tuzlu cubuk kraker ye canım benim
cnm hamişsen benim hamişken kullandığım ilaç var hemen kesiyor ben doğurana kadar içtim bi yan etkisini görmedim.benimki kadar aşırıysa iç sende
inş canım benim inş kendi evim olsun birde bebeişim olsun
Kizlarr bebisimin kalp aTisini duydum biraz oncee
bende ilerde hamile kalırsam ya epdural yada suda dogum ama suda dogum cok pahalı yaa şimdi bir çok kimse normal dogum yapıyor aslında tamamen normal her seyden iyiside onun acısı inanılmaz oluyormus yaa
Biliyomusun suda dogumun fiyatini tatlim
oy oy sesinide duyarsın inşallah annesi. Allaha emanetsiniz
Adj ne hayatim. Baya kestimi ben biraz fazla oluyor
cnm kesin keser. adı zofer ben doğurana kadar aşırı bulantı kusma ile uraştım. zofer verdi dr um. o kesti doğurana kadar içtim. bebeğimin maşllh var korkma yani.yinede dr una sor istersen.
Kizlarr bebisimin kalp aTisini duydum biraz oncee
kafam almıyor dersiaklım açlıkda iştahım iyice arttı bu taşınma arasında. ne yapıcam nasıl kapatıcam iştahımı off:18:
bende ilerde hamile kalırsam ya epdural yada suda dogum ama suda dogum cok pahalı yaa şimdi bir çok kimse normal dogum yapıyor aslında tamamen normal her seyden iyiside onun acısı inanılmaz oluyormus yaa
Biliyomusun suda dogumun fiyatini tatlim
benim iştahımda bir açıldıki sorma baya kilo aldım bende vermem lazım ama bogazım verme diyor yedikce yiyor
wuuu napıcaz kı bişiler düşün .öt gebek aldı başını gitti Allamm obezmi olacam
Cok saol cnm. Cok kg almismiydin hamileyken
zaten iri yapılı bir insanım kocamda bu durumdan hosnut oldugunu zannetmiiyorum zaten bakalım kilo vermeyi amaclıyorum ama sadece amaclamakla kalıyo acıkınca dayanamıyorum dorusu:18:
ne kadar sessiz olursan o kadar ezilirsin olayını tecrübe ettim dostlar
karşınıza çok çok iyi niyetli bi insan olmadığı sürece sizin de sevgi kelebeği, iyilik meleği olmanızın bi anlamı yok. içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın. hatta yerine göre çirkeflik bile yapılabilir
bugün az yicem diye başlıyorum her güne. az da yiyorum. ama akşam oluyor eşim geliyor başlıyor sofrada ye ha ye. azıma tıkıyor sen yoruluyorsun ye diye. yani bana destek olacak birileri olsa vericem. annem varken yanımda 8 kilo verdim 1 ayda. yani sana destek olucak birileri lazım. oda bende yok.
yes hemde 23 kilo veremiorum işte şimdi. 72 ye zorla düştüm kaldı kilolar. çıtır dım ki bi şimdi bak bide. ama oğluşum herşeye deger
uzaklaştıramadığımız tipler var ne yapalımhoş geldin canım bende yeri geldiğinde hataımı cirkeflikle düzelttim kabul etmeliyim ama cevrendeki iyi niyetli olmayan insanları yanında tutmak yerine kendinden uzaklastırmak daha mantıklı değilmi sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?