evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
bu arada aklıma gelmişken bi de ben bakiim şu bdv.ye bakalım kimin ne derdi var....

kız sus tirbeyesizzzzz
sende dorugun annesi gibi sürekli banlanacan heeeee
ayıp cok ayıpp

aa...böyle yazınca banlanıyoz mu kız...
ne var onda ben her yere yazıyom o tarz...
aman kimse duymasında...
hem bilmiyodum yeni öğrendim kiii:26::18::18:

yok kız baktım kendi konusunda bile görmedimm yoksamm ben yapacagımı bilirim hem o buraya yazmadan durmaz
dolma falanda yok ortalarda lilyy sabahtan girdi o da bu aralar kk dan filan baya bir uzaklastı ne oluyo bizim hatunlara anlamıs değilim valla

heyaaa...sonra babalarının ahlarını alıyolar...
şımarttıkları adamlar tepelerine çıkıyo..

iy uzamamış kuzum...
çok sıkıcı nişanlılık...
gerilen gerilene....

bizimkiler kaynım ve kocişim çokk saygılıdırlar valla ailelelerine laf söletmezler
aynen canım ya nişanlılık insanın ömründen ömür götürüyo araya aileler girince yoksa güzel bişi de

bu arada aklıma gelmişken bi de ben bakiim şu bdv.ye bakalım kimin ne derdi var....

aa...böyle yazınca banlanıyoz mu kız...
ne var onda ben her yere yazıyom o tarz...
aman kimse duymasında...
hem bilmiyodum yeni öğrendim kiii:26::18::18:

yok kız şaka yaptım deliii sırf onu yazmakla insan banlanır mu beee yaaaa
ANM ben uzun zamandan beri bakmıyorum yaaa içim gidiyor sonra buhramlara düşüyorumm

aynen öle canım..
efendim.nokta.

eee tüylü naapiiimm...
has anadolu erkeği tüy yumağıı

aynen öle canım..
efendim.nokta.

eee tüylü naapiiimm...
has anadolu erkeği tüy yumağıı

yaa sana bak bişi dicemmm benim kocammda aynen öle adamın tüysüz yeri yokk yaaa yürüyoo yaa adam arkasında tüy yolu bırakıyo bazen dalga geciyom sen diyom hayatta kaybolmazsın neden demiştim kaybolsan bile ben senin yerlere döktügün kıllardan takip eder bulurum demiştim anam okadar kıl döküyoo
genede kıllı yaa gecen dalga gectim gene tüy dökme zamanın gelmiş diye nasıl bozuluyo ama hahayyyy

haha aynen bende kullanayım bundan sonra onu tüylü bamayamı yani bende bazen düdük makarnam falan derim
yok kız kocamı sevdiğim için isteyerekdi tabiki ama daha erkendi yani tabi oda bulmuş benim gibi hatunu kaybetmek ister mi

bizimkiler kaynım ve kocişim çokk saygılıdırlar valla ailelelerine laf söletmezler
aynen canım ya nişanlılık insanın ömründen ömür götürüyo araya aileler girince yoksa güzel bişi de

evet aynen öle...
bi de maddi sıkıntılar baş gösterince tripler götürüyo ortalığıı..

yok kız şaka yaptım deliii sırf onu yazmakla insan banlanır mu beee yaaaa
ANM ben uzun zamandan beri bakmıyorum yaaa içim gidiyor sonra buhramlara düşüyorumm

he yaaa...
benimde unuttuğum sıkıntılarım aklıma geliyo,tekrar yaşıyom
ama yine de üç beş yardımım dokunursa millete ne mutlu...
özellikle yeni evli sıkıntılarına yorum yazıyom...
malum zor geçitten geçtik..

kızzz zatiii senin resminide gördümm göz koydummm kaybetmek isterse bana güvercinle mektup yazz hemen gelir alırım senii

kız ben de yardım etmek istiyom amaaa bazen eski anlarım aklıma geliyor tekrardan aglayasım geliyor canım sıkılıyor yardım ediceme sinirlen daha da ortamı gerecek şeyler yazıyom

ben anlamadım kızçeler ya bana olayı bi özet geçsenizzz

yazııkk kızzz....dalga geçme herifinle kıyamamm..
hiç dalga geçmem hatunlar ben bizimkiyle..
yani söylerken bile öpe koklaya söylerim bu yazdıklarımı...
çünkü erkek milletini ezince yıkılan egosunu kabartmak için başka kadınlara beğendirmeye çalışırlar kendilerini..
alın size tilkilik: erkeğini sev, öv, iltifat et ama nihayetinde tüm bu güzelliklerinin seni elde etmesine ancak yettiğini hissettirecek kadar da özgüvenli ol..nokta

kız merak ettim dur bende bakiim resminee

kızzz zatiii senin resminide gördümm göz koydummm kaybetmek isterse bana güvercinle mektup yazz hemen gelir alırım senii

ben görebiliyommu a resimlerii???

kız valla sende arkadaş ekleme bölümü yokk seninde gizli sanırım ogün ayarlarımla oynadım ama bulamadım yaaa bende gizlilik bölümüne baktım baktım acamadım bir

kız benim açıık ya gayet herkez ekliyo ama bilemeyeceğim artık :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…