ama cok güzel oluyo be bacaklar falann kaymak gibbiii ne kadar da cıkca cano benim ki kadar orman kadar olmaz yaniiii düşündüğünde
ya sana bişi sorucam bizim eski gruptan hiç görüyomusun buralara gelmiyorlar artık meraklandım :26::26:
tabiki eskisi kadar çıkmaz canımmm az çıkar
görmüyorum ya bende bayağdır
lily dolma falan gözükmüyolar hiç
özledim hepsini yaa hepsi firariii ezgi tasınacak ondan haberim var ama burda ki sohbet bir başka oluyordu sanrıım lilyy de işlerii varr kız bütün geveze hatunlarımızın hepsi kaçtı gitti kaldıkmı senle baş başa iki ayvaz gibi buralarda
aynen yaaa onlar gelirler sen gidersiinnnkızzzlllaaar nerdesinizzzzzz gelin hadiii
kız bugün basıma neler geldi sen bilmiyosun bugün adamla papaz olucaktım şimdi sinirim gectide sakin sakin konusuyorum seninle
noldu yahu genee kk yüzünden mi ?
yok be kuzum ne kk yüzünden olucak halı vermeye gittik kocamla bana dediki sende gel dolanırsın bende tmm dedim gittik işte geri dönicez yolda kadına biri pat diye adam vurdu nasıl bagarıyo biliyomusun arabayı kocam durdurdu sonrada
indik kolumdan tutmasa adamla debeleşcem valla kadın nasıl aglıyo biliyomusun Allah belaarını versin
ayyy ya ne hayvan insanlar var ALLAHım yaaa sen kadınları koru erkeklerin zulumlerinden
kocamdan da ben azarı yedim sana da yapıştırıcak sonra beni adamla gırtlak gırtlaga getiriceksin diye
oda doğruuuu kimide diyormuş karısmayın arımızda falan
yaaa oooo evde daha fena belki tepki vericenden korktugu için öle diyordurr yaa benim zamanında kocam oleydi milletin yanında bişi demez evde kıyametler koparırdı biliyomusun bir kere kahvaltı hazırlamıstım canım günaydın demeden bişi yemeden sen ne işe yararsınki diyip kapıyı patt iye kapatıp gitmişti
neden mil biliyomusun daha sonra örendimm
jolesi bitmiş almamısım iyee dengesiz
nasıl düzeldi peki canım cık cık yaaa
kavga ede edee ben demiştim yaa burda anımlarımı anlatsam herkez bana der neden bosanmadın ama sonunda düzeldi ama bir gün anlatıcam
işte evlilik çok zor hergün üllük gülistanlık olmuyo malesef
ya ayşem benim kocam dışardan cok efendi bir insan Allah var iyide bir insan ama
söz konusu kocalıga gelince ailesi okadar sımarık büyütmüşkü umut ne demişse olmus ne istemişsse yapmıslar
hiç zorluklara alısık değil di babası öldükten sonra ice delirdi şimdi şimdi düzeldi oda zaten benim ona karsı sogudumun artık eskisi gibi olmadıgımın farkında aramıza baya bir sınır var hissediyorum artık bunu yada bana bu borc harclardan bunalıma girdim ölemi geliyor ilgi gösteriyor bana sarılmadan uyumz hatta ben itelerim onu ama amnn ne bilim ,işte :44::44::44:
canım zaten erkekler daha zor adapte oluyolar birden yük binince omuzlarına yok faturaymış o bu derken afallıyorlar bide ee haliyle özgürlükleri kısıtlanıyo gerçekten bide erkek çocukları çok şımartıyo anneleri
kız daha ezan okunmadı mı yaaa burda okunmadı bir türlü
valla canımm ben eski günleri hatırladıkca kocamdan nefret ettiğim için ve hala bazen aynı öküzleri yapmaya devam ettiği için hepsini yapamsada bazlarını yapıyor ister istemez cidden soguyorum üzülüyorumda hayatım neden böle diye
gerci kimle konustuysam normaldir diyor ama nesi normal bu türlü saçma sapan haraktlerin ben mi yanlıs düşünüyorum acaba :26::26::26::26:
okunmadı 46 geçe okunacak canım yaa canım bende bazen bu o olamaz diyorum ama o o malesef bazende çok seviyorum işte karmaşık
siz nasıl tanısmıstınız canım ben hatırlamıyorum yaaa anlattın mı yoksa kimse ye neden burda ben sormadım nasıl tanıstınız diye şimdi geldi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?