evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
hoş geldin aramıza he valla sorma yaa dertleşcek sohbet etcek yer arıyorduk bizde bende böle bir konu acayım dedim öle iyi geliyorki konusmak dertleşmek hem kafa dagıtıyoruz hemde içimiz rahatlıyor

iyi yapmışsın kuzum ya aynen öle günah ağacı oldum diyorum bazen evlenince kaynana dedikodusu yapmaktan

herkezmi kv muzdarip ya benim kv fena benim kocam gibi seninki gaza gelipte üstüne gelmiyorsa iyi saolsun benim kocam gazman mübarek

yok hayatım çok şükür o konuda şikayetim yokda benimki benden bıktı anasını çekiştirmemden

yok hayatım çok şükür o konuda şikayetim yokda benimki benden bıktı anasını çekiştirmemden

yok ben cekistirmiyorum artik aramiz kotu bozuluyor cunku sogukluk giriyor araya ister istemez bende onu istemedim icin susuyorum bu sefer tepkimi direk kv soyleniyorum telde

yok ben cekistirmiyorum artik aramiz kotu bozuluyor cunku sogukluk giriyor araya ister istemez bende onu istemedim icin susuyorum bu sefer tepkimi direk kv soyleniyorum telde

işte ben içimde tut tut şişiyorum k.v dilim ucuna geliyor geri gidiyo

Durduk yere gerildim diğer konuda çıktım netten...

Yoo sorun değil kuzum ya...her şeyi aileye yansıtmak çok da mantıklı olmuyo maalesef bi kac kez yansıdı babam çok fevridir istenmeyen şeyler olabiliyo artık ailelerimiz de birbirinden haz etmiyo işler büyüdü yani o çok iyi anlaşan iki aile gitti düşman geldi e bunun adı evlilik sen kocani affediyosun unutuyosun ama aileler unutmuyo ne yazikki...ben de küfür falan hiç duymadım ama belli bi yerden sonra fark etmiyo...bence saygisizligin her türü aynı yani ha kufretmis ha vurmuş ha seni dinlememis yok saymis bunlarin hepsi ayni bi yerde... erkek kadindan zeki değil bu araştırma konusu olmuş ve tespit edilmiş kadınlar daha zeki...e erlekler de akliyla yenemedikleri kadını başka şekilde yenmeye çalışıyo çok afedersin ama kimi yatakta yapıyo bunu kimi şiddetle kimi küfürle kimi vs... ama kadın unutuyo mu haaaaayiiiiirrrr... unutmayinca da zamanla soguyosun...ben kopuk bi evlilik yaşamak istemedim hiç ama zaman asindiriyo biseyleri... 4.sene olacak bitmemeliydi bişeyler diyorum tabi ama kısmet. ..

ßůšr@

yine tv izlerken cepten girdim :) ben de pazar günleri çalışmıyosunuz sanmıştım allah kolaylıklar versin haftanın 7 günü çalışıyomusunuz?ama yarın resmi tatil güzelce dinlenip uyuyabilirsin

Ne isle ilgileniyorsun ? Ben korkuyorum sanki biraz dogumdan daha dun gece youtube dan dogum izledim icim bi fena oldu :18:

Heheee işte sevdiğim konu... canım ben 9ay boyunca her gece doğum yaptım

Sabahları aglayarak uyandigimi çok hatırlıyorum...

Ve şuan hiç bi şey hatırlamıyorum ya hakikaten zaten sezaryen oldu...bu sezar cidden akıllı adammis ya eline saglik iyiki bulmus sezaryeni gerci karisini oldurmus ama simdi sezaryenden ölmüyosun tıp gelişti bu konuda:sly: normal hayatta doguramazdim heralde...

Ama bana hep soylerlerdi korkma diye cidden korkma tatlım ya normal doğum daha kolaymis hatta yani sonrasinda hemen toparlaniyosun...

ßůšr@

Ya doğum faln derken ezgiye cevap yazarken aklıma geldi ya o hamilelik döneminde eşimin hakkını ödeyemem heralde şimdi çok kızıyorum da bakma işte... 4 ay boyunca bulantı alinganlik kapris neler yaptım adama yaklaştığı an tiksiniyodum kac kere ben kustum o temizledi ne rezil anlarima sahit oldu ben uyuyamiyodum o uyuyo diye trip atıyodum eve gelirken yiyecek bişeyler alıp geliyodu aylarca mutfağa giremedim doğru düzgün hep ufak tefek bişeyler hazirlayabiliyodum ne yemek ne temizlik ne ütü hiç bi şey beklemedi sağolsun ya ozaman iyiydik yani...doğumdan sonra benim de psikolojim bozuldu bi de gerçekten tutku falan kalmıyo ya kadın direkt anne rolünü üstleniyo erkek kadına süt veren muamelesi yapıyo:sly:

Zor islermis valla ya 25 yaşındayım şuan 50 hissediyorum

ßůšr@

ooo daha minnacık tombik mi oğlun tombik çocukları sıkamyı çok seviyorum
Sanki anaları benim için doğuruyor

Çok da tombik değiliz ama büüsbüyük yanaklarimiz var... ben de sürekli mincikliyorum... senle denk gelemiyoz canım kac gündür kimse olmaynca sayfalara göz atiyim dedim atlamis cevap yazmamisim sana
Çocuklu kadının her işi yarım olur derler ya:sly:

ßůšr@

Dogumdan sonrq hemen toparliyosun sanirim demi normalde ben aslinda suda cok istiyorum nester yok bise yok ama maliyetini bilmiyorum 8 binlerden falan bahsediliyo ama abarti galiba onlar

aynen öle canım ben cıkıyorumm yarın gene iş başı ufffff bazen ama aksama kadar yatasım var seninle sohbet etmek dertleşmek güzeldi

Sen gene yatiyorum dedin ben onu diyemeden telefon elimde uyumus kalmisim esim alirken uyandjm iyce telefonla kari koca oldunuz diyo

bir yıl bi ay canım çocuk yok istiyoruz ama
ay canım benim umarımAllah gönlüne göre verir bende cocuk istiyorum ama biraz korkuyorum acıkcası birde çalışmam lazım suan dünden anladıgın kadarıyla pazar günleri bile çalışıyoruz canım
pes dorusu diyorum aileler barıstırcak yerine birde icemi ortamı germişler halbuki bu çok büyük düşüncesizlik aslında sen o adamla ömrünü gecireceksin hep hergin olacaksınız bu olmamalıydı ne yap ne et şiddet yoluna baş vurdurtma ona ve hatasını zamanla anlamasını sagla eşinin babası da sanırım biraz vurma meraklısıymıs yoksa böle çalışan ve eğitimli bir insanın bu şekilde odunluk yapması şok etti beni kusura bakma alınma
çocuk senin kurtarıcın olmus gercekten bir nevi ama hayatınıda boşa harcadını hiç zannetmiyormusun kuzucum ömrünü hep bölemi gecirmek isticeksin sıkıla sıkıla kopuk bir evlilik
yine tv izlerken cepten girdim :) ben de pazar günleri çalışmıyosunuz sanmıştım allah kolaylıklar versin haftanın 7 günü çalışıyomusunuz?ama yarın resmi tatil güzelce dinlenip uyuyabilirsin

heh sorma cok güzel uyudum bizde yaz günleri bayram haricinde her zaman calısılmak zorundayız malesef kısında tam ters yatıyoruz canım

aaaa bak bu konuda hatalısın yavrucum senin cocugunun annesisin kocanın değil o tabiki senden cilve işve bekleyecek hep kadınlar olarak bu hatayı yapıyoruz bizle çocugu dogurduktan sonra kadınlıgımızı unutuyoruz ama adamlar kocalıgını unutmuyor bazı seyler istiyor buda olmayınca malesef araya böle konular giriyor kanıtlanmıs bir durumdur bu canım bir evlilik haddinden fazla huzursuzsa yanlıs anlamada o evlilikte cinsel yoksulluk vardı denmişti bekarken anlamamıstım ama şimdi çok iyi biliyorum ne demek oldugunu sıkma canını ben inanıyorum zamanla düzelicek kocan okadarda duyarsız biri değilmiş

Sen gene yatiyorum dedin ben onu diyemeden telefon elimde uyumus kalmisim esim alirken uyandjm iyce telefonla kari koca oldunuz diyo
heee benim kocamda dün gene için öle diyordu pc yi al içine sok bu nedir basından ayrılmıyo diyodu bir bilse böle şeker insanlarla sohbet ettiğimi kerata
o yanakları sıkıp öpüp öpüp duracaksın Allah ımmm içim gitti kız bebek sevmeyeli uzun zaman oldu yaaa
Dogumdan sonrq hemen toparliyosun sanirim demi normalde ben aslinda suda cok istiyorum nester yok bise yok ama maliyetini bilmiyorum 8 binlerden falan bahsediliyo ama abarti galiba onlar

yok deve 8 bin mi sucun içine koyup dogurtturuyorlar git küveeeeze kendin dogur bence doktorla konusmadan inanma evet ck cabuk toparlıyorsun kendini normal dogum oldugu için sezeryan zor iş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…