evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
YAVRU TİLKİLER
:113:tulipa:113:

:113:deniz_1988:113:

:113:busraliaras:113:

:113:dorugunannesi:113:

:113oLmA:113:

:113:34ist:113:

:113:isyan123:113:

:113:lily86:113:

:113:ezgii2535:113:

:113:AYSHE9388:113:

:113:faat:113:

:113:Y_klbk:113:

:113:ecmel1987:113:

:113:balbocegi35:113:

:113:LiLyaNa_ :113:

:113: efuli_:113:

:113:eses07 :113:

:113:Hkmt_Krkya01 :113:

:113: bitirim :113:

:113:sarihperi :113:

:113:umitli:113:
[/SIZE][/B]

Kiss yaapion sen özledim yaa..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın herkese,
öncelikle hayırlı Ramazanlar
Güzel bir hafta diliyorum nasılsınız görüşmeyeli? ben hafta sonu kkya pek bakmadım

oyy kuzum unutur muyum hafta sonu biraz evle ilgilendim bir de hep pcdeyim öyle olunca işleri boşluyorum biraz evime, kendime vakit ayırayım dedim
banada zaman ayır amaa arıcaktım valla senii yaaa nerdesin diye ciddiyimm
Tasindim canim ama daha is guc bitmedi malesef

kızım hamile halinle onca işin altına girme bee birazda kocan yardım etsin sana kızıcam ama bak

Tasindim canim ama daha is guc bitmedi malesef
canım yeni evin hayırlı olsun hamile halinle yorma kendni o kadar
banada zaman ayır amaa arıcaktım valla senii yaaa nerdesin diye ciddiyimm

kızım hamile halinle onca işin altına girme bee birazda kocan yardım etsin sana kızıcam ama bak
ay canım benim fırsat bulunca zaten burdayım takibimde iki topik var işte bir burası bi diğer kızlarla olan topik başka da yok zaten

canım yeni evin hayırlı olsun hamile halinle yorma kendni o kadar

ay canım benim fırsat bulunca zaten burdayım takibimde iki topik var işte bir burası bi diğer kızlarla olan topik başka da yok zaten

yok be kuzumm ama cım zatii konu ilerlesin dite değill seni merak ettiğimden dedim konu zati öle veya böle ilerliyor sonuc olarak sana olan ilgimi biliyorsun şekerr oruclumusun

yok be kuzumm ama cım zatii konu ilerlesin dite değill seni merak ettiğimden dedim konu zati öle veya böle ilerliyor sonuc olarak sana olan ilgimi biliyorsun şekerr oruclumusun
ay canım benim sağolasın ben de seni çok çok seviyorum ben oruç tutamıyorum canım maalesef sen nasılsın tutabiliyor musun?

ay canım benim sağolasın ben de seni çok çok seviyorum ben oruç tutamıyorum canım maalesef sen nasılsın tutabiliyor musun?

malesef bende tutamıyorum kuzum yaaa biliyosun bizim iş baya baya biir agır ondan mafoluyorum ilk gün tuttum nerdeyse bozucaktım burdaki kızlara bayımmı gibisinden sordum ama dayanamadım eve kendimi yeminle nasıl ettim bilmiyorum yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…