evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
:) aynen canım ama daha çok diye oturuyom işte bende eşimde aradı az önce et çıkar pide yaptıralım diye ben tavuk yapacaktım ama hep muhalefettt bana ne tatlısı yapsam diye düşünüyorum

canımm, aynı benim herif...herşeye bi karışsa
neyse tatlım en azından seni zora sokmuyoya sağolsun...
etimek çok kolay oluyo kuzum...
ya da saray sarması...
yani sütlü tatlı iyi olur malum hava sıcak..

canımm, aynı benim herif...herşeye bi karışsa
neyse tatlım en azından seni zora sokmuyoya sağolsun...
etimek çok kolay oluyo kuzum...
ya da saray sarması...
yani sütlü tatlı iyi olur malum hava sıcak..

aynen ama burda serinledi ya rabim kolaylık veriyo çok şükür
bakalım bu ramazan nasıl misafir ağırlıcaz günler çok uzun ve sıcak

aynen ama burda serinledi ya rabim kolaylık veriyo çok şükür
bakalım bu ramazan nasıl misafir ağırlıcaz günler çok uzun ve sıcak

öyle dostumm.Allah yardımcımız olsun...
eşim dün bugünden için kaynımları çağıralım dedi..
kociş kusura bakma ilk günden daa bi dur kendim alışıyım ramazana dedim..
kırıldı biraz ama naapiyim enemmm..
zaten çöp gibiyim...
bi alışayım ilk 2- 3 gün demii

AYNEN canım önce bi bünyeye aşılayalım ramazanıda sonra misafirlere sıra gelsin bi kaç saat sonra yamulmaya baslıcaz çünkü ya sen ne güzel çöp gibiymişsin benn kalın dal ya ramazanda bi kaç kilo verir miyim alırmıyım acep bilemiyorum

ben de almaya çalışıyom ama ramazanda zor biraz..
hiç iyi değil canım zayıflık..
çok çabuk hasta oluyo insan..
iftarda yemek yerine mideyi çorbayla doldurursan zayıflarsın canım..
diyetisyen arkadaşım bir kase çorba 1 ince dilim ekmeğe denk demişti..hem çok içince karın dolar ve az kaloriyle doyarsın

valla sana özeniyorum desem yalan olmaz ya ne güzel istediğini ye iç kilo alma süpeeeeeeeeeeeeeer

valla sana özeniyorum desem yalan olmaz ya ne güzel istediğini ye iç kilo alma süpeeeeeeeeeeeeeer

iştah olsa dediğin gibi..
ama çok düşkün değilim yemeğe..
acıkınca yerim ama evde akşama kadar otursam öğün dışında dolabın kapağını açmam..
ben de sana özendim..
benim gibi 2 güne bi yatağa düşmüyosundur ne güzellll...

komşudan da kızarmış patlıcan kokusu geliyo..demekki o da musakka yapıyoo
yaaa bi soruma cevap verin hele patlıcanı kızartmak yerine haşlasam noolur kii???

komşudan da kızarmış patlıcan kokusu geliyo..demekki o da musakka yapıyoo
yaaa bi soruma cevap verin hele patlıcanı kızartmak yerine haşlasam noolur kii???

canım kızartmak istemiyorsan közle oda güzel oluyo haşlama nasıl olur ki bilemedim

kuzum git doktora .. orucunu da tut lütfen ..

yok yavrum be bende nazlı hep hasta illa biyerim ağrır mesela hele o boğazlarım hiç inmez bide suyu ılıtır içerim yazda olsa dut pekmezi iç canım çok faydalı acı ye iştah açar

canım kızartmak istemiyorsan közle oda güzel oluyo haşlama nasıl olur ki bilemedim

közü de bizimki sevmiyo....ben bayılırım halbuki....

yok yavrum be bende nazlı hep hasta illa biyerim ağrır mesela hele o boğazlarım hiç inmez bide suyu ılıtır içerim yazda olsa dut pekmezi iç canım çok faydalı acı ye iştah açar

ayy kıyamamm...
Allah sana da şifa versin tatlım...

Son düzenleme:

sağol yavrum ALLAH RAZI OLSUN tez zamanda istediğin kiloya ulaşşşş inşallah

Tutamadim kuzum yaaa cok agir is yapiyoruz kisin kazasini yapsam olmazmi acep

...

olmaz yavruuuuum bak benim babişkonun çalıştığı yer 50 derece üzerinde ama adamcağız o yaşta tutuyo sen çalıştığın için bizden fazla sevap alacaksın sonuçta Rabbim onun kolaylığını verir ben söliyimde gerisi sana kalmış bebişimmm

hayırlı ramazanlar tilkiler tilkicikler krizimm seni ayrıyeten cnm.Rabbim bayrama sağlık sıhhat huzurrla ulaştırsın.
Kiz bir gorunup bir kayboluyosun canim benim hele bir durda iki coft sohbet edelim yaa
günayyyydınlaaaarrrr...
hayırlı ramazanlaaarrrrr....
Gunaydinlatpr kuzum gerci bu saatten sonra tunaydin olur ama

Haklisin canim benimm bunlari bende biliyorum ama nasil dayanicam obu dusunuyorumm

...

kızlarr bu arada kocişe sinir oldum..yana döne evdeki bi torba cevizi arıyorummm..
nasılsa yenmiyo diye komşuya vermişş....
bi ikincisi..ben zaten zayıf bünyeli biriyim..ikidebi hastaneye taşıyo beni..dün akşam tutmuş bugünden için abimleri iftara çağıralım...
bismillah yaa hele bi ilk gün kendimize gelelim..
Ayşeye anlattım gerçi de biraz da yeni gelenlere anlatıp rahatliimm..

Son düzenleme:
onun dediini yaparsam..ilk günden yorgun düşüp yataklık olcam soona vay efendim niye hasta oldun...zaten tüm depolarım boş ayakta zor duruyom..
dedim:aşkım benim adetime ya da önümüzdeki hafta sonuna denk getirsek..
odun: oohoooo sana kaldıysak...
(evett, bana kaldın..beklicen işte öyle kuzu gibi))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…