evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

yok valla net bilmiyorum ama 5 bin diye tahmin ettim ben

Son düzenleme:
wuuu napıcaz kı bişiler düşün .öt gebek aldı başını gitti Allamm obezmi olacam

zaten iri yapılı bir insanım kocamda bu durumdan hosnut oldugunu zannetmiiyorum zaten bakalım kilo vermeyi amaclıyorum ama sadece amaclamakla kalıyo acıkınca dayanamıyorum dorusu :18:

ne kadar sessiz olursan o kadar ezilirsin olayını tecrübe ettim dostlar
karşınıza çok çok iyi niyetli bi insan olmadığı sürece sizin de sevgi kelebeği, iyilik meleği olmanızın bi anlamı yok. içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın. hatta yerine göre çirkeflik bile yapılabilir

zaten iri yapılı bir insanım kocamda bu durumdan hosnut oldugunu zannetmiiyorum zaten bakalım kilo vermeyi amaclıyorum ama sadece amaclamakla kalıyo acıkınca dayanamıyorum dorusu :18:

bugün az yicem diye başlıyorum her güne. az da yiyorum. ama akşam oluyor eşim geliyor başlıyor sofrada ye ha ye. azıma tıkıyor sen yoruluyorsun ye diye. yani bana destek olacak birileri olsa vericem. annem varken yanımda 8 kilo verdim 1 ayda. yani sana destek olucak birileri lazım. oda bende yok.

hoş geldin canım bende yeri geldiğinde hataımı cirkeflikle düzelttim kabul etmeliyim ama cevrendeki iyi niyetli olmayan insanları yanında tutmak yerine kendinden uzaklastırmak daha mantıklı değilmi sende

valla benim kocam ayıptır sölemesi insan üstü yediği için ama adamda tık yok ben o yedikce iştahım artıyor sonrda al basımıza kilo geldi

hoş geldin canım bende yeri geldiğinde hataımı cirkeflikle düzelttim kabul etmeliyim ama cevrendeki iyi niyetli olmayan insanları yanında tutmak yerine kendinden uzaklastırmak daha mantıklı değilmi sende
uzaklaştıramadığımız tipler var ne yapalım başa gelen çekilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…