- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
:) aynen canım ama daha çok diye oturuyom işte bende eşimde aradı az önce et çıkar pide yaptıralım diye ben tavuk yapacaktım ama hep muhalefettt banane tatlısı yapsam diye düşünüyorum
canımm, aynı benim herif...herşeye bi karışsa
neyse tatlım en azından seni zora sokmuyoya sağolsun...
etimek çok kolay oluyo kuzum...
ya da saray sarması...
yani sütlü tatlı iyi olur malum hava sıcak..
aynen ama burda serinledi ya rabim kolaylık veriyo çok şükür
bakalım bu ramazan nasıl misafir ağırlıcaz günler çok uzun ve sıcak
öyle dostumm.Allah yardımcımız olsun...
eşim dün bugünden için kaynımları çağıralım dedi..
kociş kusura bakma ilk günden daa bi dur kendim alışıyım ramazana dedim..
kırıldı biraz ama naapiyim enemmm..
zaten çöp gibiyim...
bi alışayım ilk 2- 3 gün demii
AYNEN canım önce bi bünyeye aşılayalım ramazanıda sonra misafirlere sıra gelsinbi kaç saat sonra yamulmaya baslıcaz çünkü ya sen ne güzel çöp gibiymişsin benn kalın dal ya ramazanda bi kaç kilo verir miyim alırmıyım acep bilemiyorum
ben de almaya çalışıyom ama ramazanda zor biraz..
hiç iyi değil canım zayıflık..
çok çabuk hasta oluyo insan..
iftarda yemek yerine mideyi çorbayla doldurursan zayıflarsın canım..
diyetisyen arkadaşım bir kase çorba 1 ince dilim ekmeğe denk demişti..hem çok içince karın dolar ve az kaloriyle doyarsın
valla sana özeniyorum desem yalan olmaz ya ne güzel istediğini ye iç kilo alma süpeeeeeeeeeeeeeer
komşudan da kızarmış patlıcan kokusu geliyo..demekki o da musakka yapıyoo
yaaa bi soruma cevap verin hele patlıcanı kızartmak yerine haşlasam noolur kii???
bende suanda sahurda hiç bişi yemedim ölece sizden sonra hemen uyudum şimdi tutsammı tutmasammı diye düşünüyorum hala daha su içmedim bişi yemedim
yaa hastalanmadım ya kadın doguma gidicem ama korkuyorum canım benim
evde olunca klimanın altında tutmak bizim için çok kolay oluyor yaa ama neyse denicem bende tutmasamda içim çok kötü oluyo
iştah olsa dediğin gibi..
ama çok düşkün değilim yemeğe..
acıkınca yerim ama evde akşama kadar otursam öğün dışında dolabın kapağını açmam..
ben de sana özendim..
benim gibi 2 güne bi yatağa düşmüyosundur ne güzellll...
canım kızartmak istemiyorsan közle oda güzel oluyo haşlama nasıl olur ki bilemedim
yok yavrum be bende nazlı hep hasta illa biyerim ağrırmesela hele o boğazlarım hiç inmez bide suyu ılıtır içerim yazda olsa dut pekmezi iç canım çok faydalı acı ye iştah açar
kuzum git doktora .. orucunu da tut lütfen ..
közü de bizimki sevmiyo....ben bayılırım halbuki....
bide salatasını yapcan ohh yemede yanında yat ama işte erkekkkklerrrr canım kızart o zaman yani domatesli biberli çokk güzel oluyo
ayy kıyamamm...
Allah sana da şifa versin tatlım...
Tutamadim kuzum yaaa cok agir is yapiyoruz kisin kazasini yapsam olmazmi acep
...
Kiz bir gorunup bir kayboluyosun canim benim hele bir durda iki coft sohbet edelim yaahayırlı ramazanlar tilkiler tilkiciklerkrizimm seni ayrıyeten cnm.Rabbim bayrama sağlık sıhhat huzurrla ulaştırsın.
Gunaydinlatpr kuzum gerci bu saatten sonra tunaydin olur amagünayyyydınlaaaarrrr...
hayırlı ramazanlaaarrrrr....
Brn niyet etmemistim sahurdada bisi yemedim bu yzden tutmadim canim bozdum Allah affetsin basim dondu hem calis hem oruc tut inan gercekten dayanamadim kisin kazsini yapicam amabende suanda sahurda hiç bişi yemedim ölece sizden sonra hemen uyudum şimdi tutsammı tutmasammı diye düşünüyorum hala daha su içmedim bişi yemedim
yaa hastalanmadım ya kadın doguma gidicem ama korkuyorum canım benim
evde olunca klimanın altında tutmak bizim için çok kolay oluyor yaa ama neyse denicem bende tutmasamda içim çok kötü oluyo[/Qsen su içmeyerek onun niyetine girmiin canım ALLAH yardım eder inşallah
Gunaydin canim benimselammmm kızlarrr günaydın dicem ama öğle oldu TÜNAYDIIIN
Allttan kontrol ediyolar ya ondanneden korkuyosun ki canım ya ne olacakki
2. bi soruu...
benim kociş sadece peynirli börek seviyo...bende peynirli sigara böreği ve tava böreği haricinde beceremiyorum..varmı kolay börek tariflerinizz???
Kizz ne marifetlisin heeehatunlar akşama musakka yapcam..bu 3. yapışım 1 yıldır...
her defasında çok yağlı oluyo kociş beğeniyo,o yağlı sever ama ben sevmiyorum...
biraz hafif oılması için naapıyım..
patlıcanları kızartmak yerine haşlıyomuş kimisi...
ben hiç denemediğim için emin olamıyorum..
naapsammm????
bi tavsiyee acilindennnn???
...
olmaz yavruuuuum bak benim babişkonun çalıştığı yer 50 derece üzerinde ama adamcağız o yaşta tutuyo sen çalıştığın için bizden fazla sevap alacaksın sonuçta Rabbim onun kolaylığını verir ben söliyimde gerisi sana kalmış bebişimmm
Kizz ne marifetlisin heee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?