yazııkk kızzz....dalga geçme herifinle kıyamamm..
hiç dalga geçmem hatunlar ben bizimkiyle..
yani söylerken bile öpe koklaya söylerim bu yazdıklarımı...
çünkü erkek milletini ezince yıkılan egosunu kabartmak için başka kadınlara beğendirmeye çalışırlar kendilerini..
alın size tilkilik: erkeğini sev, öv, iltifat etama nihayetinde tüm bu güzelliklerinin seni elde etmesine ancak yettiğini hissettirecek kadar da özgüvenli ol.. nokta
kız merak ettim dur bende bakiim resminee
ben görebiliyommu a resimlerii???
o yüzden kuzum sakın hee kendini yorma hep dinlenn tamam mı canım benimmm
kocanla aran nasıl olduu yaaa tasınmadan falan aranız düzeldi kardeşi falann
valla hele bir yiyiosa başkalarına begendirtmeye çalışsın kafasını kırarım vallayazııkk kızzz....dalga geçme herifinle kıyamamm..
çünkü erkek milletini ezince yıkılan egosunu kabartmak için başka kadınlara beğendirmeye çalışırlar kendilerini..
alın size tilkilik: erkeğini sev, öv, iltifat etama nihayetinde tüm bu güzelliklerinin seni elde etmesine ancak yettiğini hissettirecek kadar da özgüvenli ol.. nokta
kız ceza alıyon dorugunannesiyle bu iki bunla urasanlarla agzını kapatamamıs söylenmiş almıs cezayı gecen ben niye banlanıyon sürekli dedim buda kaşınanı kasıyom demiş onada banlanmısne demek kız o ben anlamam bam işlerinden
valla eklemeye uratım dur gene bakıcam valla gene denicemkız benim açıık ya gayet herkez ekliyo ama bilemeyeceğim artık :26::26:
valla hele bir yiyiosa başkalarına begendirtmeye çalışsın kafasını kırarım valla
içime şimdi kuşku soktunn aksama aaa accık bir iki cilve yapıverem kocama
kız ceza alıyon dorugunannesiyle bu iki bunla urasanlarla agzını kapatamamıs söylenmiş almıs cezayı gecen ben niye banlanıyon sürekli dedim buda kaşınanı kasıyom demiş onada banlanmıs
valla eklemeye uratım dur gene bakıcam valla gene denicem
yazııkk kızzz....dalga geçme herifinle kıyamamm..
Daha dun kavg ettik kriz :) neymis beyfendi cani sıkılıyomus benim kopegi ona vercekmisiz komik ama sinir edici valla yasmayan bilmez
sizin köpeğinizmi var kuzum cinsi ne
hııım ama bi yandan iyi birşey canım yoksa çenesi olan konuşur yani ağzımıydı o beee
kızlaaaaar ya iftara ne pişirsem kiiiiiiiiiiiii
Terrier kuzum atiyorum bak resmini :)
Terrier kuzum atiyorum bak resmini :)
ben çok severim köpekleriiiiiiiiiiiiiiii
2 kere atmisim :)
çok tatlısınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Selam kızlar
Nasılsınız?
Ya kusura bakmayın bu aralar kk bile bakamıyorum açsam da okuyasım gelmiyor dikkat eksikliğim hat safhada sanırım kansızlıktandevamlı bir uyku halindeyim okuduğumu anlamıyorum ki iş yerinde bu kötü birşey zira işler yetişecek
kan ilacım var ama yetersiz mi bilmiyorum ki:44:
kısaca buralardayım ama dikkatimi toplayamadığımdan yazamıyorum size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?