evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

Nihayet yaa kıs ben sana yazıyorum cevap vermedin hiç...
İlle de ozletcen kemdini ben de dedim Lily beni seemiioo diye....
Ya sorma hiç uyku yok çok fenayim çok...
Sen napiosun tatlım yaa bu arada bdv.de ergenlerden başka bişe yok malzeme yok daa :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın cnm bnimm sen nasılsın...

İyiyim şükür canım işteyim

ay kıyamam sana yazz hem emziren anne hem çalışan anne - gerçekten senin desteğe ihtiyacın var ne bileyim bir yardımcı mı alsan evine haftada birkaç kez:44:

Yaaa yatagi neden ayiriyosun bu is kotu ye gidiyor diye niye konudmadin canim benimm yaaa neden hic bisey yokmus gibi davraniyorsunuz birbirinixe

Gunaydin kuxummmmmmm

...
Sana da günaydın canım

Kahvalti yapayim gelicem

...
afiyet olsun
ay kıyamam ama olsun bebek olunca öyle olur zaten keşke benimde olsaydı
olur inşallah hayırlısıyla hem yaşın genç hem daha yeni evlisin valla ben evlenince en az bir sene çocuk düşünmem sanırım - zaten evliliğin oturması için bence eşle biraz zaman geçirmek lazım
bakalım canım yapacağım birşeylerle olmadı eşime yıkatırım az halım var zaten
evimde iki halı var oturma odasının halısını daha yeni sildim hafta sonu diğerleri yolluk tarzında onları makineye atıyorum - ben de yemek yerken damlamıştı halıya (oturma odasında yeme hatasına düştüm de:26:) zor çıkardım ama çıktı - önce sirkeli karbonatlı suyla sildim olmadı asprinli suyla sildim olmadı oxi action toz vardı ondan serptim köpürterek ovaladım çıktı halım şimdi yeni gibi

bence onunla konuş ayrı kalmaya ihtiyacınız var gibi ama giden sen olma çocuklar var sonuçta söyle o gitsin otele mi gider nereye gider - düşünsün taşınsın kendini düzeltmeden gelme biraz sorumluluk almayı öğren de gel de ay ne bileyim sinir oldum

işten ayrılmayı planlıyorum uzun zamandır..
şu 2 gündür kpss ye hazırlanmaya başladım memur olmak istiyorum artık..
trafikten midem bulanır oldu artık..
inşallah atanırsın canım - ama işin varsa ayrılmanı tavsiye etmem evde sıkılıyor insan

kızınla babasının iletişimi nasıl onu merak ettim şimdi:44:

Kıs sen bna niye yazmion bu iki oldu hee seemion mu bni...

Nie erkekler göremez canım anlamadım kiii.¿

yazdım ya kuzum alıntıların arasında kalmış sanırım kıyamam ben sana - hiç sevmez olur muyummmmmm

sanırım kapalı arkadaş o yüzden dedi
evet canım aynen öyle

canım bugün hiç çalışmak istemiyor
benim de istemiyor o yüzden burada size yazıyorum ya

oyyy kıyamam senin prensin biraz ilgi istiyor demek ki annesiiii

Son düzenleme:
yün canımmmmmmmmm...
yünde leke cıkmıs canım gecmiş olaaa
aynen kuzumm benimmm cok fenalar bende ilk okudugumda fena oldum sanayi bölgesinde calısıyorum çünkü
bence nasıl olsa bişey olmıcak diyooo halaaa kendi kafasına göre davranıyor c anımm
nasıl olsa suscaksın sanıyorr
Afiyet olsun kuzum sen de mi tutmuyosun oruç. ? Tutamıyorum yaa mahvoldum resmen bi de emziriyorum tüm takatsiz kalıyorum...

yapamıyorum canım bak gene koltuk yıkamaya gidicem geberiyorum yorgunluktan o yüzden tutaıyoumm yaaa utanıyoumda ama
işten ayrılmayı planlıyorum uzun zamandır..
şu 2 gündür kpss ye hazırlanmaya başladım memur olmak istiyorum artık..
trafikten midem bulanır oldu artık..
en dorusunu düşünüyosun canım benimm
kpss giripte memur olmakk evli bir bayan için cok uygunn

aynen öyle giriş çıkışın belli hafta sonu çalışmıyorsun yorucu bi iş değil..
hadiya ne yaptıysam çıkmadı zaten neyse ya bizden değerli değil sağlık olsun allahtan 2-3 damla bişey

BUYRUN TİLKİLER
BAŞ TİLKİ =>:113:KRİZANTEM:113:

YAVRU TİLKİLER
:113:tulipa:113:

:113:deniz_1988:113:

:113:busraliaras:113:

:113:dorugunannesi:113:

:113oLmA:113:

:113:34ist:113:

:113:isyan123:113:

:113:lily86:113:

:113:ezgii2535:113:

:113:AYSHE9388:113:

:113:faat:113:

:113:Y_klbk:113:

:113:ecmel1987:113:

:113:balbocegi35:113:

:113:LiLyaNa_ :113:

:113: efuli_:113:

:113:eses07 :113:

:113:Hkmt_Krkya01 :113:

:113: bitirim :113:

:113:sarihperi :113:

:113:umitli:113:

:113:3kelebek3 :113:
[/CENTER]

Eşine bağlı tatlım korkma iiyse ilgiliyse ama odunsa önce bi yont öyle yap çocuk ben hata ettim ahh ahh...

valla kusura bakmasın yani ne kadar değer o kadar değer ilgi yoksa bende yokum anacım

Ayy canim bniiiimmm çok tşk ederim yaa tarafımdan da seviliyosunuz bu arada...
Yaa soorma ne ilgi hem de yaa canım çıktı resmen napicam nası yetişcm sastim kaldım....

Bu arada halıya bi sey döküldüğü zaman baskı yapmayın yuzeyden silin leke çıkarıcı ya da mayi sabun dökün hafif silin beklesin yüzeye çıkıyo kirler :) sonra guzelcee silin sirkeli suyla... :))) çok bilmis gibi oldu...

yataklarınızı mı ayırdınız canım çok üzüldüm senin için

valla kusura bakmasın yani ne kadar değer o kadar değer ilgi yoksa bende yokum anacım

yataklarınızı mı ayırdınız canım çok üzüldüm senin için

Canım evliliğin ilerleyen dönemlernde gayet normal bi durum aslaa kabul etmem dedigni duyar gibiyim :)
Yatak ayırmak diil tam aslında tepkisini öyle belli ediyo işte tv karşısında ağız ayırmayı uyumayi normal olarak algiliyolar o kadar...
O orda yatcak sen kalk hayatım hadi yatagmiza gidelim diceksin flan falan işte bence ellemiceksin orda kalcaklar bi de yastık getirmiş yaa...ben de üstünu örtüyorm ya vicdan işte...geçip odana yatcan da biz kadınlar duygusal yaratiklariz...

alıntıya bakkkk
bu daha yarısıydı canım - kes yapıştır yapıp ikiye böldüm - napayım dünden bu yana epey lak lak etmişsiniz

seni çok çok seviyorum canım benim biraz dinlen bebişten fırsat bulduğunda
ben de işteyim canım - dediğin gibi bdvyi yaz tatilindeki veletler basmış kknın tadı yok

Eşine bağlı tatlım korkma iiyse ilgiliyse ama odunsa önce bi yont öyle yap çocuk ben hata ettim ahh ahh...

işte can alıcı kelime - yontmak ya bunların kendini yontmuş olanı yok mu???? hani tamam ben de 4-4lük değilim de her gün kendimde törpüleyecek birşeyler bulurum
o yüzden hep dediğim gibi "varsa kendini yontmuş olanı gelsin"

aynen kuzumm benimmm cok fenalar bende ilk okudugumda fena oldum sanayi bölgesinde calısıyorum çünkü
---------
ben de portalda okumuştum da biz de erkek versiyonunu yazsak fena olmaz demiştim
bu arada sen korkma yaa nasılsa herkes "yenge " gözüyle bakıyordur sana

anemmmm bir kahvaltı yapemm gelemm dedim bune kızz amma kaynatmıssınız
sen geldin topikte işler açıldı

ben de aynıyım yaaa inan yıllarca işsizlikten bunalım geçirmiştim kışın 2 gün rapor aldım dediğin gibi en fazla 1 saat yatıyordum sonra kalkıp temizliğe sarıyordum

benim kide arada bir tv karşısında uyukluyordu bekarken her akşam tv başında uyuyordu ama evlenince düzeldi şimdi..
evliliimizin ilk zamanları uyuyordu 1 kalk dedim kalktı 2 kalk dedim kalktı 3. de sabrım bitti kaldırmadım kıştı zaten üstünü örtmedim ben gittim yattım yarım saat sonra geldi neden kaldırmadın benide dedi..
bundan sonra böyle ya orada uyursun ya da benle yatağa geçersin uyandırmıyorum ben kimseyi dedim şimdi uyumuyor..
ve bensiz yatağa girmiyor hadi yatalım diye başımın etini yiyor ben uyuyacağım dedim zamanda tvyi kapatıp bende geliyorum diyor çünkü tv başında uyuya kalmaktan korkuyor..
bide asla kabul etmemek değil yani kendisi bilir ama ben kaçanı kovalaya bilen biri değilim aksine daha çok kaçan biriyim..

aynen öyle giriş çıkışın belli hafta sonu çalışmıyorsun yorucu bi iş değil..
hadiya ne yaptıysam çıkmadı zaten neyse ya bizden değerli değil sağlık olsun allahtan 2-3 damla bişey
yaa memurluk güzel de işte erkekler için güzel yani bu avantajları erkekler de bildiğinden paşa moduna giriyorlar mesela birisiyle tanışsam memurum deyince oh ne güzel işin rahat garanti devlete iyi kapak atmışsın diyorlar ben de açıkçası bu söylemleri doğru bulmuyorum sonuçta memur olmak demek kafa patlatmadığın anlamına gelmiyor ev işlerini kadına yıkabileceğin anlamına gelmiyor ama erkekler öyle düşünüyorlar maalesef

lilyyyy burdaaaaaaa

bunu beğendim (sistem beğendirmedi ama)

bak bu da güzel bir bilgi

acımayacaksın aslında ama insanız duygusalız napalım gaddar olamıyoruz

valla ben o kadar alıntı yapamam
Allah kimseyi işsiz bırakmasın canım çok zor psikolojik olarak çok kötü oluyor insan
sen ne iş yapıyorsun canım muhasebe tarzı geldi bana ama emin değilim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…