evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Biz onun cok zorlugunu cektik 4 aylik evliydik 1 ay gorusemedik ben 15 gun yurt disindaydim eve geldim ayni gun istanbula gitdi kocamda onun da play off lari vardi 10 gun yoktu o yuzden biz o konuda yan yana durmanin degerini anladik

ama hiç değilse anlayabilceniz bir zaman dilimi olusmus ben evlendiğimden beri hep yanyanayız evet iyi yönleri de oldu ama insan bazen tek basına nefes almak istiyor cogu zaman millete bunu anlatmaya calıstımda kocamı sevmedimi zannediyorlar ama seviyorum da acaba rahat mı batıyor bana bilmem

Aynen ole arkadasim :)) bi uzak kalsaniz bak nasil ararsin yaninda oldugu zamanlari. Kac yillik evlisin

Aynen ole arkadasim :)) bi uzak kalsaniz bak nasil ararsin yaninda oldugu zamanlari. Kac yillik evlisin

2 sene nerdeyse ama evlendiğimden beri sıkıntı cektiğim için bana cok uzun zamandan beri evliyim gibime geliyor kocamla doğmusum sanki sen kaç yıllık evlisin nasıl tanıştınız siz ayrıca sormıcaktım ama sorayım dedim biri hostes biri voleybolcu insanlar genellikle kendi meslek dallarına yakın birini secerler nedense

dolma kızzz nerelerdesin surda bir toplaşamadık hepiniz tek tek geliyonus gardeşim
deniz yok
sen yoksun
büşra zaten arada geliyor garibim bebekten
tulipa çalışıyor
ezgi olmasa yandık hele gelin
de yakacam cıranızı

Son düzenleme:
Biz 15 yasinda tanistik izmir urla benim denizde ayagima tekne baglanan demir girdi parmaklarim resmen sallaniyodu hastaneye gitmem gerkirken tutdurdum luna parka gitcez diye basimiza gelcek iz varya neyse olelikle tanistik cikmaya basladik 1.5 sene sonra ayrildik berbat bi sekilde benim hayatima baska biri girdi onla sozlendik kendi aramizda sonra esimin annesinin vefat etdigini duydum bi mesaj atayim dedim olelikle tanistik oburkude yalan oldu adami askerdeyke biraktim ilk ask sonucta vazgecilmiyo :)

hadi yaa acayip olmus bee ayana nasıl o tekne baglanan demir nasıl ayana girtirtmeyi başardın öbür çocuga yazık olmus ama bencede en dorusunu yapmıssın ayrılmakla diger türlüsü aldatmaya girerdi ama ilk aşk her zaman farklıdır şimdi biliyomus eşin o adamla sözlenip ayrıldıgını

benim kocam benle konusmak için az caba harcamadı bizim eve geldi ozaman bana göz koymus cakal 6 ay boyunca hep izmire geldi yanıma hep süprizler yaptı sonunda beni kafakadı helal olsun ama cok ugrastı

selammm kızlar bu arada topiğin hayırlı olsun canım ya evlilik zor zanaat hakikatennn

selammm kızlar bu arada topiğin hayırlı olsun canım ya evlilik zor zanaat hakikatennn

hoş geldin aramıza he valla sorma yaa dertleşcek sohbet etcek yer arıyorduk bizde bende böle bir konu acayım dedim öle iyi geliyorki konusmak dertleşmek hem kafa dagıtıyoruz hemde içimiz rahatlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…