evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
merhabaaaa
bende bir tilkiliğimi yazayım,eğerki bazen istemediğim bir şey olucaksa yani yaptığım bir şeyden ötürü bana kızıcaksa hemen salağa yatıyorum en iyi sen bilirsin ben nerden biliyim ki gibi

yaz yazz catlatmmaaa bizi gecte olsa hos geldin canimm

isyan biliyomusun senet olayinda adam dun aramis kocamla cok kotu kavga etmis bizi tehtit etmis korktum valla

yarinnn listedeki hatunlari gormim hepinizi fena yapicammm ben yokken duyduma gore konumuza sahip doru duzgun cikilmimamiss gelin hele asker durusuna sokucam sizi

Nssil tehdit etmiş ya...iyice oduyorsunuz derdi neymiş

kocama demiski bu ikinci senedin tarihi geldi ya 20bim odicektik hani onu 30 bin olarak odeyin ben emekli olucam demis kocamda demis alalmam ben ben otomatik makine aldim demis nasil odemezsin falan siz ggorursunuz diye tehtit etmis kocamda gel bir fransadan buraya oxaman asil brn senle gorusucem demis sinirden eli ayagi titriyodu

bundan sonra her aksam 5 civari girebilirim canim benim 5 den 8 kadar burdayimmm seni cok ozledim canimm

Günaydın kızlar
Krizantem de gelmiş hoşgelmiş siz nerelerdesiniz bakalım???

BUYRUN TİLKİLER
BAŞ TİLKİ =>:113:KRİZANTEM:113:

YAVRU TİLKİLER
:113:tulipa:113:

:113:deniz_1988:113:

:113:busraliaras:113:

:113:dorugunannesi:113:

:113oLmA:113:

:113:34ist:113:

:113:isyan123:113:

:113:
lily86:113:

:113:ezgii2535:113:

:113:AYSHE9388:113:

:113:faat:113:

:113:Y_klbk:113:

:113:ecmel1987:113:

:113:balbocegi35:113:

:113:LiLyaNa_ :113:

:113: efuli_:113:

:113:eses07 :113:

:113:Hkmt_Krkya01 :113:

:113: bitirim :113:

hoş bulduk kuzum nber nasılsın

BEN GELdimki ne göreyimmm dorugun annesiii konumuza bile gelmiyormus artık küstümmm kızımmmmmmmmm

sen yoksun bir çok kişi gelmedi tabiiki. sonra vakıf olmadığım konular oluncada pek yazmadım ama iyi oku her sefrinde seni sordum. senden hbr alanlar vardı nedense girince bana özelden bi msj bile atmammışsın

sen yoksun bir çok kişi gelmedi tabiiki. sonra vakıf olmadığım konular oluncada pek yazmadım ama iyi oku her sefrinde seni sordum. senden hbr alanlar vardı nedense girince bana özelden bi msj bile atmammışsın

valla dün gece girdim birde şimdi sizi cokkk özledim ben
bananee bun burayı size emanet ediyoom yavruuu genede bırakmayın buraları nasılde tilki gibi kokunuzu süre süre peşinizi düştüm nberrrr
sorma başıma gelmedik kalmadı yavrum nasılsın sen beni özledin mi

hoş bulduk kuzum nber nasılsın
iyidir canım sen nasılsın özlettin kendini yaaaa

ANAAA KIZLARIN HİÇ BİRİ YOKK NERDESİNİZ HATUNLAR BENİ YALNIZMI BIRAKTINIZ BİR BAŞIMA
canım işlere dalmışım görmemişim baksana sen geldin kimse yazmamış ben de dahil

canım sağolsun tilkilik konusunda ümitli taktik verdi doruğunannesi hep seni sordu yeni arkadaşlar katıldı merak etme son birkaç gündür böyle yoksa çok kötü değil topiğimiz

yok kız topik kötü olsa ne yadar ben burda sizin dostlugunuzu buldum burda sizinle sohbet etmekten başka amacım yokk dorugunanneside dahil burdaki sizde buldugum dostluk arkadaşlık başka canım benim

kız o haber alanlar beni cepten aradı ulaştı deli kimseye ben özelden yazmadım buraya gircek bakitiimmi oluyodu benim

yok kız topik kötü olsa ne yadar ben burda sizin dostlugunuzu buldum burda sizinle sohbet etmekten başka amacım yokk dorugunanneside dahil burdaki sizde buldugum dostluk arkadaşlık başka canım benim
aynen öyle canım benimmm
dostluğunuz paha biçilemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…