Biz onun cok zorlugunu cektik 4 aylik evliydik 1 ay gorusemedik ben 15 gun yurt disindaydim eve geldim ayni gun istanbula gitdi kocamda onun da play off lari vardi 10 gun yoktu o yuzden biz o konuda yan yana durmanin degerini anladik
Aynen ole arkadasim :)) bi uzak kalsaniz bak nasil ararsin yaninda oldugu zamanlari. Kac yillik evlisin
Cok uzun konu sıkılmazsan anlatayim :)
ezgi bu resimdeki sen misin kız baya güzelmişssin sen şindik fark ettim
Biz 15 yasinda tanistik izmir urla benim denizde ayagima tekne baglanan demir girdi parmaklarim resmen sallaniyodu hastaneye gitmem gerkirken tutdurdum luna parka gitcez diye basimiza gelcek iz varyaneyse olelikle tanistik cikmaya basladik 1.5 sene sonra ayrildik berbat bi sekilde benim hayatima baska biri girdi onla sozlendik kendi aramizda sonra esimin annesinin vefat etdigini duydum bi mesaj atayim dedim olelikle tanistik oburkude yalan oldu adami askerdeyke biraktim ilk ask sonucta vazgecilmiyo :)
Benim :) o seni guzelligin canimm ::))
benimde albümde nişanlılık resmim var bak bakalım begenecekmisin
benim kocam benle konusmak için az caba harcamadı bizim eve geldi ozaman bana göz koymus cakal 6 ay boyunca hep izmire geldi yanıma hep süprizler yaptı sonunda beni kafakadı helal olsun ama cok ugrastı
he ya accık safımdır
Azimle .. duvari delermiss :)))
E kac yasindasin
selammm kızlarbu arada topiğin hayırlı olsun canım ya evlilik zor zanaat hakikatennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?