Ooooo anlatilmaz yaşanır. ......
....
..
.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam şekercim nasılsınnnn
Selam canım nasılsın görüşmeyeli naptınız tayin işini?
ben akşam gireyim dedim ama net bağlantısı gittibdvde de yeni konular var mı şöyle en reytinglisinden ?
Selam canım nasılsın? ümitlinin yorumlarını ben de çok sevdim geldiğinden beri sağolsun hep yazıyor
Selam canım - ben de sabah 7de girdim ama krizi alıyor yoklama diye yazmadım işe gelicem diye de oyalanmadım zaten
Günaydın canım
ohhh maşallahkuzuma bak sen bakımını da ihmal etmiyor
canım çok geçmiş olsun eşine - aman da aman kıyamaz da kocacığına
cnım yaa kıyamam bebekle de zor oluyordur sana yardım edecek kimse yok mu annen falan biraz yardım alsan? kendine de zaman ayırırsın hem
Selam günaydın canım sana daeşin yazdığın mesajları dikkate almış sanırım - bence acele etme, zamanla seninle ve eviyle ilgilenmesi gerektiğini fark edecektir.
gözümü korkutuyonuz
İyiyim şükür canım işteyimGünaydın cnm bnimm sen nasılsın...
ay kıyamam sana yazz hem emziren anne hem çalışan anne - gerçekten senin desteğe ihtiyacın var ne bileyim bir yardımcı mı alsan evine haftada birkaç kez:44:benimkide erkenden kalkıyor cumartesi niyetlendim orucu sabahın köründen akşama kadar peşinde bittim resmen 2-3 günde anca geldim kendime bugünde niyetlendim bakalım nasıl olacak Allahtan haftaiçi işteyim yoksa enerjisine yetişemiyorum yaşlanmışım ben
Sana da günaydın canımYaaa yatagi neden ayiriyosun bu is kotu ye gidiyor diye niye konudmadin canim benimm yaaa neden hic bisey yokmus gibi davraniyorsunuz birbirinixe
Gunaydin kuxummmmmmm
...
afiyet olsunKahvalti yapayim gelicem
...
olur inşallah hayırlısıyla hem yaşın genç hem daha yeni evlisin valla ben evlenince en az bir sene çocuk düşünmem sanırım - zaten evliliğin oturması için bence eşle biraz zaman geçirmek lazımay kıyamam ama olsun bebek olunca öyle olur zaten keşke benimde olsaydı
evimde iki halı var oturma odasının halısını daha yeni sildim hafta sonu diğerleri yolluk tarzında onları makineye atıyorum - ben de yemek yerken damlamıştı halıya (oturma odasında yeme hatasına düştüm de:26:) zor çıkardım ama çıktı - önce sirkeli karbonatlı suyla sildim olmadı asprinli suyla sildim olmadı oxi action toz vardı ondan serptim köpürterek ovaladım çıktıbakalım canım yapacağım birşeylerle olmadı eşime yıkatırım az halım var zaten
bence onunla konuş ayrı kalmaya ihtiyacınız var gibi ama giden sen olma çocuklar var sonuçta söyle o gitsin otele mi gider nereye gider - düşünsün taşınsın kendini düzeltmeden gelme biraz sorumluluk almayı öğren de gel de ay ne bileyim sinir oldumcanım konuşmaz olurmuyum eskiden ima ederdim çok fazla üzmemek için lafı dolandırıp söylemeye çalışırdım şimdi açıkça söylüyorum daha önce mutlu değilimde dedim bu böyle gitmezde dedim artık bıktımda dedim yok adam taş kafa anlamış numarası yapıyor yine aynı.dün akşam ne desem ona göre bu sorun değil dedimki eger bana sen desenki bundan rahatsızım şundan rahatsızım mutsuzum ben hakikaten oturup düşünür eger varsa hatalarım düzeltmeye çabalardım dedim hiç empati yapmıyor onun açısından herşey normal.bana sen niye gelmiyorsun burda yatmaya diyor dedimki yatak odamız orası yatagımızda orda dedim salonda niye yatmıyorum diye savunma yapmanın nesi mantıklı ki zaten gerçektende salonda yatmamı istemiyor bunuda biliyorum laf olsun işte beni suçlayıp susturacak derdi o.bilmiyorum haftasonu annemleremi gidip kalsam biraz uzakmı dursam annemlerinde anlamasını istemiyorum sıkıştım kızlar yaa bi akıl verin
inşallah atanırsın canım - ama işin varsa ayrılmanı tavsiye etmem evde sıkılıyor insanişten ayrılmayı planlıyorum uzun zamandır..
şu 2 gündür kpss ye hazırlanmaya başladım memur olmak istiyorum artık..
trafikten midem bulanır oldu artık..
kızınla babasının iletişimi nasıl onu merak ettim şimdi:44:canım nekadarlık bebeğin benimkisi 10 aylık bende emziriyorum ama benimki artık ek gıdada yediği için emme sıklıgı azaldı zaten çalıştıgım içinde akşama kadar ememiyor bu arada ben 33 yaşındayım 9 yaşında bir tanede kızım var
yazdım ya kuzum alıntıların arasında kalmış sanırım kıyamam ben sanaKıs sen bna niye yazmion bu iki oldu hee seemion mu bni...
Nie erkekler göremez canım anlamadım kiii.¿
evet canım aynen öylesanırım kapalı arkadaş o yüzden dedi
benim de istemiyor o yüzden burada size yazıyorum yacanım bugün hiç çalışmak istemiyor
oyyy kıyamam senin prensin biraz ilgi istiyor demek ki annesiiiiDiğer yorumlarıni okuyodum canım ben de yardım edin demişsin de noldugnu tam anlayamadım ama ilgisizlik ise sorun aynı tepkiyi vercksin...
Biz d 8.aydayiz ek gıdaya geçtik de bişe yemio diş huzursuzlugmuz var sünnet olduk derken memeye yapışık geziyoz sakinleştirici gbi yanii :)
Ben dayanamiyorum cnm yaa 48kiloya düştüm resmen olmuyo yani...
yünde leke cıkmıs canım gecmiş olaaayün canımmmmmmmmm...
aynen kuzumm benimmm cok fenalar bende ilk okudugumda fena oldum sanayi bölgesinde calısıyorum çünkütanıştığımıza memnun oldum kelebekhayat yorucu yaaa sen ne güzel genç yaşta müdüre olmuşsun maşallah
estağfirullah canım benim ne hatasıbiz burada aile gibi olduk herkese de kapımız açık zaten merak edip sorarız kimsin necisin diye
canım tekrardan git kadın doğum dr.una bari onca ay regl olmamak çok olası normal birşey değil dimi?
ay izmir de öyle yani tabii ist. kadar değildir ama ben de üni.den sonra sessiz sakin bir ilçeye gitmek sıkıcı gelmişti o keşmekeş hayatın ardından
Ay bu erkekler ne fena yaaaa
Hadi gözleri anladık ben de ilk göze bakarım, gülümsemeyi de anlarım güler yüz kadın erkek herkesin ilgisini çeker
Burun nedir yaaa - estetik algıları ne hassasmış anacım bunların:44:
göğüs-dudak-basen beynin başka alanına hitap ediyor zaten belli
saçların güzelliği de herkesi etkiler haliyle, benim de saçım fena değil de erkekler göremez hehe
vay anam vayyyyyyyalıntılarını yesinler anacım benim de alıntım uzun oluyor hatta bu da öyle ama ben yarıya kadarını kes yapıştır yapıyorum göz yormasn diye tabii telde zor olur
bence sen kocanı kıskandırma çabalarına sevmediği yerlerden olaya girerek yap mesela pencere önlerinde daha sık gezinmelisin gibime geldi
bence nasıl olsa bişey olmıcak diyooo halaaa kendi kafasına göre davranıyor c anımmcanım konuşmaz olurmuyum eskiden ima ederdim çok fazla üzmemek için lafı dolandırıp söylemeye çalışırdım şimdi açıkça söylüyorum daha önce mutlu değilimde dedim bu böyle gitmezde dedim artık bıktımda dedim yok adam taş kafa anlamış numarası yapıyor yine aynı.dün akşam ne desem ona göre bu sorun değil dedimki eger bana sen desenki bundan rahatsızım şundan rahatsızım mutsuzum ben hakikaten oturup düşünür eger varsa hatalarım düzeltmeye çabalardım dedim hiç empati yapmıyor onun açısından herşey normal.bana sen niye gelmiyorsun burda yatmaya diyor dedimki yatak odamız orası yatagımızda orda dedim salonda niye yatmıyorum diye savunma yapmanın nesi mantıklı ki zaten gerçektende salonda yatmamı istemiyor bunuda biliyorum laf olsun işte beni suçlayıp susturacak derdi o.bilmiyorum haftasonu annemleremi gidip kalsam biraz uzakmı dursam annemlerinde anlamasını istemiyorum sıkıştım kızlar yaa bi akıl verin
yapamıyorum canım bak gene koltuk yıkamaya gidicem geberiyorum yorgunluktan o yüzden tutaıyoumm yaaa utanıyoumda amaAfiyet olsun kuzum sen de mi tutmuyosun oruç. ? Tutamıyorum yaa mahvoldum resmen bi de emziriyorum tüm takatsiz kalıyorum...
en dorusunu düşünüyosun canım benimmişten ayrılmayı planlıyorum uzun zamandır..
şu 2 gündür kpss ye hazırlanmaya başladım memur olmak istiyorum artık..
trafikten midem bulanır oldu artık..
İyiyim şükür canım işteyim
ay kıyamam sana yazz hem emziren anne hem çalışan anne - gerçekten senin desteğe ihtiyacın var ne bileyim bir yardımcı mı alsan evine haftada birkaç kez:44:
Sana da günaydın canım
afiyet olsun
olur inşallah hayırlısıyla hem yaşın genç hem daha yeni evlisin valla ben evlenince en az bir sene çocuk düşünmem sanırım - zaten evliliğin oturması için bence eşle biraz zaman geçirmek lazım
evimde iki halı var oturma odasının halısını daha yeni sildim hafta sonu diğerleri yolluk tarzında onları makineye atıyorum - ben de yemek yerken damlamıştı halıya (oturma odasında yeme hatasına düştüm de:26:) zor çıkardım ama çıktı - önce sirkeli karbonatlı suyla sildim olmadı asprinli suyla sildim olmadı oxi action toz vardı ondan serptim köpürterek ovaladım çıktıhalım şimdi yeni gibi
bence onunla konuş ayrı kalmaya ihtiyacınız var gibi ama giden sen olma çocuklar var sonuçta söyle o gitsin otele mi gider nereye gider - düşünsün taşınsın kendini düzeltmeden gelme biraz sorumluluk almayı öğren de gel de ay ne bileyim sinir oldum
inşallah atanırsın canım - ama işin varsa ayrılmanı tavsiye etmem evde sıkılıyor insan
kızınla babasının iletişimi nasıl onu merak ettim şimdi:44:
yazdım ya kuzum alıntıların arasında kalmış sanırım kıyamam ben sana- hiç sevmez olur muyummmmmm
evet canım aynen öyle
benim de istemiyor o yüzden burada size yazıyorum ya
oyyy kıyamam senin prensin biraz ilgi istiyor demek ki annesiiii
yok evde oturamam zaten geçen kış çok hastalandım doktora gittim 1 hafta rapor verdi eve git hemen ilaçlarını iç yat yokza bronşite çevirir dedi tamam dedim eve gittim uzandım inanmazsın sade15 dk. yatabildim sonra kaltım evi temizledim hızımı alamadım kış günü cam sildim aynı akşam acile kaldırdı eşim beni bronşit olmuştum zor atlattım evde kalmak yaramıyor bana..
iş bulmadan çıkmam yani..
çocuk bizde çok düşünmüyorduk 1 ay deneyelim şansımıza olursa olur olmazsa 2-3 yıl düşünmeyiz dedik sanırım olmadı..
halıya denemediğim şey kalmadı çıkmıyor malesef canım..
yünde leke cıkmıs canım gecmiş olaaa
aynen kuzumm benimmm cok fenalar bende ilk okudugumda fena oldum sanayi bölgesinde calısıyorum çünkü
bence nasıl olsa bişey olmıcak diyooo halaaa kendi kafasına göre davranıyor c anımm
nasıl olsa suscaksın sanıyorr
yapamıyorum canım bak gene koltuk yıkamaya gidicem geberiyorum yorgunluktan o yüzden tutaıyoumm yaaa utanıyoumda ama
en dorusunu düşünüyosun canım benimm
kpss giripte memur olmakk evli bir bayan için cok uygunn
Eşine bağlı tatlım korkma iiyse ilgiliyse ama odunsa önce bi yont öyle yap çocuk ben hata ettim ahh ahh...
korkmaaaa kızzzz
İyiyim şükür canım işteyim
ay kıyamam sana yazz hem emziren anne hem çalışan anne - gerçekten senin desteğe ihtiyacın var ne bileyim bir yardımcı mı alsan evine haftada birkaç kez:44:
Sana da günaydın canım
afiyet olsun
olur inşallah hayırlısıyla hem yaşın genç hem daha yeni evlisin valla ben evlenince en az bir sene çocuk düşünmem sanırım - zaten evliliğin oturması için bence eşle biraz zaman geçirmek lazım
evimde iki halı var oturma odasının halısını daha yeni sildim hafta sonu diğerleri yolluk tarzında onları makineye atıyorum - ben de yemek yerken damlamıştı halıya (oturma odasında yeme hatasına düştüm de:26:) zor çıkardım ama çıktı - önce sirkeli karbonatlı suyla sildim olmadı asprinli suyla sildim olmadı oxi action toz vardı ondan serptim köpürterek ovaladım çıktıhalım şimdi yeni gibi
bence onunla konuş ayrı kalmaya ihtiyacınız var gibi ama giden sen olma çocuklar var sonuçta söyle o gitsin otele mi gider nereye gider - düşünsün taşınsın kendini düzeltmeden gelme biraz sorumluluk almayı öğren de gel de ay ne bileyim sinir oldum
inşallah atanırsın canım - ama işin varsa ayrılmanı tavsiye etmem evde sıkılıyor insan
kızınla babasının iletişimi nasıl onu merak ettim şimdi:44:
yazdım ya kuzum alıntıların arasında kalmış sanırım kıyamam ben sana- hiç sevmez olur muyummmmmm
evet canım aynen öyle
benim de istemiyor o yüzden burada size yazıyorum ya
oyyy kıyamam senin prensin biraz ilgi istiyor demek ki annesiiii
canım konuşmaz olurmuyum eskiden ima ederdim çok fazla üzmemek için lafı dolandırıp söylemeye çalışırdım şimdi açıkça söylüyorum daha önce mutlu değilimde dedim bu böyle gitmezde dedim artık bıktımda dedim yok adam taş kafa anlamış numarası yapıyor yine aynı.dün akşam ne desem ona göre bu sorun değil dedimki eger bana sen desenki bundan rahatsızım şundan rahatsızım mutsuzum ben hakikaten oturup düşünür eger varsa hatalarım düzeltmeye çabalardım dedim hiç empati yapmıyor onun açısından herşey normal.bana sen niye gelmiyorsun burda yatmaya diyor dedimki yatak odamız orası yatagımızda orda dedim salonda niye yatmıyorum diye savunma yapmanın nesi mantıklı ki zaten gerçektende salonda yatmamı istemiyor bunuda biliyorum laf olsun işte beni suçlayıp susturacak derdi o.bilmiyorum haftasonu annemleremi gidip kalsam biraz uzakmı dursam annemlerinde anlamasını istemiyorum sıkıştım kızlar yaa bi akıl verin
valla kusura bakmasın yani ne kadar değer o kadar değer ilgi yoksa bende yokum anacım
yataklarınızı mı ayırdınız canım çok üzüldüm senin için
bu daha yarısıydı canım - kes yapıştır yapıp ikiye böldüm - napayım dünden bu yana epey lak lak etmişsinizalıntıya bakkkk
seni çok çok seviyorum canım benimNihayet yaa kıs ben sana yazıyorum cevap vermedin hiç...
İlle de ozletcen kemdini ben de dedim Lily beni seemiioo diye....
Ya sorma hiç uyku yok çok fenayim çok...
Sen napiosun tatlım yaa bu arada bdv.de ergenlerden başka bişe yok malzeme yok daa :))
işte can alıcı kelime - yontmakEşine bağlı tatlım korkma iiyse ilgiliyse ama odunsa önce bi yont öyle yap çocuk ben hata ettim ahh ahh...
ben de portalda okumuştum da biz de erkek versiyonunu yazsak fena olmaz demiştimaynen kuzumm benimmm cok fenalar bende ilk okudugumda fena oldum sanayi bölgesinde calısıyorum çünkü
---------
sen geldin topikte işler açıldıanemmmm bir kahvaltı yapemm gelemm dedim bune kızz amma kaynatmıssınız
ben de aynıyım yaaa inan yıllarca işsizlikten bunalım geçirmiştim kışın 2 gün rapor aldım dediğin gibi en fazla 1 saat yatıyordum sonra kalkıp temizliğe sarıyordumyok evde oturamam zaten geçen kış çok hastalandım doktora gittim 1 hafta rapor verdi eve git hemen ilaçlarını iç yat yokza bronşite çevirir dedi tamam dedim eve gittim uzandım inanmazsın sade15 dk. yatabildim sonra kaltım evi temizledim hızımı alamadım kış günü cam sildim aynı akşam acile kaldırdı eşim beni bronşit olmuştum zor atlattım evde kalmak yaramıyor bana..
iş bulmadan çıkmam yani..
çocuk bizde çok düşünmüyorduk 1 ay deneyelim şansımıza olursa olur olmazsa 2-3 yıl düşünmeyiz dedik sanırım olmadı..
halıya denemediğim şey kalmadı çıkmıyor malesef canım..
anemmmm bir kahvaltı yapemm gelemm dedim bune kızz amma kaynatmıssınız
Canım evliliğin ilerleyen dönemlernde gayet normal bi durum aslaa kabul etmem dedigni duyar gibiyim :)
Yatak ayırmak diil tam aslında tepkisini öyle belli ediyo işte tv karşısında ağız ayırmayı uyumayi normal olarak algiliyolar o kadar...
O orda yatcak sen kalk hayatım hadi yatagmiza gidelim diceksin flan falan işte bence ellemiceksin orda kalcaklar bi de yastık getirmiş yaa...ben de üstünu örtüyorm ya vicdan işte...geçip odana yatcan da biz kadınlar duygusal yaratiklariz...
yaa memurluk güzel de işte erkekler için güzel yani bu avantajları erkekler de bildiğinden paşa moduna giriyorlar mesela birisiyle tanışsam memurum deyince oh ne güzel işin rahat garanti devlete iyi kapak atmışsın diyorlar ben de açıkçası bu söylemleri doğru bulmuyorum sonuçta memur olmak demek kafa patlatmadığın anlamına gelmiyor ev işlerini kadına yıkabileceğin anlamına gelmiyor ama erkekler öyle düşünüyorlar maalesefaynen öyle giriş çıkışın belli hafta sonu çalışmıyorsun yorucu bi iş değil..
hadiya ne yaptıysam çıkmadı zaten neyse ya bizden değerli değil sağlık olsun allahtan 2-3 damla bişey
lilyyyy burdaaaaaaa[/CENTER]BUYRUN TİLKİLER
BAŞ TİLKİ =>:113:KRİZANTEM:113:
YAVRU TİLKİLER
:113:tulipa:113:
:113:deniz_1988:113:
:113:busraliaras:113:
:113:dorugunannesi:113:
:113oLmA:113:
:113:34ist:113:
:113:isyan123:113:
:113:lily86:113:
:113:ezgii2535:113:
:113:AYSHE9388:113:
:113:faat:113:
:113:Y_klbk:113:
:113:ecmel1987:113:
:113:balbocegi35:113:
:113:LiLyaNa_ :113:
:113: efuli_:113:
:113:eses07 :113:
:113:Hkmt_Krkya01 :113:
:113: bitirim :113:
:113:sarihperi :113:
:113:umitli:113:
:113:3kelebek3 :113:
bunu beğendimvalla kusura bakmasın yani ne kadar değer o kadar değer ilgi yoksa bende yokum anacım
bak bu da güzel bir bilgiAyy canim bniiiimmm çok tşk ederim yaa tarafımdan da seviliyosunuz bu arada...
Yaa soorma ne ilgi hem de yaa canım çıktı resmen napicam nası yetişcm sastim kaldım....
Bu arada halıya bi sey döküldüğü zaman baskı yapmayın yuzeyden silin leke çıkarıcı ya da mayi sabun dökün hafif silin beklesin yüzeye çıkıyo kirler :) sonra guzelcee silin sirkeli suyla... :))) çok bilmis gibi oldu...
acımayacaksın aslında ama insanız duygusalız napalım gaddar olamıyoruzCanım evliliğin ilerleyen dönemlernde gayet normal bi durum aslaa kabul etmem dedigni duyar gibiyim :)
Yatak ayırmak diil tam aslında tepkisini öyle belli ediyo işte tv karşısında ağız ayırmayı uyumayi normal olarak algiliyolar o kadar...
O orda yatcak sen kalk hayatım hadi yatagmiza gidelim diceksin flan falan işte bence ellemiceksin orda kalcaklar bi de yastık getirmiş yaa...ben de üstünu örtüyorm ya vicdan işte...geçip odana yatcan da biz kadınlar duygusal yaratiklariz...
bu daha yarısıydı canım - kes yapıştır yapıp ikiye böldüm - napayım dünden bu yana epey lak lak etmişsiniz
seni çok çok seviyorum canım benimbiraz dinlen bebişten fırsat bulduğunda
ben de işteyim canım - dediğin gibi bdvyi yaz tatilindeki veletler basmış kknın tadı yok
işte can alıcı kelime - yontmakya bunların kendini yontmuş olanı yok mu???? hani tamam ben de 4-4lük değilim de her gün kendimde törpüleyecek birşeyler bulurum
o yüzden hep dediğim gibi "varsa kendini yontmuş olanı gelsin"
ben de portalda okumuştum da biz de erkek versiyonunu yazsak fena olmaz demiştim
bu arada sen korkma yaa nasılsa herkes "yenge " gözüyle bakıyordur sana
sen geldin topikte işler açıldı
ben de aynıyım yaaa inan yıllarca işsizlikten bunalım geçirmiştim kışın 2 gün rapor aldım dediğin gibi en fazla 1 saat yatıyordum sonra kalkıp temizliğe sarıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?