Ben suda cok istiyorum ya muhtemelen ole olcak eger fiyatlari cok ucuk degilse
bende suyu öneriyorum ama ben dogurana kadar neler cıkar nelerr ooooo ama şimdi pek tutulmuyor ya suda dogum neden se o gün bir hastaneye işim düştü dogum yapanlar yayınlanıyordur hep sezeryan cok az suda dogum
işte geldim burdayım ben bu işte ustayımamanda konu açarmışta ben gelmezmiymişim. dadlum kaymaklum geldim işte. nazar boncuğu getirdim sana
Cok rahatdir galba bi fiydirtcan dogcak bitcek gitcek
Bugun gne bulantim tavan
benimde sezeryan ama ben epiduralden yanayım. ağrısız doğum dedikleri işte. benim tansiyon problemim var diye sezeryan oldum ama epidural. çok rahat geçti.
Bugun gne bulantim tavan
canım birikmişimiz vardı babam sağolsun kredi çekti. üzerini tamamlayıp aldık. darısı sana kuzum
bende ilerde hamile kalırsam ya epdural yada suda dogum ama suda dogum cok pahalı yaa şimdi bir çok kimse normal dogum yapıyor aslında tamamen normal her seyden iyiside onun acısı inanılmaz oluyormus yaa
walla bende isterdim normal doğum ama olmdı. normal doğurup apidural olmak en güzeli işte. okadar çok doğum gördümki hastanede yatarken. walla zor çok zor.
açımmm bişeler yiyip gelyim aç aç yazılmıyor:126:
tmm canım benim benim bugün işim var sizlerle çok fazla olamıcam ama ne yalan sölim özlemişim seni
daha bizim akrabalardan kimse normal dogum yapmadıgı için benim gözümde direk normal dogum cok korkutucu geliyor bencede en güzel epiduralle yada sudahayırlı olsun canım benim eviniz
ayy ne güzel yaa biz halen kiradayız öle zoruma gidiyorki yeminle her ay o parayı vermek su biraz durumumuzu düzeltim elimiz düzelsin ilk iş ev alıcaz kiraz beni bunaltıyor birde şimdiki evim zemin kat ben zemin katıda hiç sevmem ama ne yaparsan paramıza göre öle bulduk anca
cnm eşinle hzurlu ol mutlu ol,bir olun herşey zamanla olur.sabret rabbim verir inşlh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?