evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
hmm...cilveli mi, kırıtık mı iffetli mi ordan kestirecek anlaşılan...

oo tanışma hikayeleri....
çektirdin adama yani...hmm...

ama oda evlendikten sonra bana misli misli çektirdi o yüzden gecmiş zamanda hiç pişmanlık yaşamıyorum valla ikide accık süründürmüşüm

canım yaaa inşallah düzeltirsin aranı eşinle kötü olunca insanın hiç huzuru olmuyo evde bu arada öğretmenlik annelik için çok ideal bi meslek değil mi yahu

vaz gectim tamam içmeyekkk

bizde 2,5 yıl çıktık canım inişli çıkışlı yani ara ara ayrıldık ama sonuççççç :123:

hay maşallahh...
ben bizimkine 4 ay sabrettim...
evlenmeseydik ayrılacaktımm...
akıllı davranıp bastı nikahı...
pis sivri zeka..

ama oda evlendikten sonra bana misli misli çektirdi o yüzden gecmiş zamanda hiç pişmanlık yaşamıyorum valla ikide accık süründürmüşüm

oohh..canına değsiiinn...
ben de aynen kuzum evlenmeden her türlü tribi attım..
tüm kapris yapma ihtiyacımı giderdim...
şuan öyle olmasa da iyki bekarken yapmışım diyomm
kimi kızlar sevgiliyken de naz çekiyolar iyi sabır valla...

büraya gectim yaa tutucam artıkın yavremm

hahh şööleee yola gelll
şaka kuzum şaka Allah kolaylık versinn..

canım yaaa inşallah düzeltirsin aranı eşinle kötü olunca insanın hiç huzuru olmuyo evde bu arada öğretmenlik annelik için çok ideal bi meslek değil mi yahu

tatlım ben öğretmen diyom da üniversitede öğretmenim..yani araştırma görevlisi demeye üşeniyom kestirmeden öğretmen diyom..
hoca yani argörrr
malum tezdi mesai yoğunluğuydu derken biraz ağır geçiyo bu aralar...

yaaa bende onlara sinir oluyorum sorma canım benim yaa
svgilillerin her dediklerini yaparlar ama babaları konusunca sen benim her şeyime karısıyo olurrrr

öğretmenimmm canım benim canım benimmm

valla kasımda nişanlandım nisanda evlenmiştim kuzum senelerdir nişanlı kalanları bilrim

bıkmıyolarmı anlam veremedim yanii nişanlanınca bence arasını cok uzun tutmayacaksın yaa ben bir sene nişanlı kaldım ama bazen kendimede diyorum yani ne gerek vardıda okadar uzun tutmusum en makbulü işte 6 ay

eses bugün nerelerde yaaaa hep o buralarda olurdu
bendede hemen takıntılık oldu heee birileri olmayınca hemen ajan gibi arkalarına düşünüyorum

hay maşallahh...
ben bizimkine 4 ay sabrettim...
evlenmeseydik ayrılacaktımm...
akıllı davranıp bastı nikahı...
pis sivri zeka..

bu erkekler yok mu ben çok çektirdim canım ilk zamanlar pek fifilemiyordum ipler bendeydi sonra yavaş yacas aşık oluncaaa ona geçti bana kalsa daha evlenmeye niyetim yoktu ama onuda kaybetmek istemedim

yaaa bende onlara sinir oluyorum sorma canım benim yaa
svgilillerin her dediklerini yaparlar ama babaları konusunca sen benim her şeyime karısıyo olurrrr

heyaaa...sonra babalarının ahlarını alıyolar...
şımarttıkları adamlar tepelerine çıkıyo..

öğretmenimmm canım benim canım benimmm

efendim..
benim herifi severim bazen "sarııımmm, kaz gözlüüümmm, tosunummm, tüylü bamyammm...."diye o da cevap olarak: efendim.
aynen öle oldu

valla kasımda nişanlandım nisanda evlenmiştim kuzum senelerdir nişanlı kalanları bilrim
iy uzamamış kuzum...
çok sıkıcı nişanlılık...
gerilen gerilene....

hımm anladım canım benim bi müşterimde üni.ingilizce hocasıydı tek çocuğu vardı kadıncağzın demekki zor

gerçekten bişey uzadıkça b*ku çıkıyo

bu erkekler yok mu ben çok çektirdim canım ilk zamanlar pek fifilemiyordum ipler bendeydi sonra yavaş yacas aşık oluncaaa ona geçti bana kalsa daha evlenmeye niyetim yoktu ama onuda kaybetmek istemedim
hele bunaaa kız görende istemeyerek evlendin sanacakk yavvvv
kocan senin gibisini bulmusta kaybetmemek için debelenmiş adamcagızz
efendimmi okadar
iltifat et et adamdaki tepki efendimmm
o tüylü bamya bölümü beni benden aldıı
kız o nasıl güzel sözz tüylü bamyaa

heyaaa olan hep ailelere oluyo

heyaa...
maaleseff duygusalıkk
şimdi ben de nazıyla oynuyom herifin...
gerçi karşılıklı..o da benimkini...
yoksa burnundan getirrim

eses bugün nerelerde yaaaa hep o buralarda olurdu
bendede hemen takıntılık oldu heee birileri olmayınca hemen ajan gibi arkalarına düşünüyorum

bdv.ye neyim bi bakalım oraya buraya yorum yapıyosa tutup kolundan getirelimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…