evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

siz kaç senelik evlisiniz canımm adam yatagı ayırmıs bee
sıcakmısmıs sende onun karısısın ne kadar ayıp ettiğin, farkında değil sanırım sana yaklasımı nasıl
nasıl tanıstınız kocanın huyunu suyunu accık anlat hele canım

12 seneyi dolduracagız severek evlendik canım birazda erken evlendik kör kütük aşıktık yaa askerliği bile bekleyemedik okul bittikten 1 yıl sonra evlendik 2 çocugumuz var çok şükür bebeğim 10 aylık kendi sıcaktan kaçmıyorda sürekli beni suçluyor bebelerimden dolayı böyleymiş kendi bebesi değil sanki

dün çok sıkıcıydı kuzum bugünde bi kaç konu var tam saldırmalık..konu sahibine pavkırdım geldim işte
korkma kuzu bulcaz sana da bitane iyisinden hava ya da ateş grubu...
yay olsa süper anlaşırsın..
ta da terazi fln...
hayırlısı bakalım kuzum...

bugünkü yoklamada kimse yoktu diye bir daha alayım dedim kim varmıs bakammm

ay em hiyıııırrrrrrr

aslaaaaaa.....
kızlar alın size bi tilkilik dahaaaa..
bi kadın asla eşiyle yatağını ayırmamalı..
valla benim herif kendi ağzıyla itiraf etti...
bi erkek karısından ayrı yatarsa suç işlemeye açık hale gelir dedi...evlendiğimiz ilk zamanlar..
şimdi ayrı yatmak için izin vermem gider tepesinde yatarım nerde yatarsa yatsın enemmm...
geçen küstü bana gitti halının üstünde yattı yanında yatmayım diye....
eee ben naaptım???...altıma yorgan serip dibine sıkıştımmmm

Son düzenleme:

bende balık eşim oğlak hiç umut yok mu odun kocam için söz meclisten dışarı :26:

hımmm haklısın canımda benim adam yılın 12 ayının rahat bi 10 ayı yarı geceden sonra başka yerde sabahlar kendisi şeker hastası sıkıntılı bi tip onunla sabaha kadar yatak yatak gezersem ne hale gelirim ban bilemiyorum

BİRİEVLİ ADAMLA ÇIKIYORMUŞ MU onu mu diyorsun canım

canım bnce siz en kısa zamanda basbasa çoo güzel bi yere tatile gidin ayrıca bi oturun konusun neden böle oluyo falan diye mesela onun için güzel bi sofra hazırlayarak baslayabilirsin işe

rahatım valla artık kuzummm bürodayım keyfme bakıyorum arada gidip cıkıp dolanıp gene size geliyorumm kliimada calısıyor ohhh keyfime degecek yok vallaha

yaa hala adet olmadım canım hamile değilim

kaç gün geçti krizicm ?

lilycim özlettin kendini yahu bu aradageçmiş olsun canım hemen dut pekmezi içiyosun kansızlığın düzeliyoooo

canım bnce siz en kısa zamanda basbasa çoo güzel bi yere tatile gidin ayrıca bi oturun konusun neden böle oluyo falan diye mesela onun için güzel bi sofra hazırlayarak baslayabilirsin işe

işin en kötü yanıda bu canım içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor resmen içimi kuruttu duygularımı söndürdü adama diyorumki birlikte bişeyler yapamıyoruz falan bana dediği birlikte yemek yiyormuşuz tv izliyormuşuz birlikte avm ye gidiyormuşuz herşey gayet normal ona göre

tatlımmm sen genede fedakarlık yap biraz daha güzel bi sofra hazırla yemekde konuş kocanla daha önce böle değildik falande tatile gidelim de eminim iyi gelecektir güzel basbasa herseyden uzak bi tatil belki duygularınızı değiştirir yoksa gidişat iyi değil gibi

Selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammm
Aleyküm selam sayın güzellik uzmanım nasılsınnnnn???

hoşbulduk canım

hoş sohbetini özledim

ho geldin cano nasılsın
ben de özledim canım yaaa - bu aralar hiçbir şeye odaklanamıyorum sabah da öyleydim şimdi daha iyiyim şükür

kızlar ben bankaya gidicem gelene kadar siz sohbetin edinn yoklama cekicem hepinize uleynnn
ben buralardayım merak etme yoklamalık hale getirmeyiz

canım yeni doğum yapmışsın acaba hamilelik ve lohusalık mı sizi biraz uzaklaştırdı???
1 - canım artık ben birini bulma derdinde değilim ya Rabbime bıraktım olursa olur olmazsa da nasip diyorum - yaylar da özgürlüğüne düşkündür canım bir ipte iki cambaz oynamaz sanırsam:44:
2 - daha önce de sormuştum sanırım ing.öğrt. sin öyle mi????
3 - ben de okumuştum her ne olursa olsun eşler ayrı uyumamalı diye - eskiler bile dememiş mi küs de olsanız yatağa küs girmeyin diye

hoşbulduk canımcım nasılsınız bakalııımmm lilycim seni görmek ne güzeeellll
seni de görmek çok güzel canım eee naptın kumbaraya atabilion mu bişeyler

bende balık eşim oğlak hiç umut yok mu odun kocam için söz meclisten dışarı :26:
sen baştan okumaya başla bence topiği - "krizantemin adamı yola getirme hikayelerini" emin ol işe yarayacaktır

dün de vardı böyle bir tane - adam resmen harem kurmuş 1. karıdan ayrılmadan 2. ile nişanlanıyor o arada bir de sevgili yapıyor sonra boşanıp diğeriyle evleniyor çocuk yapıyor ama sevgili de elinin altında falan - ay yazarken kafam karıştı

Allah seni napmasın nasıl bir yorum bu kız

haklı deilmiyimm amaaa

valla artık bilemicem canımmm artıkkk ipler bende unutma

ooohhh kuzuuumm....
hiç bıraktırmasın Allah..
Musmutlu etsin sizii...
biz de de yarıyarıya bende inşallah en kısa sürede kocişi elimde oynakmak dileğiyleee

Selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammm

hoşgeldiiiinnn taattlııımmmmm...

bu kadar olur ben balık odun kocamda oğlak

oyyyy bi balık daaaa..yerim sizi beeennn...
balıkları çok severim...
yükseleni gıcık değilse genelde nalaşırımm

aboooooo ozaman benim halimden sen senin halinden en iyi ben anlarım canım benim

bi de bennn...
oğlağa dair merak ettiğiniz her soru cevaplandırılır...
pek gıcııızdır biz oğlaklar...
ama yanlış anlaşıldığımız da çok olur...
sadık bir eşizdir anacım öyle kullanışlı yanlarımız da yok değil ama...

hiiiççç yüz verme kuzum...
nası alışırsa öyle gider..
sana yıkmasın hep çocukların sorumluluğunu...
babalık sadece başını okşamak değil..

var var...
sen diyalog ya da olaylarınızı söööle ben sana tiyo vercemmm kuzummm...
biz oğlaklar ezmeyi severiz biraz pis bi yanımız maalesef..
o yüzden hiç ezdirmeyin kuzular kendiniziii....

hmm..o durum farklıymış..ama başka çözüm bulun kuzum..çocuğu sana atıp kaçmasın senin de canım var..vantilatör alın mesela sadece ona doğru çalıştırın..çocuk senden tarafta bişi olmaz...

hee yaaa millet toplu saldırıya geçti....
yazık konu sahibine...
ama çok kızdım...bizim de kocamız var neticdede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…