evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Tutamadim kuzum yaaa cok agir is yapiyoruz kisin kazasini yapsam olmazmi acep

...

işini biraz hafiflet ve tut kuzum bence ..
ramazanın bu tadı miski hicbir zmn bulamıyoruz ..
Allah dualarımızı ve oruclarımızı kabul eylesin insallah ..
hayırlı huzurlu ağız tadında bir ramazan diliyorum hepimize ..

Amin canim benim hepimiz oruc tutucaz diye kk ya girmez olduk bakiyorum topik cok sessiz

...

Ooooo iftar saat kacta yarin bende tutucam calismiyorum ya evdeyim kuzum gece gec saate kadar burda olucamm sizlen sahur yaparim falan sonrada uyurumm

...

8 küsür ..
bende öyle yapıorum ..
sabah namazdan sonra yatıyorum öğlen kalkıyorum ..

yok yavrum be bende nazlı hep hasta illa biyerim ağrır mesela hele o boğazlarım hiç inmez bide suyu ılıtır içerim yazda olsa dut pekmezi iç canım çok faydalı acı ye iştah açar
Nber kuzu

Versinde sana sormadan niye veriyor analamdim belki ihtiyacin olucakk

...

ya su erkekler ne garip mahlukatlar yaaa inan bugün sinir kat sayım hat safaya yükseldi
karısına sokak ortasında bir tokat patlattı kadn yere düştü nasıl agladı kolam kolumdan nasıl tuttu bilmem ama inan gidip adam yumruk yumruga gelicektim

iyilik bebem ezanı bekliyom senden naber bakalım sen neden bi ara ortadan kayboldun doktorada git ya lattan bakıyolar ama acımıyo ki insan utanıyo biraz sadece ama zamanla onada alışırsınnn

ya utanıyorum kuzm hep yaaa gittim kontrolümü oldum smir testi falan istedi yaptırdım ama genede her gidişimde kalbim hop hop ediyor yaa psikolojim bozuluyo inan

ya utanıyorum kuzm hep yaaa gittim kontrolümü oldum smir testi falan istedi yaptırdım ama genede her gidişimde kalbim hop hop ediyor yaa psikolojim bozuluyo inan

canım bende öle carsafı cekiyom üzerime iyice napayım ama mecbuuuur çatala oturmak daha kötü sinir bozucu ama yapacak bişi yok

canım bende öle carsafı cekiyom üzerime iyice napayım ama mecbuuuur çatala oturmak daha kötü sinir bozucu ama yapacak bişi yok

bu kadınların işi ne zorrr beee yeminlennn bütün en büyük sorun varsa hepiciği bizdeee erkek olmak varmıs bazen diyesim geliyor
ama yok yok ben genede bayan olmak tan memnunumm

bu kadınların işi ne zorrr beee yeminlennn bütün en büyük sorun varsa hepiciği bizdeee erkek olmak varmıs bazen diyesim geliyor
ama yok yok ben genede bayan olmak tan memnunumm

halimize sükür ya ağda derdi işte oda beni öldürüyoooo

oooooooo ben ona kesin cözüm buldum kuzum yavvvvv
bizim bir tanıdık varrr ona gidicem lazer ee de özel bölgeleri nasıl accam kadınaaa hemde tanıdık baktıkca yüzüne utanırım ben beee

onu bende düşündüm de utanmaktan ziyade acıyorrrrr benim can tatlı ne kadar soğuk üflesede hım bu arada doğumdan sonra hormonlar değiştiği için tekrar çıkıyo

onu bende düşündüm de utanmaktan ziyade acıyorrrrr benim can tatlı ne kadar soğuk üflesede hım bu arada doğumdan sonra hormonlar değiştiği için tekrar çıkıyo

ama cok güzel oluyo be bacaklar falann kaymak gibbiii ne kadar da cıkca cano benim ki kadar orman kadar olmaz yaniiii düşündüğünde

ya sana bişi sorucam bizim eski gruptan hiç görüyomusun buralara gelmiyorlar artık meraklandım :26::26:

tabiki eskisi kadar çıkmaz canımmm az çıkar
görmüyorum ya bende bayağdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…