşmek hem kafa dagıtıyoruz hemde içimiz rahatlıyor
iyi yapmışsın kuzum ya aynen öle günah ağacı oldum diyorum bazen evlenince kaynana dedikodusu yapmaktan
herkezmi kv muzdarip ya benim kv fena benim kocam gibi seninki gaza gelipte üstüne gelmiyorsa iyi saolsun benim kocam gazman mübarek
yok hayatım çok şükür o konuda şikayetim yokda benimki benden bıktı anasını çekiştirmemden
yok ben cekistirmiyorum artik aramiz kotu bozuluyor cunku sogukluk giriyor araya ister istemez bende onu istemedim icin susuyorum bu sefer tepkimi direk kv soyleniyorum telde
işte ben içimde tut tut şişiyorum k.v dilim ucuna geliyor geri gidiyo
solemeyipte icinde tutmak daha kotu ya kac senelik evlisinn cocuk falan varmi
yanlıs hatırlamıyorsam beni bagısla seni krmak için yazmıyorum zaten bu yazdığımı istemezsen daha sonra düzenleyerek silicem eşim bana şiddet uyguladı demişssin ya canım benim hatta 7 aylık hamileydim dedin böle bir durumla karşılaşmıssın kendince ailenle paylaşmayı denedin mi yani ailenin bu konuda davranısları nasıl oldu
benim eşim bana şiddet uygulamadı ama daha beterini yaptı zamanında bir kaç kere başka yerlerde yazmıstım bunu birazda babasının yeni vefat etmesimi bilmiyorum ama elinde ne varsa kimse var yok tanımadan elindeki her şeyi fırlatırdı duvara carpar agızı cıkana kadar küfrederdi bazen ben hıckırıklara bogulurdum sadece hiç aslında unutmuyorum o günleri hatırladıkcada ne kadar bana su anda iyi davransada eskiler aklıma gelince bir anlamı kalmıyor işte o kadar kırılganlıgım varki aslında eşim konusunda dedeğin gibi tilkiliklerle çözdüm nabza göre serbet verdim ve gözünüde biraz korkuttum
uyandım evde kahvaltı bile yapamadım iş yerine geldim gene pazar pazar
he valla kuzu yaa dertli ettiler bizi bu adamlar
sen çocuklu bir bayansın canım benimher zaman nete giremiyebilirsin sen biz yokken de gel yaz içine dök her zaman yanında oluruz biz
Ne isle ilgileniyorsun ? Ben korkuyorum sanki biraz dogumdan daha dun gece youtube dan dogum izledim icim bi fena oldu :18:
yanlıs hatırlamıyorsam beni bagısla seni krmak için yazmıyorum zaten bu yazdığımı istemezsen daha sonra düzenleyerek silicem eşim bana şiddet uyguladı demişssin ya canım benim hatta 7 aylık hamileydim dedin böle bir durumla karşılaşmıssın kendince ailenle paylaşmayı denedin mi yani ailenin bu konuda davranısları nasıl oldu
benim eşim bana şiddet uygulamadı ama daha beterini yaptı zamanında bir kaç kere başka yerlerde yazmıstım bunu birazda babasının yeni vefat etmesimi bilmiyorum ama elinde ne varsa kimse var yok tanımadan elindeki her şeyi fırlatırdı duvara carpar agızı cıkana kadar küfrederdi bazen ben hıckırıklara bogulurdum sadece hiç aslında unutmuyorum o günleri hatırladıkcada ne kadar bana su anda iyi davransada eskiler aklıma gelince bir anlamı kalmıyor işte o kadar kırılganlıgım varki aslında eşim konusunda dedeğin gibi tilkiliklerle çözdüm nabza göre serbet verdim ve gözünüde biraz korkuttum
selammm kızlarbu arada topiğin hayırlı olsun canım ya evlilik zor zanaat hakikatennn
ooo daha minnacık tombik mi oğlun tombik çocukları sıkamyı çok seviyorum
Sanki anaları benim için doğuruyor
Merhaba canım hoşgeldin sen de
ßůr@
aynen öle canım ben cıkıyorumm yarın gene iş başı ufffff bazen ama aksama kadar yatasım varseninle sohbet etmek dertleşmek güzeldi
selammm kızlarbu arada topiğin hayırlı olsun canım ya evlilik zor zanaat hakikatennn
ay canım benim umarımAllah gönlüne göre verir bende cocuk istiyorum ama biraz korkuyorum acıkcası birde çalışmam lazım suan dünden anladıgın kadarıyla pazar günleri bile çalışıyoruz canımbir yıl bi ay canım çocuk yok istiyoruz ama
pes dorusu diyorum aileler barıstırcak yerine birde icemi ortamı germişler halbuki bu çok büyük düşüncesizlik aslında sen o adamla ömrünü gecireceksin hep hergin olacaksınız bu olmamalıydıDurduk yere gerildim diğer konuda çıktım netten...
Yoo sorun değil kuzum ya...her şeyi aileye yansıtmak çok da mantıklı olmuyo maalesef bi kac kez yansıdı babam çok fevridir istenmeyen şeyler olabiliyo artık ailelerimiz de birbirinden haz etmiyo işler büyüdü yani o çok iyi anlaşan iki aile gitti düşman geldi e bunun adı evlilik sen kocani affediyosun unutuyosun ama aileler unutmuyo ne yazikki...ben de küfür falan hiç duymadım ama belli bi yerden sonra fark etmiyo...bence saygisizligin her türü aynı yani ha kufretmis ha vurmuş ha seni dinlememis yok saymis bunlarin hepsi ayni bi yerde... erkek kadindan zeki değil bu araştırma konusu olmuş ve tespit edilmiş kadınlar daha zeki...e erlekler de akliyla yenemedikleri kadını başka şekilde yenmeye çalışıyo çok afedersin ama kimi yatakta yapıyo bunu kimi şiddetle kimi küfürle kimi vs... ama kadın unutuyo mu haaaaayiiiiirrrr... unutmayinca da zamanla soguyosun...ben kopuk bi evlilik yaşamak istemedim hiç ama zaman asindiriyo biseyleri... 4.sene olacak bitmemeliydi bişeyler diyorum tabi ama kısmet. ..
ßůr@
yine tv izlerken cepten girdim :) ben de pazar günleri çalışmıyosunuz sanmıştım allah kolaylıklar versin haftanın 7 günü çalışıyomusunuz?ama yarın resmi tatil güzelce dinlenip uyuyabilirsin
Ya doğum faln derken ezgiye cevap yazarken aklıma geldi ya o hamilelik döneminde eşimin hakkını ödeyemem heralde şimdi çok kızıyorum da bakma işte... 4 ay boyunca bulantı alinganlik kapris neler yaptım adama yaklaştığı an tiksiniyodum kac kere ben kustum o temizledi ne rezil anlarima sahit oldu ben uyuyamiyodum o uyuyo diye trip atıyodum eve gelirken yiyecek bişeyler alıp geliyodu aylarca mutfağa giremedim doğru düzgün hep ufak tefek bişeyler hazirlayabiliyodum ne yemek ne temizlik ne ütü hiç bi şey beklemedi sağolsun ya ozaman iyiydik yani...doğumdan sonra benim de psikolojim bozuldu bi de gerçekten tutku falan kalmıyo ya kadın direkt anne rolünü üstleniyo erkek kadına süt veren muamelesi yapıyo:sly:
Zor islermis valla ya 25 yaşındayım şuan 50 hissediyorum
ßůr@
heee benim kocamda dün gene için öle diyordu pc yi al içine sok bu nedir basından ayrılmıyo diyodu bir bilse böle şeker insanlarla sohbet ettiğimi kerataSen gene yatiyorum dedin ben onu diyemeden telefon elimde uyumus kalmisim esim alirken uyandjm iyce telefonla kari koca oldunuz diyo
o yanakları sıkıp öpüp öpüp duracaksın Allah ımmm içim gitti kız bebek sevmeyeli uzun zaman oldu yaaaÇok da tombik değiliz ama büüsbüyük yanaklarimiz var... ben de sürekli mincikliyorum... senle denk gelemiyoz canım kac gündür kimse olmaynca sayfalara göz atiyim dedim atlamis cevap yazmamisim sana
Çocuklu kadının her işi yarım olur derler ya:sly:
ßůr@
Dogumdan sonrq hemen toparliyosun sanirim demi normalde ben aslinda suda cok istiyorum nester yok bise yok ama maliyetini bilmiyorum 8 binlerden falan bahsediliyo ama abarti galiba onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?