* Bütün kadinlar kesin bir cevabi olmayan konularda soru sormakta müthis ustadir. Maksat, siz kendinizi sürekli suçlu hissedin.
* Istinasiz her kadin vermesi gereken bir-iki kilo oldugunu düsünür.
* Kadinlar durup dururken eve bir buket çiçekle gelen kocadan süphelenir.
* Kadinlar tuvaletin kapagini küçük bir hareketle indirmek yerine tuvaletten salona kadar yürür, kocasina söylenir ve tuvalete geri döner.
* Erkek konusurken kadin lafin ortasindan konusmaya dalar ve devameder.Ayni seyi erkek yapacak olsa kiyamet kopar.
* Karisinin gözucuyla bir baska adama baktigini yakalayabilmis erkek yoktur.Oysa kadinlar erkeklerini baska kadina baktigi an saniyesinde yakalarlar.
* Kadinlar kendilerine neler verildigine degil, onlar için nelerden vazgeçildigine bakar.
* Her daim kavga etmek isterler. E haklilar, insan havasiz susuz yasayabilir mi?
* Kocalarinin zengin, yakisikli, kültürlü, basarili, dürüst, güvenilir, sadik ve kilibik olmasini isterler.Bu kadar meziyet kafi. Adamin kafasina kakilacak birkaç eksiklik olmali.
* Anlasilmaz olmayi, ayni zamanda da anlasilmayi isterler. Anlayan varsa beri gelsin!
* 24 saat alisveris etmek isterler. Aslinda bu çok önemli bir husus.Kadinlarin yarisi yokluktan, öteki yarisi dükkanlar 24 saat açik olmadigindan bu istegini gerçeklestiremez. Hal böyle olunca, gelsin bunalim..
bunları sevdimm uyuyor sanırım kadınlara bana bizee
Ya aslında doğar doğmaz yaptrmak lazım anlamdan hmen çabuk iyileşir bez çıkmadan altından.
Ama Kıyamam tabi ki şimdi de o ağladı ben ağladım valla :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Supermis yaa...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tamamda canım bir temizlikci yardımcı falan tutun belli bir süreliğine yani bu böle olmazki bak Allah korusun cok fazla bu aralar düşük haberleri alıyorum
nie şaka gibi olsun canım benim dayımızın kızıda netten evlendi
Annem gelcek canim. Ay Allah korusun
* Kadinlar aglar. Ancak tek basina bir köseye çekilip de yalniz-aglamaz. Kadinlar sadece sevdigi erkek duyabilecekse aglar.
* Bütün kadinlar kesin bir cevabi olmayan konularda soru sormakta müthis ustadir. Maksat, siz kendinizi sürekli suçlu hissedin.
* Kadinlar tuvaletin kapagini küçük bir hareketle indirmek yerine tuvaletten salona kadar yürür, kocasina söylenir ve tuvalete geri döner.
* Erkek konusurken kadin lafin ortasindan konusmaya dalar ve devameder.Ayni seyi erkek yapacak olsa kiyamet kopar.
* Karisinin gözucuyla bir baska adama baktigini yakalayabilmis erkek yoktur.Oysa kadinlar erkeklerini baska kadina baktigi an saniyesinde yakalarlar.
* Kadinin dondurmayi nasil yedigine bakarak karakter testi yapabilirsiniz.
* Kadinlar asla haksiz degildir... En haksiz oldugu konuda bile "Kendime göre nedenlerim var" der.
* Kadinlar kendilerine neler verildigine degil, onlar için nelerden vazgeçildigine bakar.
* Eger iliski bitecekse bitiren tarafin kendileri olmasini isterler. Olurlar da. Aksi durumda ne yapar ne eder tekrar bir araya gelir, terk etme eylemini gerçeklestirirler..
itiraf edelim hangisi size uygun
aklımın ucuna gelmezdi kuzum ki baskaları eklediğinde kabul etmezdim ama o ara sevgilimden ayrılmıştım aşk acısı cekiyodum falan zayıf anıma geldi ee varmış herseyde bi hayırrr
kocandan memnunmusunn eee memnunsun gerisi faso fiso balım benimmm
sonucta hayırlara vesile olmus yaa sen ona bakacaksın
aslında bir düşük yaptıgımdan korkuyorum be canımmm düzensizde adet oluyorum en son doktora gittiğimde kist var demişti :18::18::18:
A.SELAM canım nasılsın
selammmmm kızlaaaar
bu dondurmadan karakter analizini merak ettimm:44::44::44:
canım dondurmaaa çektiiii
favorimse yeşilli cümle
aynen öle canım çoook şükür memnunumsen nasıl tanıştııın bakalımmmmm
kuzumm...korkma inşallah önemli değildir..
kist kadınların çoğunda var ve genelde iyi huylu oluyolar..
inşallah seninki de bişiycik etmezz...
ilk denemede düşük olunca 2. kesin tutuyomuş diye duydum ama hayırlısı...
bu arada ayşeyle geceki yazışmalarınızı okudum kuzum..
eşinle ilk zamanlardaki problemlerinize dair...
ben de şuanda hem işimden hem de eşimden ötürü gebelik düşünmüyorum..
seni görünce bi umut doğdu banada..
yani umarım biz de sorunlarrımızı tamamen atlatırız ve anne olabilirim ben de..
şuan çok uzak geliyo..
hayırlısı bakalım kuzum...
kimisi donfurmayı böle fena fena yiyor yaa sanırım ondan bahsetmiş yazan kişi
ooooo benim tanısmamm cokk uzun hikayee yaaa benim kociş bize geldi beni ordan begenmiş Ankarada oturuyor yaaa tam 6 ay boyunca beni ikna etmek için izmire geldi sürekli ben istemiyordum onu ilk başta
noolsun dostum...işyerindeyim iştee...
noolsun dostum...işyerindeyim iştee...
ooooo benim tanısmamm cokk uzun hikayee yaaa benim kociş bize geldi beni ordan begenmiş Ankarada oturuyor yaaa tam 6 ay boyunca beni ikna etmek için izmire geldi sürekli ben istemiyordum onu ilk başta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?