kızlar dün bimden nohut aldım çok güzeldi tavsiye ederim..
Canım konuşmalarına bayıldım yaa :sly:
Aslında o kadar abartmamak lazım benim bi değişik versiyonumsun ya resmen kiskanilmak istedikce kiskanan durumuna düşüyoruz çok cabalama yani önce kendindeki bitirmek lazım kiskaninca belli etmemekten başla işe başka bisee sinirlenmis süsü ver...tlfnla uğraş dikkat cekicek kadar ve arama günlüğünu faln hp tmizle bi d ne giyinmeni istemiyosa onu giyin spontane gelissin yani :sly:
Bn d çok sinir oluyorum ya ama inan biz kıskanç oldgmuz icin böle yaa....
Alllll seni alintiliyorummm bebemmmm sindikk gelmede goreyimmm...
Yokk be kizce uyuyamadim, yaaaa benimm kocaaa usutmus sanirim sureklii istifar ettii gece uyumadii bende basinda brkledimm butunn geceeee ...
Ya bana uyku demeee....sabaha kadar hiiiiccc uyumadim sipam benim uyutmadi hiç yatiriyorum maximum 20dk sonra tkrar kalkio...hala da uyumuyooo...bebe faln doğurma kıs... hamileliğimin son 3ayindan itibaren 8aydir hiiiiccc uyumuyorum dinlenemiyorum vücudum iflas etti valla gözlerimin alti mosmor oldu...
Hayirdir sn kuaför de naapiosun...bni d goturseydin kız dibim ağzıma kadar geldi :sly:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam kızlar nasılsınız?
dün akşam gelemedim buralara hiç oğlumla ugraşmaktan vakit kalmadı telefondan nasıl girilir öğrenmem lazım.dün hepinizden Allah razı olsun sizlerle paylaşmak çok iyi geldi en azından akşamı daha sakin geçirdim.gerçi sonu fazlasıyla canımı sıktı da herneyse eşim işteydi bende iftardan sonra biraz yürüyüş yapıp arkadaşa geçtim sonra eşim geldi aldı eve gelir gelmez çocuklar uyudu bende yatacaktım eşim yatıyormusun zaten ne kaldı sahura falan diyip durmamı istedi tabi bişey olmamış gibi samimi davranmaya falan çalışıyor bende hiçbir sorunumuz yok gibi davranmamız saglıklı değil dedim oda geçmişi tamamen unutalım hatalarımız var birbirimizi ihmal ettik konuşmayalım bunları dedi bu eşimin dilinde hiç konuşacak halim yok uzatma manasına gelir herneyse ben bıktıgım için zaten pek fazla bişey söylemedim ama kırgınlığımı belli ettim sonra yemek yedik tvde bişey izlerken bu yine salondaki yatagına uzandı o an cinnet geçirecektim ama gayet sakin gittim yastık getirdim belkide öylesine uzanıyordur umidiyle aldı yastıgı kapattı gözlerini o an o ev resmen başıma geçti adamın hiçbir çabası yok yok yok neyse odama gittim tabiki fazlasıyla üzgünüm arkadaşım derdi hep yaz hislerini diye 2 tane mesaj yazdım birisinde ne kadar üzgün oldugumu daha yarım saat önce geçmişi unutalım önümüze bakalım demesine ragmen salonda yattığını yazdım digeride artık birbirimiz için bişey yapmak içimizden gelmediğini açıkça gördüğümü kalktı yanıma geldi ama bende de biçok şey bitti artık
vay anam vayyyyyyyalıntılarını yesinler anacım benim de alıntım uzun oluyor hatta bu da öyle ama ben yarıya kadarını kes yapıştır yapıyorum göz yormasn diye tabii telde zor olur
bence sen kocanı kıskandırma çabalarına sevmediği yerlerden olaya girerek yap mesela pencere önlerinde daha sık gezinmelisin gibime geldi
ben akşam gireyim dedim ama net bağlantısı gittibdvde de yeni konular var mı şöyle en reytinglisinden ?
Selam canım nasılsın? ümitlinin yorumlarını ben de çok sevdim geldiğinden beri sağolsun hep yazıyor
Hala aynı...ya adama yok gibi davraniyorum duzelio ozr diliyo snra yine aynı odun geldi odun gtcek bi öle bi böle bi sen haklısın dio bi beni sucluyo kusuyo alyansini cikarip koyuyo snra barisiyo tekrar takio kendi kendine yapio bunları hep bn etkisiz eleman ama...tepki bile vermiorm cildiriyo ben takmadikca ama duzelmiyo ben duzeltcem sanio aramızdaki herşey bitti saygı sevgi ztn yok da karı Koca Gibi yasamiyoruz ev arkadaşi gbi birbirinden haz etmeyen zorunlu bir arada yaşayan. ...
Sn napiosun pki....
bizde kirada oturuyoruz kuzum hep hayal ediyorumm
böle evim olsa balkonunda çay itsem kocamla asayı izlesemm
nerdeeee ama şimdi hayata umutla bakıyorum kazanıyoruz çünkü kuzum dükkanımız işliyo accık daha borcum kaldı onuda bitireyim bütün bu olaylar yzünden üzüntüden onlar yüzünden bebeğimi kaybettim
Kız ne susmasi ben neler yaşadım ettim suratına tükürmedigm mi kaldı elini yüzünü tirmalamadgm mi ne susmasi ne kadar deli hareketlerim vardı ama bitince bitio ugrasmak istemiyorum yok gibi kendi gelio yanıma ii diorum tmm bn d ii davraniyim ama yok özü bozuk pis oluktan temiz su akmio maalesef...napcgmi bilmiorum çok bunaldim...
annem de geçen yıl almıştı benim eve hatta kıyamam haşladı buzluğa attı koca yıl geçti yemedim hala
kızllaaaarrrr...sizee inannnmaayoooruummm...
ben yokken nası dertleşmşişinizzz ööleee...
yok anam yok kıskanmayım da naapiyiiimmm...
yahu sabahten beri giremedim nete, bi girdim ooohh alaaa muhabbett...
canımmm...
sağolll...hepiciiii taaa yürekten geliyo ondandır...
sen ne burcusun bakiiim benziyoz demekki..
ben benim herifi Allaha havale ettim bacım..
telime hiç bakmaaazz..
kıyafetimi hiç sallamaz..
sadece bazen dar olunca karışır,onda da ben de çok rahat edemem çıkarrım..
adam biliyo zaten bu karıdan iş çıkmaz,sadakatte zirve diye rahat o yüzden....
hep ahh ederim..şöölee acık rahat biri olaymışımda korkusundan altına ettireymişim ama naapiym annem namuslu yetiştirmişş
aslında ablam çok rahat bi tiptir de ben böyle olmuşum..nasip....
ama diyomya burdaki kızlara nomu verme fikri mantıklı geldi...
biraz sapıım olsa hiç fena olmaz...
bu kezz de ben gelemedimm kuzummm..
ama sağol yinede düşündüün için
geçmiş olsun tatlım..
ne fedakarsın..
benim herif hastalıklarıma artık duyarsızlaştı sabaha kadar kussam da sallamıyo..iki de bi hasta olduum için..
ama ben de bundan sonra uyyo numarası yapcam onun için..
görsün nası bi duyguymuş...
demeeee...
işte hep bu sebeplerden hamile kalmak istemiyom..
yaani zaten yoğunum ve narin bi yapım var bi de çocuk uyutmassa....
işim zor..
Allah yardımcın olsun kuzumm..
iyyiikkk bebeemm senn naaabiyon nassın bakiiimm???
kuzummm ööölee demeee...
adam alıştığı için senin bu konuyu nekadar önemsediğini hala anlayamamış belli..
ben olsam gider üstünde uyurdum..sıkıysa gelmesin yataa..
tilkilik: kızlar kocalarımıza ciddi uyarılar ya da imalar yerine şaka ve şirinlikle çözelim sorunları yoksa hem yıpranıyoz hem de anlamıyo kalın kafalarrr...
evveettt tatlımm...aynen devam..
sıkıysa kıskanmasın balkonda güneşlenirim canımı sıkarsaaa
yeak yeaaa..
bdv'nin de çivisi çıktı..
en renkli konular üniversite tersihleri anacım düşünün artık gerisini...
millet de üşenmeyip dert uyduruyo...
işte hep boşluktann..malum daa hayatın sillesini yememişlerr...
teşekkürler kuzucuklar...
sarmasa gelmem anacım o sizin güzelliiniz...
eee tabi Allah çene de vermiş hakkını vermeye çelışıyorumm
ayy tatlım şimdi gördüm..
seninde mi herifle başın derttee..
yazııkkk kııızzz bak yine önemsiyo seni kendi çapında farklı dikkat çekme yolları deniyoo..
ama konunun özünü bilmediim için..
umarım önemli bişii yoktur anacımmmm...
kuzummmm inşallah olur hayırlısıylaa...
Allah gönlünüze göre versin..
çok üzüldüm bebeğini kaybetmene...(
tatlım hayırdır aldatma vs bişey mi oldu...
çünkü bayaa iddalı bişey yazdığınn...
Allah yardımcınız olsun canım..
Gözler alıntı görsün aman aman :)))
Çok sinirliyim cnm yaa sinir ediyo bu herif beni ben tamamen iletişim i kestim karnıni doyuruyorum o kadar...
Ya bi de bebeğim küçük evdeyim hep calismiyorum kurdukca kuruyorum nası olsa evde bu hep dio sallamio bni bi burnu surtulse ahhh ahhh....
Kıymet bilmez geçen gün dedimki senin toton kalktı ama suç bende pilotu benim :)))
çok midem bulanıyooo
selam kıscelerrrrrrrrr
Selammmmmm tatlımmm...
nasılsınız nasıl gidio ramazan
aynen şuanda bende öleyim inan kuzum isterse kapı orda sesini cıkartamaz banavalla canım hepsi bende limitini doldurdu eşimde onlar sayesinde doldurdu yanii..büyük konuşmak istemem ama eğer nankörlük yaparda üzerse beni kapı ta orada :113::113:
yaaa sonunda beni kaybettiler artık bir cogundan nefret diyorumahh inanmıyorummm
senin koca yüzsüz ozaman anmmKız ne susmasi ben neler yaşadım ettim suratına tükürmedigm mi kaldı elini yüzünü tirmalamadgm mi ne susmasi ne kadar deli hareketlerim vardı ama bitince bitio ugrasmak istemiyorum yok gibi kendi gelio yanıma ii diorum tmm bn d ii davraniyim ama yok özü bozuk pis oluktan temiz su akmio maalesef...napcgmi bilmiorum çok bunaldim...
aynen şuanda bende öleyim inan kuzum isterse kapı orda sesini cıkartamaz bana
ama bazen gene dengesizlikleri oluyor cok üzdügüde yapcak bişi yok diyorum onlara ya alattan alıyorum yada haddini bildiiriyorum ama
okadar derin yaralar actılarki bende inan affedemiyorum canım m
yaaa sonunda beni kaybettiler artık bir cogundan nefret diyorum
senin koca yüzsüz ozaman anmm
geçmiş olsun tatlımm..
oruçtan mı kiii???
kızllaaaarrrr...sizee inannnmaayoooruummm...
ben yokken nası dertleşmşişinizzz ööleee...
yok anam yok kıskanmayım da naapiyiiimmm...
yahu sabahten beri giremedim nete, bi girdim ooohh alaaa muhabbett...
canımmm...
sağolll...hepiciiii taaa yürekten geliyo ondandır...
sen ne burcusun bakiiim benziyoz demekki..
ben benim herifi Allaha havale ettim bacım..
telime hiç bakmaaazz..
kıyafetimi hiç sallamaz..
sadece bazen dar olunca karışır,onda da ben de çok rahat edemem çıkarrım..
adam biliyo zaten bu karıdan iş çıkmaz,sadakatte zirve diye rahat o yüzden....
hep ahh ederim..şöölee acık rahat biri olaymışımda korkusundan altına ettireymişim ama naapiym annem namuslu yetiştirmişş
aslında ablam çok rahat bi tiptir de ben böyle olmuşum..nasip....
ama diyomya burdaki kızlara nomu verme fikri mantıklı geldi...
biraz sapıım olsa hiç fena olmaz...
bu kezz de ben gelemedimm kuzummm..
ama sağol yinede düşündüün için
geçmiş olsun tatlım..
ne fedakarsın..
benim herif hastalıklarıma artık duyarsızlaştı sabaha kadar kussam da sallamıyo..iki de bi hasta olduum için..
ama ben de bundan sonra uyyo numarası yapcam onun için..
görsün nası bi duyguymuş...
demeeee...
işte hep bu sebeplerden hamile kalmak istemiyom..
yaani zaten yoğunum ve narin bi yapım var bi de çocuk uyutmassa....
işim zor..
Allah yardımcın olsun kuzumm..
iyyiikkk bebeemm senn naaabiyon nassın bakiiimm???
kuzummm ööölee demeee...
adam alıştığı için senin bu konuyu nekadar önemsediğini hala anlayamamış belli..
ben olsam gider üstünde uyurdum..sıkıysa gelmesin yataa..
tilkilik: kızlar kocalarımıza ciddi uyarılar ya da imalar yerine şaka ve şirinlikle çözelim sorunları yoksa hem yıpranıyoz hem de anlamıyo kalın kafalarrr...
evveettt tatlımm...aynen devam..
sıkıysa kıskanmasın balkonda güneşlenirim canımı sıkarsaaa
yeak yeaaa..
bdv'nin de çivisi çıktı..
en renkli konular üniversite tersihleri anacım düşünün artık gerisini...
millet de üşenmeyip dert uyduruyo...
işte hep boşluktann..malum daa hayatın sillesini yememişlerr...
teşekkürler kuzucuklar...
sarmasa gelmem anacım o sizin güzelliiniz...
eee tabi Allah çene de vermiş hakkını vermeye çelışıyorumm
ayy tatlım şimdi gördüm..
seninde mi herifle başın derttee..
yazııkkk kııızzz bak yine önemsiyo seni kendi çapında farklı dikkat çekme yolları deniyoo..
ama konunun özünü bilmediim için..
umarım önemli bişii yoktur anacımmmm...
kuzummmm inşallah olur hayırlısıylaa...
Allah gönlünüze göre versin..
çok üzüldüm bebeğini kaybetmene...(
tatlım hayırdır aldatma vs bişey mi oldu...
çünkü bayaa iddalı bişey yazdığınn...
Allah yardımcınız olsun canım..
kız ben seini ne yapayım bütün gün gözüm seni aradı gelme gelme hatta seni alıntıladım nerde bu diyee hem gelmiyo yoklamada kalıyooçıkıyorum şimdi....
eminim döndüğümde sayfalarca muhabbet olcak..
bi kere denk gelsem şaşcamm..
sanırım aynı durumdayız canım ben izmirde büyüdüm ve izmirin en berbat kesimlerinin belli başlı bölgeleri vardı onlardan birinde büyüdümbu arada kızlar çıkmadan bişiler yazcamm..
herif yine canımı sıktı..hemen yazıp rahatlıyorum anacımmm..
işten geldim, o da evdeydi..üstümü çıkardım vs..
o arada şu diyalog geçti aramızda..
ben: saçlarımı mı kestirsem yaa çok uzamış..
o: kestir, gece ağzıma giriyo..
ben: kısacık kestirsemmi ki, erkek traşı?(nabız yokluyorum)
o: kestir bişey olmaz..
ben: aşkım oğlan gibi oluruuumm..
o: olsun nolcak, zaten öylesin..
ben:nası yani?
o: oğlan gibisin zaten..
ben: nedemek o yaa ben sana kız gibisin desem bozulmazmısın?
o: yoo kibarsın demek istediğini düşünürüm..
ben: ozaman sen de bana kabasın mı demek istedin?
o:......(pişkin bi gülümseme) yoo taş gibisin, aslan gibisin diye geveledi lafı....
eee ne var bunda diyebilirsiniz..ama bu meseleye şundan takılıyorumki:
1.si önceden onun gözüne güzel görünmemi önemser, şunları giy, şunları giyme fln derdi..bu durum can sıkıcı gibi görünsede ilgilenmesi hoşuma giderdi..demekki artık sallamıyo..sanki 50 yıllık evli teyzeler gibi saçımı öğrenci traşı kestirsem bişi demicek yani..yani saçlarımı zaten beğenmiyo ve kısa da olsa farketmez diye düşünüyooo aman Allahım çok koydu şimdi bu bana..zaten bi kere demişti saçların niye böyle cansız diyee
2.si eşim erkek gibisin diye çok vurguluyo...
ben de kendimi tuhaf hissediyorum artıık...yani kocasının gözünde erkek gibi bi kadın olmak insanı üzüyo..
aslında kısmen haklı..oyüzden takıldım eleştirisine zaten..
örnek: ben giyimime vs dikkat ederim uyumlu ve şık giyinirim ama alışveriş düşkünü değilim..
mutfağı sevmem hergün dışardan yesek koymaz yani...
bi de süslü sayılmam, şahsi temizliğime vs dikkat ederim ama makyaj ve takı kültürüm yoktur pek..
o tam tersi, kadın gibi kendine bakıp alışveriş gibi kadınların ilgi alanlarına meyyilliyken benim uzak olmamı erkeksi buluyo sanırımm...
ayyyy baakk çok kafama taktım bunu şimdi...
zaten hep kızıyorum anneme beni çok dominant ve erkeksi yetiştirdiği için..
evlilikle birlikte baya törpüledim aslında ama insan tamamen özünden kopamıyo...
oyşşş...neyse...yazdım rahatladım..saçlarımıda uzun küt kestircem...şimdi geldi aklıma...
benzer durumları yaşayan tilkiciklerimmm yorum yapınn liiittfeeennn
cümleten günaydın tilki hatunlar
yok canım niyetli değildim nedenini bilmiyorum..
kriz haklı sebeplerin varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?