evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

Supermis yaa...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet aynı bize uygugu için zatii kopyaladım buraya kızlar belkide dısardan nasıl gözüküyoruzz haberimiz varmı acep diye yazdım isyan kuzum ara ara yazıyorsun ama hiç buraya sohbete gelmiyorsun

büşraaa kuzum bebekken yaptırmaya ben korkuyorum yaaa kötü bişi olurmu diyee bebegee
anamm onun şimdi ne canı acıyordur heee

nie şaka gibi olsun canım benim dayımızın kızıda netten evlendi

aklımın ucuna gelmezdi kuzum ki baskaları eklediğinde kabul etmezdim ama o ara sevgilimden ayrılmıştım aşk acısı cekiyodum falan zayıf anıma geldi ee varmış herseyde bi hayırrr

bu dondurmadan karakter analizini merak ettimm:44::44::44:
canım dondurmaaa çektiiii
favorimse yeşilli cümle

aklımın ucuna gelmezdi kuzum ki baskaları eklediğinde kabul etmezdim ama o ara sevgilimden ayrılmıştım aşk acısı cekiyodum falan zayıf anıma geldi ee varmış herseyde bi hayırrr

kocandan memnunmusunn eee memnunsun gerisi faso fiso balım benimmm
sonucta hayırlara vesile olmus yaa sen ona bakacaksın

aslında bir düşük yaptıgımdan korkuyorum be canımmm düzensizde adet oluyorum en son doktora gittiğimde kist var demişti :18::18::18:

kuzumm...korkma inşallah önemli değildir..
kist kadınların çoğunda var ve genelde iyi huylu oluyolar..
inşallah seninki de bişiycik etmezz...
ilk denemede düşük olunca 2. kesin tutuyomuş diye duydum ama hayırlısı...
bu arada ayşeyle geceki yazışmalarınızı okudum kuzum..
eşinle ilk zamanlardaki problemlerinize dair...
ben de şuanda hem işimden hem de eşimden ötürü gebelik düşünmüyorum..
seni görünce bi umut doğdu banada..
yani umarım biz de sorunlarrımızı tamamen atlatırız ve anne olabilirim ben de..
şuan çok uzak geliyo..
hayırlısı bakalım kuzum...

aynen öle canım çoook şükür memnunum sen nasıl tanıştııın bakalımmmmm

ooooo benim tanısmamm cokk uzun hikayee yaaa benim kociş bize geldi beni ordan begenmiş Ankarada oturuyor yaaa tam 6 ay boyunca beni ikna etmek için izmire geldi sürekli ben istemiyordum onu ilk başta

yaa zaten burdada ilk başta bahetmiştim inan burda birgün zamanım oldugunda belki kışın size uzun uzun yaşadıklarımı anlatıcam herkez yasımı soruyor aaa ne kadar olgunmussun diyor ama oo olgunlugu ben acı yaşarak kazandım şimdi bir cok şeyee o yüzden hemen kızmadan düşünebilme çözüm yolu bulabilme kabliyeti edindim kendimce ama tabiki hepimiz insanız hatalarımız oluyor evliliklerin cogunda ama oluyor bu ilk beş sene gecen annemlede konustuk bu konuyu oda söledi babamlada o ilk sneler cok kavga ederlermiş

kimisi donfurmayı böle fena fena yiyor yaa sanırım ondan bahsetmiş yazan kişi

hmm...cilveli mi, kırıtık mı iffetli mi ordan kestirecek anlaşılan...

ooooo benim tanısmamm cokk uzun hikayee yaaa benim kociş bize geldi beni ordan begenmiş Ankarada oturuyor yaaa tam 6 ay boyunca beni ikna etmek için izmire geldi sürekli ben istemiyordum onu ilk başta

oo tanışma hikayeleri....
çektirdin adama yani...hmm...

bizde 2,5 yıl çıktık canım inişli çıkışlı yani ara ara ayrıldık ama sonuççççç :123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…