canım uzun bir süre önce öyle bir girişimi olup kıyısından döndü şuan aldattığını sanmıyorum tamamen işkolikle alakalı birde yapı olarakta rahat odun bi adam haa bu arada asla seslenmem sende gel diye çünkü amacım onsuzda olunabileceğini görmesi kendini vazgeçilmez zannettiği için özgüven tavan adam kendinde hiç eksiklik görmüyor
canım sagol ilgin için şöyleki bir evin içinde karı koca değiliz canım iki ev arkadaşıyız iki iş ortagı işyerinde bu kadar yani koca bir boşluk
canım uzun bir süre önce öyle bir girişimi olup kıyısından döndü şuan aldattığını sanmıyorum tamamen işkolikle alakalı birde yapı olarakta rahat odun bi adam haa bu arada asla seslenmem sende gel diye çünkü amacım onsuzda olunabileceğini görmesi kendini vazgeçilmez zannettiği için özgüven tavan adam kendinde hiç eksiklik görmüyor
canım sagol ilgin için şöyleki bir evin içinde karı koca değiliz canım iki ev arkadaşıyız iki iş ortagı işyerinde bu kadar yani koca bir boşluk
kızlar birazdan koltuk yıkamam var ona gidicemm burdaysanız geldiğimde sohbet ederiz
okudum canım çok gıcık oldum eşinede kv e de
korktum kız senden ne o müneccim gibi yeminlen bir tuhaf oldum benide gördünmü bari
bu hallac a kalmıs canım tepkisini net vermeli adama adamın ondan biraz cekinmesi lazımm
resmen salmıs çayıra mevlam kayıra
valla kuzum aynen öle oldu yaaa ama içim gitti
aynen ben yeni huzurumu yakaladım şükür
Kolay gelsin canımm
allah bozmasın canım
gıcık olunmucak gibi değil
valla herkesin bir dedi var işte zorr ..
sanada kolay gelsin canım ben genelde 7 ye kadar buralardayım..
saol kuzum benim Allah kimsenin huzurunu kacırmasın
okudum canım çok gıcık oldum eşinede kv e de
yaa ne dertsiz oluyor nede sorunsuz ancak böle anlıyoruz canım benim huzurun mutlulugun kıymetini bak biz zamanında cok maddi sıkıntılar cektik inan
şimdi rahatız önceden eşimm beni takmazdı artık tilkilikle milkilikle yola getirdim lf dinliyor söz dinliyor bşrde bebeğimiz olsa daha ne isterim
Kız kv en iyisi düşün
Eşimde şu şehir konusundaki bencilliği dışında iyidir..
Ne olduysa bize hep bu şehir meselesi yüzünden oldu..
Ben ona bu konuda kin büyüttüm.
Ailesini sevemedim ve bunu apaçık belirttim..
Aynı şehirdeyiz 10 aydır 3 kez gördüm kendilerini düşün..
Ben onun ailesini kötüledikçe o onlara yöneldi.
Tilkiliği geç kaptım yani..
Benim sorunum eşimin ilgisizliği değil mesela, iş yerinde bir elinde kalem bir elinde telefon
beni hala arar sorar, ihmal etmez.
Ev işlerine yardım eder ben dağınığım o benden düzenli valla..
Bir çeşit yemek yaparım yer ellerine sağlık der sanki dünyaları yapmışım gibi memnun davranır
Ama ailesine karşı gık demez. En büyük tepkisi susmak, bana da görme duyma dinleme umursama bildiğini yap der..
Bense çıksın heyyyyyytttttttt yeter ulan desin istiyorum onlara
Hayatta demez... Bir babası var ki canım onun yüzünden bu pasiflik..
Çünkü bunlar gık dese babası annesini yiyip bitiriyor..Anne için susuyor bunlar da..
oda olur inşallah canım..
bende bebek istedim bu ay ama olmadı..
kısmet değilmiş..
nasıl yola getirdin kız
bizde hala borç ödüyoruz hatta bana takılan altınlar için çekilen krediyi bile ödüyoruz ne komik değil mi
saol kuzum benimm kocanla aranız şimdi düzeldi ben konunu cok takip edemedim canım benim kusura bakma lütfen inan bir girip bir cıkmaktan cogu zaman burdaki yazışmaları bile kaçırıyorum şimdi burodayım ondan rahatca yazıyorum
yoksa aklım bir yandan da sendeydi
Canım benim sorun yok..
Bizim aramızda yeni bir konu, olay yok ki zaten..
Hep geçmişin kini benim içimde, o depreştikçe sarıyorum ona..
Başkalarının anlayış göstereceği mevzulara benim tahammülüm yok çünkü doluyum..
ama senin kocanın da cok fazla baskıcı br babası canım benim
adam resmen babasından korkuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?