evet canım herkesin bi derdi var..
rabbim kimseye kaldıramayacağı dert vermesin..
bu isteklerini senin yüzüne açık açık söylüyo mu canım
anladım canım - işte ben hep önce kendimi sorguya çekerim bu konuşma neden böyle tartışmaya döndü o ne dedi ben ne dedim konuşmamda suçlama hakaret var mı yani önce çuvaldızı kendime batırmaya çalışırım ve elimden geldiğince ben dili kullanırım yani sen beni kızdırdın değil de ben şu laflara kızdım gibi... Ama ona rağmen suçlamalar hakaretler duydum artık o kişileri Allaha havale ettim ne halleri varsa görsünleryaaa sorun şurda zaten kuzumm
insan hep karşı taraftan talep ediyorrr hiçç ben bu konuda ne yapmalıyım demiyor
bende bu yanlısı cok yaptım benimde yanlıslıklarım cok oldu
Günaydın canım iyiyim şükür sen nasılsın?günaydın canımmm naber
anladım canım - işte ben hep önce kendimi sorguya çekerim bu konuşma neden böyle tartışmaya döndü o ne dedi ben ne dedim konuşmamda suçlama hakaret var mı yani önce çuvaldızı kendime batırmaya çalışırım ve elimden geldiğince ben dili kullanırım yani sen beni kızdırdın değil de ben şu laflara kızdım gibi... Ama ona rağmen suçlamalar hakaretler duydum artık o kişileri Allaha havale ettim ne halleri varsa görsünler
Günaydın canım iyiyim şükür sen nasılsın?
yok kız acık acık sölermii bunlar benim anladımlarımm anlamadıklarım neler hala onun peşindeyim
anladım canım - işte ben hep önce kendimi sorguya çekerim bu konuşma neden böyle tartışmaya döndü o ne dedi ben ne dedim konuşmamda suçlama hakaret var mı yani önce çuvaldızı kendime batırmaya çalışırım ve elimden geldiğince ben dili kullanırım yani sen beni kızdırdın değil de ben şu laflara kızdım gibi... Ama ona rağmen suçlamalar hakaretler duydum artık o kişileri Allaha havale ettim ne halleri varsa görsünler
Günaydın canım iyiyim şükür sen nasılsın?
iyiyim bende çok şükür aynı tas aynı hamam..
ay dedim söylüyorsa yuh artık
peki nasıl anlıyorsun canım?
benim eccük işim var döneceğim yarım saate kızlar
bana süslüykenn ve süssüzken verdiği tepkileri kıyaslarak canım benim evde mesela mini şortla gezeyim sürekli arkamdan dolanırr
ama bildiğin eşortmanla gezeyimm hiçç pas vermez kendime bakayım sürekli saçımla oynar beni öperr
ama öle süssüz olayım gene ilgilenir sarılır ama öleee daha hevesli hevsli değill
aaaaa bak şu huylarıda var yabana atmim şimdi kötü günümde oldugunda bakımsız oldugumda sen ne biçim kadınsın demezz ama ister hiç bu güne kadar bana böle bir konuda saygısızlıgını görmedim yani
bekliyoruz kısçemm
ben geldim canım
hım ben hiç farketmedim benimkinin bu huylarını evde hep cıbıl cıbıl dolanırım ben zatensoyunmaya yer arıyom
ahh be kuzum bizim evv zemin kat yaa istediğim gibi dolaşamıyorum dolaşsam daha nilerrr olcakk acep
hım o zaman riskli tabi canım..
niyetli miisn?
niyetli değilim malesef kuzum birazdan gene cıkıcam bürodan arka arkaya 3 koltuk yıkamam varr bizim iş zor ve agır ilk gün tuttum daha sonra tutamadım cok agır geldi
kızlar ben karar verdim kışın artık lazere gidicem tüy yumagı gibi birşey oldugumdan hamile kalmazsam eger kararlıyımm bütün bu tüy müy sorunlarından artık kurtulmak istiyorum evliyken cok zor oluyor yaa
iyiyim bende çok şükür aynı tas aynı hamam..
ay dedim söylüyorsa yuh artık
peki nasıl anlıyorsun canım?
işte anahtar kelime : sorumsuz!!!valla bazenn insan olmaktan utanıyorumm ne hale geldik biz böle lilyyy
içim gidiyor eşlere bakıyorum her şey yanlıss nasıl düzelticem hayatımı derken bazen düşünürken bile yoruldugum oluyor
zamanla her şeyi daha iyi kavradım
insanlar hatalarını bile bile isteye isteye yapıyorlar günah oldugunu bile bile
karşı tarafı kırmayı bile bile bazen diyorlar ya cahildim bilmiyordum yalan biliyormusun hemde cok büyük bir yalan sadece yasının gecliğini bahane ediyorlar
bende 23 yasındayım nedennn kocam benden yaşca olgun olsa dahi onun yaptıkları yanlıslıkları ben yapmadım
diyorlarki şimdi şimdiki genclerin hiç saygısı yok
hayır önceden varmıydı sanki onceden kadınlar daha cok dayak yemezmiydi sosyal haklarımı vardı sadece bunu korktuklarından dolayı kimseye söleyemezlerdi polise kaçsalar bile devlet kendi elleriyle kocasına babasına verirdi kadınıı
şimdi bir cok haklarımız var bir cok konuda kendimizi geliştirebiliyoruzz önceki nesilde daa cok şanslıyızz aslında
ama şimdiki kocalar daha sorumsuz o da ayrı mesele
tamam canım beklerizbenim eccük işim var döneceğim yarım saate kızlar
ben okuduklarımdan şunu çıkardımbana süslüykenn ve süssüzken verdiği tepkileri kıyaslarak canım benim evde mesela mini şortla gezeyim sürekli arkamdan dolanırr
ama bildiğin eşortmanla gezeyimm hiçç pas vermez kendime bakayım sürekli saçımla oynar beni öperr
ama öle süssüz olayım gene ilgilenir sarılır ama öleee daha hevesli hevsli değill
aaaaa bak şu huylarıda var yabana atmim şimdi kötü günümde oldugunda bakımsız oldugumda sen ne biçim kadınsın demezz ama ister hiç bu güne kadar bana böle bir konuda saygısızlıgını görmedim yani
Allah iyilik versin canım benim
işte anahtar kelime : sorumsuz!!!
Bir insan sorumluluk sahibi ise zaten ne yapması gerektiğini bilir belli bir yaştan sonra öğretemezsin
Bir de saygıyı toplum erkeğine annene babana koşulsuz evet demek, hiç kendi düşünceni belirtmemek olarak algılıyor birinin sana hakaret etmesi saygısızlık değil sen hak ettin oluyor ama sen fikrini beyan etsen karşı geliyor oluyor. Saygı bana göre her koşulda her görüşü olduğu gibi kabul etmektir. Bir insan bana küfredemez hakaret edemez bu saygısızlıktır, ben kendimi savunduğumda saygısızlık yapmış olmam kötü kelime kullanmadıktan sonra. Ama işte toplumda kadının adı olmadığı için bazı düşünce kalıplarını değiştirmek kolay olmuyor. Diyecek çok şey var hatta epey de yazmıştım ama burada kessem iyi olacak çünkü ne daha önce yazdıklarımı hatırlıyorum ne de olayı polemiğe çevirmek istiyorum.
tamam canım bekleriz
ben okuduklarımdan şunu çıkardım
bir erkeğin kalbine giden yol midesinden değil kısa şorttan, makyajdan parfümden cilveden geçiyor demek ki
Bir insan sorumluluk sahibi ise zaten ne yapması gerektiğini bilir belli bir yaştan sonra öğretemezsin
Bir de saygıyı toplum erkeğine annene babana koşulsuz evet demek, hiç kendi düşünceni belirtmemek olarak algılıyor birinin sana hakaret etmesi saygısızlık değil sen hak ettin oluyor ama sen fikrini beyan etsen karşı geliyor oluyor. Saygı bana göre her koşulda her görüşü olduğu gibi kabul etmektir. Bir insan bana küfredemez hakaret edemez bu saygısızlıktır, ben kendimi savunduğumda saygısızlık yapmış olmam kötü kelime kullanmadıktan sonra. Ama işte toplumda kadının adı olmadığı için bazı düşünce kalıplarını değiştirmek kolay olmuyor. Diyecek çok şey var hatta epey de yazmıştım ama burada kessem iyi olacak çünkü ne daha önce yazdıklarımı hatırlıyorum ne de olayı polemiğe çevirmek istiyorum.
tamam canım bekleriz
bir erkeğin kalbine giden yol midesinden değil kısa şorttan, makyajdan parfümden cilveden geçiyor demek ki
bende değilim canım..
zorlanıyorsan tutma zaten zarar verme bünyene..
bende bu kış başlayacağım canım ağda yapmaktan bıktım usandım
tamam canım bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?