aynı adamdan çok işyerindeki şikayetleri yedi bitirdi beni işler çok yogun personellle ilgili sıkıntıda var çok stresli yaa yorgun yaa kızgın yada hasta eşim gibi gelmiyor artık ev arkadaşım gibi yatagıda ayırdı zaten sıcakmış diye salonda klima altında yatıyor tam oldu herşey
hoş sohbetini özledimAllah seni napmasın nasıl bir yorum bu kız
lily burdaaaaaaaaaaa hocaaammmmm
kız buralardayım aslında yani işteyim öğle arasından geldim
Selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammm
bu kadar olurben balık odun kocamda oğlak
siz kaç senelik evlisiniz canımm adam yatagı ayırmıs bee
sıcakmısmıs sende onun karısısın ne kadar ayıp ettiğin, farkında değil sanırım sana yaklasımı nasıl
nasıl tanıstınız kocanın huyunu suyunu accık anlat hele canım
aboooooo ozaman benim halimden sen senin halinden en iyi ben anlarım canım benim
Hoşgeldin aramızaBurada hepimiz aile gibiyizdir bilgisi olan arkadaşlar illa ki yardımcı olacaktır sana, özellikle evli olanlar
Selam tatlım
Bdvye dün bakmıştım da sıkıcı gelmişti bugun bakmadım
buradayım şimdi kuzum
burç yorumun güzeldi de havada kaldı maalesef şekercim
bugünkü yoklamada kimse yoktu diye bir daha alayım dedim kim varmıs bakammm
aynı adamdan çok işyerindeki şikayetleri yedi bitirdi beni işler çok yogun personellle ilgili sıkıntıda var çok stresli yaa yorgun yaa kızgın yada hasta eşim gibi gelmiyor artık ev arkadaşım gibi yatagıda ayırdı zaten sıcakmış diye salonda klima altında yatıyor tam oldu herşey
hoş sohbetini özledim
Ho geldin cano nasılsın
anlamammı kuzum uzmanlık alanımm
balıııkkk kıyamamm yawremmm...
bi oğlağa göre oldukça duyarlı, naif, hassas, ince ve çocuksu...
oğlak: odun, duygusuz, hatanı yüzüne vuran, yaşlı ruhlu, negatif (kendim de oğlağım ondan rahat yazıyom kuzumyanlış anlama )
amaaaa yine de uyumlusunuz...
suyun uzerinde akan bir toprağa, toprağınsa bereketlenmek için suya ihtiyacı vardır ya aynen ööle...
şimdi senin herifin sana nası çektirdiini daa iy anladım kuzumm..
oğlaklar zor olur...kendimden biliyom..
aslaaaaaa.....
kızlar alın size bi tilkilik dahaaaa..
bi kadın asla eşiyle yatağını ayırmamalı..
valla benim herif kendi ağzıyla itiraf etti...
bi erkek karısından ayrı yatarsa suç işlemeye açık hale gelir dedi...evlendiğimiz ilk zamanlar..
şimdi ayrı yatmak için izin vermem gider tepesinde yatarım nerde yatarsa yatsın enemmm...
geçen küstü bana gitti halının üstünde yattı yanında yatmayım diye....
eee ben naaptım???...altıma yorgan serip dibine sıkıştımmmm
yoklama yapıldımıııı kuzularımmm....
önceki sayfaları okuyamadan daldımm...
lilycimm naber tatlımm
ve selamlarrr tüm hatunlarr...
tilkiler ve kendini tilki hissedenlerrr
bugün bdv çok hareketli...
topicleri bi görseniz....
Ramazan ramazan çıldırttılar beniii...
herkese merhaba topiciniz çok güzel samimi içten doğal buna güvenerek buraya yazmak istedim eşim için birşey yapmak içimden gelmiyor oda aynı şekilde iki ev arkadaşı iki iş arkadaşı olduk hayatı biz mi çok ciddiye aldık bilmiyorum ikimizinde üzerinde dünyanın yükü sanki nasıl olacak ne olacak bu gidiş hiç iyi değil sizlerin fikirlerinize ihtiyacım var açıkçası
rahatım valla artık kuzummm bürodayım keyfme bakıyorum arada gidip cıkıp dolanıp gene size geliyorumm kliimada calısıyor ohhh keyfime degecek yok vallaha
yaa hala adet olmadım canım hamile değilim
Selam kızlar
Nasılsınız?
Ya kusura bakmayın bu aralar kk bile bakamıyorum açsam da okuyasım gelmiyor dikkat eksikliğim hat safhada sanırım kansızlıktandevamlı bir uyku halindeyim okuduğumu anlamıyorum ki iş yerinde bu kötü birşey zira işler yetişecek
kan ilacım var ama yetersiz mi bilmiyorum ki:44:
kısaca buralardayım ama dikkatimi toplayamadığımdan yazamıyorum size
canım bnce siz en kısa zamanda basbasa çoo güzel bi yere tatile gidin ayrıca bi oturun konusun neden böle oluyo falan diye mesela onun için güzel bi sofra hazırlayarak baslayabilirsin işe
merhaba kızlar aranızdaki muhabbet çok güzel
işin en kötü yanıda bu canım içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor resmen içimi kuruttu duygularımı söndürdü adama diyorumki birlikte bişeyler yapamıyoruz falan bana dediği birlikte yemek yiyormuşuz tv izliyormuşuz birlikte avm ye gidiyormuşuz herşey gayet normal ona göre
Aleyküm selam sayın güzellik uzmanımSelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammm
hoşbulduk canım
ben de özledim canım yaaa - bu aralar hiçbir şeye odaklanamıyorum sabah da öyleydim şimdi daha iyiyim şükürhoş sohbetini özledim
ho geldin cano nasılsın
ben buralardayım merak etme yoklamalık hale getirmeyizkızlar ben bankaya gidicem gelene kadar siz sohbetin edinn yoklama cekicem hepinize uleynnn
canım yeni doğum yapmışsın acaba hamilelik ve lohusalık mı sizi biraz uzaklaştırdı???12 seneyi dolduracagız severek evlendik canım birazda erken evlendik kör kütük aşıktık yaaaskerliği bile bekleyemedik okul bittikten 1 yıl sonra evlendik 2 çocugumuz var çok şükür bebeğim 10 aylık kendi sıcaktan kaçmıyorda sürekli beni suçluyor bebelerimden dolayı böyleymiş kendi bebesi değil sanki
1 - canım artık ben birini bulma derdinde değilim ya Rabbime bıraktım olursa olur olmazsa da nasip diyorum - yaylar da özgürlüğüne düşkündür canım bir ipte iki cambaz oynamaz sanırsam:44:dün çok sıkıcıydı kuzum bugünde bi kaç konu var tam saldırmalık..konu sahibine pavkırdım geldim işte
korkma kuzu bulcaz sana da bitane iyisinden hava ya da ateş grubu...
yay olsa süper anlaşırsın..
ta da terazi fln...
hayırlısı bakalım kuzum...
ay em hiyıııırrrrrrr
aslaaaaaa.....
kızlar alın size bi tilkilik dahaaaa..
bi kadın asla eşiyle yatağını ayırmamalı..
valla benim herif kendi ağzıyla itiraf etti...
bi erkek karısından ayrı yatarsa suç işlemeye açık hale gelir dedi...evlendiğimiz ilk zamanlar..
şimdi ayrı yatmak için izin vermem gider tepesinde yatarım nerde yatarsa yatsın enemmm...
geçen küstü bana gitti halının üstünde yattı yanında yatmayım diye....
eee ben naaptım???...altıma yorgan serip dibine sıkıştımmmm
seni de görmek çok güzel canımhoşbulduk canımcım nasılsınız bakalııımmm lilycim seni görmek ne güzeeellll
sen baştan okumaya başla bence topiği - "krizantemin adamı yola getirme hikayelerini"bende balık eşim oğlak hiç umut yok mu odun kocam için söz meclisten dışarı :26:
dün de vardı böyle bir tane - adam resmen harem kurmuş 1. karıdan ayrılmadan 2. ile nişanlanıyor o arada bir de sevgili yapıyor sonra boşanıp diğeriyle evleniyor çocuk yapıyor ama sevgili de elinin altında falan - ay yazarken kafam karıştıBİRİEVLİ ADAMLA ÇIKIYORMUŞ MU onu mu diyorsun canım
Allah seni napmasın nasıl bir yorum bu kız
valla artık bilemicem canımmm artıkkk ipler bende unutma
Selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammm
bu kadar olurben balık odun kocamda oğlak
aboooooo ozaman benim halimden sen senin halinden en iyi ben anlarım canım benim
12 seneyi dolduracagız severek evlendik canım birazda erken evlendik kör kütük aşıktık yaaaskerliği bile bekleyemedik okul bittikten 1 yıl sonra evlendik 2 çocugumuz var çok şükür bebeğim 10 aylık kendi sıcaktan kaçmıyorda sürekli beni suçluyor bebelerimden dolayı böyleymiş kendi bebesi değil sanki
bende balık eşim oğlak hiç umut yok mu odun kocam için söz meclisten dışarı :26:
hımmm haklısın canımda benim adam yılın 12 ayının rahat bi 10 ayı yarı geceden sonra başka yerde sabahlar kendisi şeker hastası sıkıntılı bi tip onunla sabaha kadar yatak yatak gezersem ne hale gelirim ban bilemiyorum
BİRİEVLİ ADAMLA ÇIKIYORMUŞ MU onu mu diyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?